- 10 Mayıs 2019
- 71
- 42
- 3
- 37
- Konu Sahibi _Citlembik_
Istanbul sisli semra kahramana gidiyorumIstanbul mu ankara mi canim bende Memorialdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul sisli semra kahramana gidiyorumIstanbul mu ankara mi canim bende Memorialdeyim
Rahime çizik atmayı bir yerde daha duydumBende histerozkopi yaptırmıştır 2. Denememden önce belki tutunmasına faydası olmuştu bilmiyorum. Rahîm duvarına çizikler atılacak mı
Bende rahimde perde vardi sekil bozuklugu erken dogum ve fusuk riski mevcuttu oyuzden histeraskopi oldumRahime çizik atmayı bir yerde daha duydum
O ne anlama geliyor
Canım ne durumdasın, transferin oldu mu?Hiç bilgi vermedi 5.güne zorlayıp gelişimine bakacağız dedi.
Yok olmadı ne yazık ki.5.güne çıkamadı embriyolarım.prp yöntemi önerdi doktor bana.şimdi onu araştırıyorumCanım ne durumdasın, transferin oldu mu?
Hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda mutlu sona erişiriz canımYok olmadı ne yazık ki.5.güne çıkamadı embriyolarım.prp yöntemi önerdi doktor bana.şimdi onu araştırıyorum
Prp için yaşınız genç değil mi? Sizin amh ve fsh değeriniz nasıldı? Birde eşinizin değerleri de çok iyi değildi diye hatırlıyorum. Bence daha iyi bir merkezde deneseniz mesela Memorial bu konuda çok iyi.Yok olmadı ne yazık ki.5.güne çıkamadı embriyolarım.prp yöntemi önerdi doktor bana.şimdi onu araştırıyorum
Aslında bu haberi aldığımda baya yıkılmıştım ama yeni yeni toparlıyorum kendimi.hepimizin bir imtihanı var bu hayatta.Allah sabır versin.Hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda mutlu sona erişiriz canım![]()
Beni doktorum Acıbadem maslaktaki Bülent ve yiğit hoca ile görüştürdü.Yiğit hoca prp önerdi kalite için ama çok yeni bir uygulama olduğu için kafamda soru işaretleri var eşime imsi uygulandı zaten onda hiç sıkıntı yoktu son testte.fsh 5 civarı ama amh hiç ölçtürmedi doktor.adetin 2.günü 8den fazla görünüyordu yumurta.evet onu bende duydum bi de ozon tedavisi ve akupunktur yaptırcam yazınPrp için yaşınız genç değil mi? Sizin amh ve fsh değeriniz nasıldı? Birde eşinizin değerleri de çok iyi değildi diye hatırlıyorum. Bence daha iyi bir merkezde deneseniz mesela Memorial bu konuda çok iyi.
Birde kalsiyum iyonofor döllenme şansını arttırıyor size de uygulanabilir, eşinize de imsi uygulansa belki şansınız artar.
Acai Berry yumurta kalitesinde çok etkiliymiş, yurtdışında çok kullanılıyor bir araştırın Türkiye de life time acai Berry Resveratrol koenzim karışımı var,birde Gonamax da var Acai Berry. Fsh değeriniz iyi neye göre kalitesiz dediler acaba? Birde ilaç dozunuz neydi ilaç dozu fazla ise o da bozuyor yumurtayı.Beni doktorum Acıbadem maslaktaki Bülent ve yiğit hoca ile görüştürdü.Yiğit hoca prp önerdi kalite için ama çok yeni bir uygulama olduğu için kafamda soru işaretleri var eşime imsi uygulandı zaten onda hiç sıkıntı yoktu son testte.fsh 5 civarı ama amh hiç ölçtürmedi doktor.adetin 2.günü 8den fazla görünüyordu yumurta.evet onu bende duydum bi de ozon tedavisi ve akupunktur yaptırcam yazın
İlk tüp bebek tedavisini şubatta oldum 8 yumurta toplandı hiç biri işleme giremedi kalitesiz olduğu için.ikinci tedaviyi bu ay oldum 6 olgun yumurta toplandı sadece 3ü döllendi 3.gün biraz gelişimleri yavaşladı transferden vazgeçilip 5.güne bekletildi.5.güne de hiç biri çıkmadı.kasımdan beri spor yapıyorum kilolu olmadığım halde.hep akdeniz usulü beslendim gonamax impryl artmed omega 3 aldım.arı sütü propolis yedim 3 ay aralıksız.galiba çok fazla antioksidan aldığım için oksidan oldu vücuttaAcai Berry yumurta kalitesinde çok etkiliymiş, yurtdışında çok kullanılıyor bir araştırın Türkiye de life time acai Berry Resveratrol koenzim karışımı var,birde Gonamax da var Acai Berry. Fsh değeriniz iyi neye göre kalitesiz dediler acaba? Birde ilaç dozunuz neydi ilaç dozu fazla ise o da bozuyor yumurtayı.
