2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

bence o kendi kalbinin kötülügünü yansitmis o nasil bir laftir ya.. sen üzme canini belki bizlerde böyle sinaniyoruz... bence öyle diyen kiside arkadas degil yani insanlarin agzini gercekten torba gibi büzebilsek
Keşke canım ben onu Allah a havale ettim

Canım ben de 31 yaşındayım hatta artık 32 oldum diyebilirim yıl itibariyle
Benim 1 başarısız denemem oldu hatta 2 transfer yapılmıştı
BiZe sormadan özel ve Prof olan doktorum transfer anı 2 tane koyuyorum hayırlı olsun dedi
Bize hiç sorulmadı hem de ilk denememdi
Ama nasip olmayınca çift te olmuyor canım
Biliyorum yıllardır bu özlem hasretle yaşıyoruz
Ufacık bir ihtimali bile değerlendirmek istiyoruz
Ama ikiz gebeliğinde kendine göre zorlukları var
Ya ne desem bilemedim canım
Eşinle oturun konuşun
Sonrasında keşke demeyeceğiniz bir karar verin
Allah’ım inş hayırlı karar verdirir
İnş vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olandır
Sagol cnm bakalim sonu ne olucak simdilik tek diye karar verdik ama hayirlisi cumartesi son dakika degisikligi olmazsa tabi :)

G Gizem2018 hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. muhakkak kendine göre sıkıntıları zorlukları riskleri vardır ama bana sorarsa şayet doktorum ben iki isterim zira 3 tane meleğim var yaşım 32 bi seferde ikiside tutsun gelsin isterim heralde..
En güzel kararı eşin ve doktorunla istişare ederek alırsın ve dilerim Allahtan gönlünden ne geçerse melekler ona amin der..
Sagol cnm ınsallah hayırlı olanı karar vermisizdir

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım, 03.01 ta 2 adet 5A blast transfer edildi ,,, çatlicammm çok merak ediyorum beklemek zormuş tutma şansım nedir acaba fikri olan var mu acaba
hayirlisi olsun canim kendini strese sokma beklemesi cok zor ama sabret dua et bol bol, blastlarin sansi yüksek olur ama allah ol demedende olmaz.. insallah bebegin tutar

Ben bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...
Rabbim sonunu hayıra çıkarsın. Dua edelim ki sen de arzu ettiğin yavruna kavuşanlardan olasın. Mümin ümidini kaybetmemeli. Biliyoruz ki bazı şeyler çok büyük zahmetle elde ediliyor. Bu da bir rahmettir ki zahmetle elde edilenin kıymeti ve anlamı çok çok fazla oluyor. Sabrı öğretiyor. Sana da bir gün geriye bakıp zahmetle kavuştuğuna rahmet olarak bakmak nasip olsun.. Neticede hepsi insanoğlu için imtihan. Çok kolay çocuk sahibi olmakla, hiç çocuk sahibi olamamak aynı imtihanın iki uç noktası gib8 gelir bana. Çocuk sahibi olup, evlat emanetine ihanet eden o kadar çok ki, Rabbim bizi onlardan kılmasın. Hiç evlat sahibi olacakmıyım bilmiyorum, ama kendimi uzun bir süre en kötüsüne alıştırdım, olmaz ise ne yaparım, hayatıma nasıl anlam kazandırırım diye çok düşündüm. Ümidimi kaybetmedim ama en kötü ihtimale karşı teslimiyet göstermek beni çok rahatlattı. Tedavime korkuyla değil ümitle gidiyorum. Şimdikinden daha kötü olmaz diyorum. Günümü çok yorulacak şekilde anlamlı işlerle dolduruyorum, çalışıyorum. Eşimle birbirimize daha çok sarılıyoruz, çocuğu olup acı bir şekilde kaybedenleri, şehit annelerini, ömürlerini hastanede geçirenleri, evladı tarafından kötü muamele gören anneleri düşünüp hamd ediyorum. Yine de ümidimi kaybetmiyorum tabi, Olduran herşeye kadir çünkü. Rabbim senin de, buradaki herkesin de ümitlerini boşa çıkarmasın. Üzülme diyeceğim, elde değil, biliyorum. Ama hiç bir imtihan şu geçici ömrü kaybedip ziyan etmeye değmez. Allah'a emanet ol❤️

Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna hamile duruma yazmış ki benim kalbim kötü olduğu için çocuğum olmuyormuş tüp bebek yaptırcağımı da biliyor moralimi çok bozdu ama napim güçlü olmak zorundayım Allah ın takdiri bir yerde
Arkadaşın haddi olmayan konuya dokunmuş ve kendi karakterini yansıtmış. Çocuk da bir rızık ve rızıklar kıyaslanamaz. Kendisini başkasından hayırlı görmek takvasızlığınen büyük alametiymiş. Böyle insanları mümkün olduğunca uzak tutun hayatınızdan. Çünkü şu dünyada sadece kendimizi kontrol edebiliriz. İnsanları değiştiremiyoruz malesef. Benim de var böyle akrabam. Kesinlikle yazışmıyorum, ortamda kendisiyle yanlız kalmamaya ve özel sohbete girmemeye çalışıyorum. Muhataplığım minimum seviyede. Akrabalık bağı var diye engellemedim ama Durumlarını da görmemek için sessize aldım

:KK200::KK200:
Rabbim sonunu hayıra çıkarsın. Dua edelim ki sen de arzu ettiğin yavruna kavuşanlardan olasın. Mümin ümidini kaybetmemeli. Biliyoruz ki bazı şeyler çok büyük zahmetle elde ediliyor. Bu da bir rahmettir ki zahmetle elde edilenin kıymeti ve anlamı çok çok fazla oluyor. Sabrı öğretiyor. Sana da bir gün geriye bakıp zahmetle kavuştuğuna rahmet olarak bakmak nasip olsun.. Neticede hepsi insanoğlu için imtihan. Çok kolay çocuk sahibi olmakla, hiç çocuk sahibi olamamak aynı imtihanın iki uç noktası gib8 gelir bana. Çocuk sahibi olup, evlat emanetine ihanet eden o kadar çok ki, Rabbim bizi onlardan kılmasın. Hiç evlat sahibi olacakmıyım bilmiyorum, ama kendimi uzun bir süre en kötüsüne alıştırdım, olmaz ise ne yaparım, hayatıma nasıl anlam kazandırırım diye çok düşündüm. Ümidimi kaybetmedim ama en kötü ihtimale karşı teslimiyet göstermek beni çok rahatlattı. Tedavime korkuyla değil ümitle gidiyorum. Şimdikinden daha kötü olmaz diyorum. Günümü çok yorulacak şekilde anlamlı işlerle dolduruyorum, çalışıyorum. Eşimle birbirimize daha çok sarılıyoruz, çocuğu olup acı bir şekilde kaybedenleri, şehit annelerini, ömürlerini hastanede geçirenleri, evladı tarafından kötü muamele gören anneleri düşünüp hamd ediyorum. Yine de ümidimi kaybetmiyorum tabi, Olduran herşeye kadir çünkü. Rabbim senin de, buradaki herkesin de ümitlerini boşa çıkarmasın. Üzülme diyeceğim, elde değil, biliyorum. Ama hiç bir imtihan şu geçici ömrü kaybedip ziyan etmeye değmez. Allah'a emanet ol❤️
Duygu ve düşüncelerime o kadar tercuman oldun ki okurken kendimi buldum.Yazdiklarina harfiyen katılıyorum elbette üzülmemek elde değil fakat ilk denemem ve en basında olumsuz olması belki çok üzmedi beni kim bilir belkide transfer aşamalarında olumsuzluk olsa hüznüm daha da farklı olurdu .Gün geliyor çok umutlanıyorum gün geliyor ya olmazsa demeden geçemiyorum.Ama en sonunda da "Rabbimin verdigin de de vermediginde de hayır vardir,Allah u Alem..." diyorum.Kendimi teselli ediyorum Allahın inayetiyle.Benim gibi bu imtihanı yaşayanlara nacizane dua ederim simdi bu sitedeki arkadaşlara da dua edeceğim hele ki sana....Rabbim iki dünyanda senin ve eşinin yüzünü güldürecek salih saliha mülayim gözünüzün aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin sana be buradaki tüm kardeşlerimize insaalah...Mesajin için teşekkür ederim,Allah a emenet ol...

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım, 03.01 ta 2 adet 5A blast transfer edildi ,,, çatlicammm çok merak ediyorum beklemek zormuş tutma şansım nedir acaba fikri olan var mu acaba
Bende 3 ünde transfer oldum canım. Sende değişiklik var mı. Bende hiç elle tutulur bir değişiklik yok :110:

Arkadaşın haddi olmayan konuya dokunmuş ve kendi karakterini yansıtmış. Çocuk da bir rızık ve rızıklar kıyaslanamaz. Kendisini başkasından hayırlı görmek takvasızlığınen büyük alametiymiş. Böyle insanları mümkün olduğunca uzak tutun hayatınızdan. Çünkü şu dünyada sadece kendimizi kontrol edebiliriz. İnsanları değiştiremiyoruz malesef. Benim de var böyle akrabam. Kesinlikle yazışmıyorum, ortamda kendisiyle yanlız kalmamaya ve özel sohbete girmemeye çalışıyorum. Muhataplığım minimum seviyede. Akrabalık bağı var diye engellemedim ama Durumlarını da görmemek için sessize aldım
Vicdansızlıktan başka bir şey değil

Back
X