- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.761
Centrum tüp bebek ve antalya gelecek tüp bebek 4 tane yumurtam çöpe gitti çözdürme işlemindeAcaba hangimerkezde embriyoları çözerken bozdular? Kabus gibi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Centrum tüp bebek ve antalya gelecek tüp bebek 4 tane yumurtam çöpe gitti çözdürme işlemindeAcaba hangimerkezde embriyoları çözerken bozdular? Kabus gibi...
Yani çok güzel yazmışsın.teşekkür ediyorum.senle aynı durumu yaşamışız.bende yumurtam toplantı fakat trasnfer günü gelişmeyince traanfer param iade edildi fakst toplama parasını katiyen alıyorlar.bende yumurta fazla çıkmamakta.bugün kabak çekirdeği+tarçın+çörek otu öğütülmüş+arı sütü doğal+doğal bal +doğal polen+doğal kefir arkadaşım yapıyor ondan alıyorum +biesteron 4 kutu aldım günde 3 kullanıyorum+solgar quenzum q10 5 kutu aldım 200 mg +somon aldıö buzluğa attım +omega 3 aldım arkadaşım sağolsun o temin etmiş +ceviz +çiğ fındık +çiğ badem +kabuklu fıstık çiğ +yani herşeyi döküyorum hocam da çok üzülüyor.inşallah bu sefer dikkat edeceğiz. Zerdrcal +zencefil +yulaf +mısır ekmeği yemeye başladım.artık öteki ay amh verixem yine.her aynda adet günü 2.nci gün takip edilecek.dediğin gibi pgt göndermek bilemiyorum zaten az yumurta çıkmakta.hocayla konuştum tekrar konuşacağım.rahim duvarım inceydi kürtaj nedeniyle keşke sadece yumurta problemi olsa.allahtan estrojen kullanmadan yükseliyor daha önce 3 4 mm di rahim kalınlığım.şimdi 7 ye kadsr çıkıyor.ama 8 minimum diye duydum benim gibi hastalarda.hoca bir yol deneyecek.herşeyimi koydukim.inan bir ev parası döktüm sadece yaptırmadığım pgt kaldı.Evet her opu işleminde paranın tamamını ben de veriyorum ancak gelen sonuç olumsuz olunca bana transfer ücreti iade edildi yani 4 opu oldum hepsinden olumsuz gelince bana toplam 8 000 tl iade edildi transfer olsaydım 8000 tl fazladan verip artı progesteron ve östrojen ilaçları da eklenince 12.000 tl fazladan Ödemiş olacaktım bu 2 tedavisi parası demek, artı sağlıksız embriyo olduğu için ya düşük yapacaktım ya da tutmayıp psikolojim daha da kötü olucaktı.Embriyoyu genetiğe göndermenin faydası olmadığı görüşüne de asla katılmıyorum, sağlıksız embriyo zaten tutmaz,tutsa da ya düşük olur ya da sağlıksız bir bebek dünyaya getiririz bu nu hiçbirimiz istemeyiz sanırım. Artı bizim yaşımızda zaman çok önemli her düşüğüm benden 4 ay aldı yaşattığı üzüntüyü tarif etmem mümkün değil.40 yaş topiğine girersen orda bizim durumunuzda olan çoğu kişi pgt mutlaka yaptırmış hatta bir arkadaş 40 tane embriyo pgt ye göndermiş sadece 2 tanesi sağlıklı gelmiş, o da son aralık ayında toplanan yumurtalarından çıkmış, daha öncekileri transfer ile zamanını geçirse 2 yıl transfer işlemi sürer sonuçta olumsuz olurdu. Benim sana naçizane tavsiyem sadece yanlış anlama nolur, son karar tabiki senin içine nasıl siniyorsa tedavini o şekilde yaptır zaman bizim için çok önemli olduğu için yazmak istedim.
Sevgiler.
