2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba hanımlar bugün bende 6.ıgnemı oldum gonal f ve menapor kullanıyorum 2 gündürde cetrotide ye başladım cetrotide ağır geliyor kanama yaptı bugün ve kollarım sertleşti iğneler zor batıyor. Geçen hafta cuma günü başladım pazartesi kontrolüm vardı 3 günde 10 mm olmuştu 9 13 yumurtam oluşmuştu ikinci kontrolüm cuma günü bakalım ne diyecek doktorum galiba pazartesi opu olurum hepimiz hamiş kalırız inşallah bu ay:anneadayı::KK200:
canım merhaba birşey sorucam merak ettim de sana doktor cedrotide'yi kolundan mı olmanı söyledi. ben göbekten oluyorum da. arasındaki fark ne acaba ?

Meralim85 benim 4 yumurtam olduğunu söyledi, fakat hemen başlamamız doğru olmayabilir sonu hüsran olursa psikolojik olarak çok yorulursun bu ayı pas geçelim yumurtalarını iyice takip edip iyice tanıyalım sabırlı ilerleyelim önümüzdeki adete tekrar kontrol edip ne zaman başlayacağımıza karar verelim dedi tabi bu arada vitamin ve hormon ilaçları verdi
hmm acaba bana da mı erteleme verirler acaba.

Bna yarında gel muayeneye görmek istiorum dedi bgn de kontrolüm vardı, muhtemelen pazar yumurtam toplancak cnm senin?
Opu için cumartesine randevu verdi doktorum. Eğer ohss olmaz isem perşembe transfer olacakmış herşey yolunda giderse elbet.
Bu akşam çatlama ignesini olucam bunun için. Sen de muhtemelen yarın vurursun.

Ama ben iğnelere başlamadım hiç, sen iğnelere başladığına göre yumurtalarını toplayacaktır.
olabilir evet. işte yeterli olur mu ? 5. gune yetişirler mi ? çok stres yaptım :KK12: ay umarım hepimizin tedavileri başarıyla sonuçlanır. bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız. :dua::emir_bebek:

Canım doktorun uygun gördüyse bence hiç endişelenme, iyi görmeseydi seni bu ay başlamazdı. Rahat ol

canım çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz :anneadayı:
İnşaallah meralim, hep birlikte❤️ sen de stres yapma, tek yumurta ve tek spermle olumlu sonuç alanlar var, 20 tane yumurtayla negatif görenler var. Bebeğin oluşması için bir çok faktör rol oynuyor, hem doktorun da yapalım diyorsa vardır bir bildiği..sonuçta onlar da istatistiklerini hamilelik elde ederek yüksek tutmak isterler

İnşaallah meralim, hep birlikte❤️ sen de stres yapma, tek yumurta ve tek spermle olumlu sonuç alanlar var, 20 tane yumurtayla negatif görenler var. Bebeğin oluşması için bir çok faktör rol oynuyor, hem doktorun da yapalım diyorsa vardır bir bildiği..sonuçta onlar da istatistiklerini hamilelik elde ederek yüksek tutmak isterler
kesinlikle haklısın. çünkü doktora bütün endişelerimi söyledim. hiçbiri başarımızı etkilemez. genetik faktör olmadıkça dedi. herşey tek bir kaliteli yumurtada ve spremde bitiyor dedi.

İğneleri hemen ogün alıp başlıyorsun değil mi? Doğru mu anlamışım? 11 gün sonunda da yumurtaları toplayacak sanırım?
evet canım 2. günü alıp başlıyorsun. 11. gün son kontrolün oluyor. ondan 11. veya 12. günü çatlatma iğnesini yaptırıyor. 34-36 saat sonra opu yapılıyor.:eek:

Karnın alt kısımları derken neresi canim.göbek deliğinin sagi solu değil mi.
Göbek deliginin sagı solu çok morarıo, alt kısmına vur yani göbek deliginin U seklinde düşün sag sol degil altına vur daha yagın az oldugu bölün oldugu için morarmaz dedi hemşirede, yaglı bölgeler morarıo cnm

Ben 8 tane merional 150, bir tane merional 75, toplam 5 tane cetrotide kullanmışım, aşağı yukarı 1700 civarı bir şey tuttu. Merional gonal f'e göre daha uygun diye biliyorum
bende raporla 5 kutu ganol f + 5 kutu cetrotide + 2 kutu merional + 1 tane ovitrelle 980 tl vermiştim. devlet 2 kutu merional karşılağını için 8 kutu daha merional aldım. ona dışardan tanesine 40 tl verdim

bende raporla 5 kutu ganol f + 5 kutu cetrotide + 2 kutu merional + 1 tane ovitrelle 980 tl vermiştim. devlet 2 kutu merional karşılağını için 8 kutu daha merional aldım. ona dışardan tanesine 40 tl verdim
folik asit ve vitaminler 80 tl civarı tutmuştu

Back
X