Sadece gonal f 225 yaptık ilk günler sonradan 212.5 a düşürdü.başka birşey kullanmadım son 3 gün de cetrodide yaptık.Acai berry i duydum evet bugün ben de maça çayı aldım o da antioksidanmış.bi de testere dişli aslanpencesi ve hayıt tohumu aldım saraçoğlundan.Acai Berry yumurta kalitesinde çok etkiliymiş, yurtdışında çok kullanılıyor bir araştırın Türkiye de life time acai Berry Resveratrol koenzim karışımı var,birde Gonamax da var Acai Berry. Fsh değeriniz iyi neye göre kalitesiz dediler acaba? Birde ilaç dozunuz neydi ilaç dozu fazla ise o da bozuyor yumurtayı.
Bende 3 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu, sorun görünmüyor morfoloji ileri hız düşük sadece. Bemce yumurtalar da çok başarılı değilİlk tüp bebek tedavisini şubatta oldum 8 yumurta toplandı hiç biri işleme giremedi kalitesiz olduğu için.ikinci tedaviyi bu ay oldum 6 olgun yumurta toplandı sadece 3ü döllendi 3.gün biraz gelişimleri yavaşladı transferden vazgeçilip 5.güne bekletildi.5.güne de hiç biri çıkmadı.kasımdan beri spor yapıyorum kilolu olmadığım halde.hep akdeniz usulü beslendim gonamax impryl artmed omega 3 aldım.arı sütü propolis yedim 3 ay aralıksız.galiba çok fazla antioksidan aldığım için oksidan oldu vücuttabir de ben de pıhtılaşma var ozon tedavisi iyi gelebilir dedi ayrıca çok stresliyim onun için de akupunktur önerdi
siz ne durumdasınız
Çokta yüksek değilmiş aslında. Maca kapsül aldım bende daha gelmedi ona başlayacağımSadece gonal f 225 yaptık ilk günler sonradan 212.5 a düşürdü.başka birşey kullanmadım son 3 gün de cetrodide yaptık.Acai berry i duydum evet bugün ben de maça çayı aldım o da antioksidanmış.bi de testere dişli aslanpencesi ve hayıt tohumu aldım saraçoğlundan.
Yok canım sakıncalı değil sürekli evde de uzanma yarım saat uzan on dakika ev içinde yürüyüş yap birde bol su iç hayırlı olsun şimdidenKızlar transferden sonra merdiven cıkmak sakıncalımıdır. Evim 3. Katta ve asansör yok daha salı günü olucak transferin ama kafama takıldı nasıl cıkıcam diye![]()
Siz de yumurtalar dölleniyor mu?hiç histeroskopi ya da rahime çizik olayını duydunuz mu?tutunmayı sağlıyormuş çizik.hep kapsül almışsınız keşke doğalını bulsaydınızBende 3 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu, sorun görünmüyor morfoloji ileri hız düşük sadece. Bemce yumurtalar da çok başarılı değilTemmuzda tekrar deneme yapacağım marttan beri bende vitaminler kullanıyorum spor yapıyorum bende de kilo yok ama yumurtalara kan gitsin diye.Benim fsh 9 küsür belki biraz etkiliyordur kaliteyi diye hayıt kapsülü kullanıyorum 6 7 olsa iyi olacak
Yumurtalar dölleriniyor ama 3. Günden sonra yaşamıyor. Histereskopi 2 kere yaptırdım çizikte atıldı bende fayda sağlamadı.Aslımda embriyo sağlamsa hertürlü tutunuyor. Şubatta Era yaptırdım o da normal çıktı. Size tavsiyem kalsiyum iyonofor uygulatın, benim ikinci tedavide 15 yumurtanın 7 sine uygulanmış 6 sı döllenmiş, kalan 8 e uygulamamışlar 4 tanesi döllenmiş, bu tedavide hepsine uygulanacak. Hayıt tohumu var ama içemiyorum onu kapsül olunca düzenli kullanıyorum , kapsüller de bitkisel o yüzden sıkıntı olmuyorSiz de yumurtalar dölleniyor mu?hiç histeroskopi ya da rahime çizik olayını duydunuz mu?tutunmayı sağlıyormuş çizik.hep kapsül almışsınız keşke doğalını bulsaydınız![]()
Benimki gibiymiş sizin durumda.siz nerde tüp bebek yaptırıyorsunuzYumurtalar dölleriniyor ama 3. Günden sonra yaşamıyor. Histereskopi 2 kere yaptırdım çizikte atıldı bende fayda sağlamadı.Aslımda embriyo sağlamsa hertürlü tutunuyor. Şubatta Era yaptırdım o da normal çıktı. Size tavsiyem kalsiyum iyonofor uygulatın, benim ikinci tedavide 15 yumurtanın 7 sine uygulanmış 6 sı döllenmiş, kalan 8 e uygulamamışlar 4 tanesi döllenmiş, bu tedavide hepsine uygulanacak. Hayıt tohumu var ama içemiyorum onu kapsül olunca düzenli kullanıyorum , kapsüller de bitkisel o yüzden sıkıntı olmuyor
Hiç bir sakınca yok ben bütün ev işlerimi yaptım kızımı okula götürüp getirdim hatta cam bile sildimKızlar transferden sonra merdiven cıkmak sakıncalımıdır. Evim 3. Katta ve asansör yok daha salı günü olucak transferin ama kafama takıldı nasıl cıkıcam diye![]()