Hayirli olsun cnm.sen kafani sat.la matla ugrastirma rahat rahat kalp atisini bekle.kendini ve bebegini strese sokma.Hersey guzel olur ins.kızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
İlaçla uyarılıp geliştirildiği için uymayabilir satla zamanla uyumu yakalar diye düşünüyorum . Kalp atışını da duyarsınız inşAllah.kızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Nerde yaptırdınız tedavıyıkızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Merhaba yaşım 30 bende tedavim de gonal f ve menorial kullandım ama çok iyi geldiğini düşünmüyorum sizin gibi 11 yumurtadan 5 tanesi boş çıktı tabi benim genetik sıkıntım var oda etkilemiştir belki ama ilk tedavimde sadece gonal f kullanmıştım 9 yumurtadan 3 boş vardıBir sorum olacak.benim durumumda olan amh düşük 40 ysş.yaşlı embriyo.peki kullanılan ilaç sizce gonal f mi yoksa menioral mi ?ben hep honal f kullandım iyi yumurtam çıktı ama bu son deneme de merional verdi hoca.vücuda daha az zarar versiği görüşünde.fakat ben tutmayınca tabii sorsum acaba bana merional iyi gelmedi mi diye.kendiai dw olabilir o da bir olasılık dedi.aranızda kullanan var mı merional
Hayirli olsun cnm.sen kafani sat.la matla ugrastirma rahat rahat kalp atisini bekle.kendini ve bebegini strese sokma.Hersey guzel olur ins.
İlaçla uyarılıp geliştirildiği için uymayabilir satla zamanla uyumu yakalar diye düşünüyorum . Kalp atışını da duyarsınız inşAllah.
cnm benb ankara anatolia tüp bebek merkezi hakan yaralıya gittimNerde yaptırdınız tedavıyı
Merional bizim yaşlarda daha iyi diyorlarBir sorum olacak.benim durumumda olan amh düşük 40 ysş.yaşlı embriyo.peki kullanılan ilaç sizce gonal f mi yoksa menioral mi ?ben hep honal f kullandım iyi yumurtam çıktı ama bu son deneme de merional verdi hoca.vücuda daha az zarar versiği görüşünde.fakat ben tutmayınca tabii sorsum acaba bana merional iyi gelmedi mi diye.kendiai dw olabilir o da bir olasılık dedi.aranızda kullanan var mı merional
Bende merional iyi gelmediğini dülünmekteyim başka kullanan var mı acaba yumurta sayısı ve kalitesi düşük olanlarMerional bizim yaşlarda daha iyi diyorlar
Yani bende gonal f de daha iyi sonuçlar aldım merional düşük yumurta sayısı vr kalite de iyi gelmediğini düşünmekteyim.başka kullanan var mı acabaMerhaba yaşım 30 bende tedavim de gonal f ve menorial kullandım ama çok iyi geldiğini düşünmüyorum sizin gibi 11 yumurtadan 5 tanesi boş çıktı tabi benim genetik sıkıntım var oda etkilemiştir belki ama ilk tedavimde sadece gonal f kullanmıştım 9 yumurtadan 3 boş vardı
Hoşgeldınız nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ve sıkıntı neydi sizinMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisine başlıycam çok heyecanlıyımve birazda stresliyim
Hayırlısı olsun bende antalyadayım.üniv ve memorial hariç her yeri gezdimAntalya tıp fakültesinde 26 şubatta ikk görüşmem var detayları paylaşacagım
Ama şunu söyleyim murat özekinci ordan gitti memorial geçti.akdeniz üniv tüp bebek kurucularından oraya afam eden doktor bir ona gitmedim.ama kararsızım hala nasıl olsa protokol uzun 4 ay kadar sıkı beslenip bir sürü gıda takviyeleri getirttim kendimi sıkı bir programa girmem gerekliydi.bunu yapmak zorundayım.ne pahasına olursa olsun.Hayırlısı olsun bende antalyadayım.üniv ve memorial hariç her yeri gezdim
Amin cümlemiz için inşallah ben 2 buçuk yıllık evliyim normal yolla bir hamilelik yaşadım 3 ay sonra düşük yaptım ve 1 yıldır tekrar bebek düşünüyorumHayırlısı olsun bende antalyadayım.üniv ve memorial hariç her yeri gezdim