2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Sizin durum nedir şuan
En son negatif öğrendiniz sanırım
Yaş kaç ve problem var mıydı
Sizin durum nedir şuan
En son negatif öğrendiniz sanırım
Yaş kaç ve problem var mıydı
40 yaşındayım daha once iki tane normal gebelik yasadim oglumu 4 yasinda kaybettim ikincisi dusuk esimdede problem yok yumurtalarim iyi gelisti toplama transfer hepsi onnumara gecti doktoruma gore ama malesef sonuc negtif

Merhaba ben de ikinci tüp bebeğime bu ay başladım ilk denememde bir kizim oldu ikinciyi deneyeceğiz dün opu oldum 8 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 tane dollenmis bakalım kizim 5 .gun embriyosuydu ama sanki bunda 3.gun çağıracaklar gibi elimizde çok yumurta yok kısmet...

40 yaşındayım daha once iki tane normal gebelik yasadim oglumu 4 yasinda kaybettim ikincisi dusuk esimdede problem yok yumurtalarim iyi gelisti toplama transfer hepsi onnumara gecti doktoruma gore ama malesef sonuc negtif

Allah’ım sabır versin ablacım
Zor günler geçirmişsin
Şükürki rabbim o gücü vermiş sana
Gönülden diliyorum ezan vakti rabbim en kısa zamanda hiç beklemediğin bi anda yüzünü güldürsün inş

Rabbim sabır versin... tepkilerinizi daha iyi anlıyorum şuanda... Allahım kucağınızı boş bırakmasın... Şifası neyse Rabbimden... Ya Şafii adıyla şifa diliyorum... inanın dualarım sizinle

Bende bizzat yaşamış olarak size katılıyorum
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün 9
9.gün 6.3
10.gün 7.7
12.gün 3.5

Kollarım delik deşik
İlk defa kanda 3ün üstü değer görmek bizi heycanlandırdı
Hatta idrar testinde de silik çıktı
Ama gel görki olmadı
Biliyorum çok meraktan ölüyoruz
Ama kendimizi tutup 12.gün yapmak en mantıklısı
Allah’ım herkesin muradını versin inş
Çok zor zamanlar geçiriyorum
Kendimi yanlız hissediyorum
Basit işe yaramaz hissediyorum
Kendine çok güvenen biri değildim Zaten hepten güvenim gitti
Ezik gibi hissediyorum
Ama ne yaparsak yapalım olmayacağı varsa olmuyor
İnş test gününü bekleyen herkes mutlu haberler alır
Böyle düşünmeyin lütfen... herşey takdiri ilahi... Bu zor süreçte tevekkül en iyi yardımcı... her insan gibi sen de çok değerli ve kıymetlisin... Rabbim tez vakitte dualarını kabul etsin inşallah

Bi gün iyiyim bi gün kötü
Tam anlamıyla hıçkıra hıçkıra ağlayıp boşalamadım
2 hafta sonra hala olacam yeğenim olacak
Çok seviniyorum ama bi o kadar da üZülüyorum
Artık bende o duyguları yaşamak istiyorum
O heyecanları yaşayıp etrafımdakileri de mutlu etmek istiyorum
Kalabalık akraba ortamlarından nefret ediyorum artık
Kafamı dağıtamıyorum
Yaşama Sevincim kalmadı
Resmen kendime üZülüyorum

Aynı durumdayız yeğen meselesi bile..
Ortamlardan kaçıyorum,herkes bana acıyormuş gibi geliyor.
Ortamdaki bebekleri sevmek istiyorum ama çekiniyorum sevmesem bu sefer kıskanıyorsun,nazar edersin sanıyorlar.
Çok zor yaşamayan vallahi anlayamaz. Neler neler yaşarken herkesin gününü gün etmesi (kimseye söylemedik tedavilerimizi) benim içim kor gibi yanarken insanı kendi annesinin bile anlamaması çok acı.

Ortamdaki bebekleri sevmek istiyorum ama çekiniyorum sevmesem bu sefer kıskanıyorsun,nazar edersin sanıyorlar.
Çok zor yaşamayan vallahi anlayamaz. Neler neler yaşarken herkesin gününü gün etmesi (kimseye söylemedik tedavilerimizi) benim içim kor gibi yanarken insanı kendi annesinin bile anlamaması çok acı.

Şimdi bende yeğenim doğunca onu nasıl seveceğim diye düşünüyorum
Acaba onu severken aynen senin dediğin gibi nazar değdiririm derler mi haset ediyorum mu sanarlar diye düşünüyorum
Sanki herkesin hayatı çok güZel bi benim hayatım yolunda gitmiyor gibi geliyor
Çok üZülüyorum
Ağlıyorum
Dişimden tırnağımdan fedakarlık yaparak biriktirdiğim düğünümden kalan bileziklerim hepsi bu uğurda gitti
Herkesin hayatı daha kolay ben Zorluklar içinde çırpınıyorum gibi
Yine bin şükür napalım
Allah’ım daha kötü etmesin

Bende bizzat yaşamış olarak size katılıyorum
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün 9
9.gün 6.3
10.gün 7.7
12.gün 3.5

Kollarım delik deşik
İlk defa kanda 3ün üstü değer görmek bizi heycanlandırdı
Hatta idrar testinde de silik çıktı
Ama gel görki olmadı
Biliyorum çok meraktan ölüyoruz
Ama kendimizi tutup 12.gün yapmak en mantıklısı
Allah’ım herkesin muradını versin inş
Çok zor zamanlar geçiriyorum
Kendimi yanlız hissediyorum
Basit işe yaramaz hissediyorum
Kendine çok güvenen biri değildim Zaten hepten güvenim gitti
Ezik gibi hissediyorum
Ama ne yaparsak yapalım olmayacağı varsa olmuyor
İnş test gününü bekleyen herkes mutlu haberler alır
Cnm seni okdr ama okdr iyi anlıorumki 5.denememi yaparak, herşey zaman bak zamanla herşey çok güzel olucak böyle inan tekrar kalkıcaksın ayaga bu defa her zamankinden daha güçlü kalkıcaksın rabbim sana tez ama tez zamanda tedaviye bile ihtiyaç kalmadan nasip etsin cnmm istedigin zmn bna yazabilirsin dertleşiriz...

Cnm seni okdr ama okdr iyi anlıorumki 5.denememi yaparak, herşey zaman bak zamanla herşey çok güzel olucak böyle inan tekrar kalkıcaksın ayaga bu defa her zamankinden daha güçlü kalkıcaksın rabbim sana tez ama tez zamanda tedaviye bile ihtiyaç kalmadan nasip etsin cnmm istedigin zmn bna yazabilirsin dertleşiriz...

Saol canım benim
Geçecek elbet ama geçerken de böyle yıpratıyor ne yazıkki
Amin inş dediğin gibi olur
Senin test günün gelmiş miydi
Allah’ım inş hayırlı haberler almayı nasip etsin sana da

Merhaba ben de ikinci tüp bebeğime bu ay başladım ilk denememde bir kizim oldu ikinciyi deneyeceğiz dün opu oldum 8 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 tane dollenmis bakalım kizim 5 .gun embriyosuydu ama sanki bunda 3.gun çağıracaklar gibi elimizde çok yumurta yok kısmet...
Hayirlisi olsun canim

Rabbim sabır versin... tepkilerinizi daha iyi anlıyorum şuanda... Allahım kucağınızı boş bırakmasın... Şifası neyse Rabbimden... Ya Şafii adıyla şifa diliyorum... inanın dualarım sizinle
Aslinda bazen sert cikis yapiyorum farkindayim ama tepkilerimin nedenj kimsenin uzulmesini istemedigim icin gercekten burda biri yazio bilmemkacinci gunum su kadar bukadar digeride gozun aydin hamilesin deyince olmuyor buna karar verecek 12 degil 14. Gun anca doktor ve ilk gunden yuce yaradanimiz sonrasi inanin daha kotu oluyor benim dualarimda seninle canim

İnşallah Rabbim hepimizin çabasını karşılıksız bırakmasın inşallah İlaçlarıma 1.045 tl ödedim işlem ücretide 410tl hastaneye ödedik. Eğer rapor çıkmazsa ilaçlar 5.000 TL’yi buluyormuş işlem ücretide 3.500-4.100 arası bi tutar ödeniyormuş. Ücretli yaptıran arkadaşlarla konuşmuştuk onlardan bilgi almıştım. Rapor çıkmışmışmıydı size?
öncesinde aşılama yaptırmışmıydınız aşılama için yazılan ilaçlara rapor ile tüp bebek farklı değil mi bir bilginiz var mı

Allah’ım sabır versin ablacım
Zor günler geçirmişsin
Şükürki rabbim o gücü vermiş sana
Gönülden diliyorum ezan vakti rabbim en kısa zamanda hiç beklemediğin bi anda yüzünü güldürsün inş
Canimsin ya rabbim hepimizin yuzunu güldürsün insallah nasil icten bir duadir inan yuregimde hissettim rabbim sanada gonlunun muradini versin canim benim

Rabbim gonlunuzun muradini versin insallah tez zamanda aratmadan cok bekletmeden sabir kizlar dua ve sabir

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı

Şimdi bende yeğenim doğunca onu nasıl seveceğim diye düşünüyorum
Acaba onu severken aynen senin dediğin gibi nazar değdiririm derler mi haset ediyorum mu sanarlar diye düşünüyorum
Sanki herkesin hayatı çok güZel bi benim hayatım yolunda gitmiyor gibi geliyor
Çok üZülüyorum
Ağlıyorum
Dişimden tırnağımdan fedakarlık yaparak biriktirdiğim düğünümden kalan bileziklerim hepsi bu uğurda gitti
Herkesin hayatı daha kolay ben Zorluklar içinde çırpınıyorum gibi
Yine bin şükür napalım
Allah’ım daha kötü etmesin
Kiyamam sana ben rabbim sana altin sacli bi oglan versin insallah nie bilmiyorum ama icimden sana boyle dua etmek geldi herkesin altini olsun birakk senin altin sacli bi oglun olsun insalllahhhhh

Kiyamam sana ben rabbim sana altin sacli bi oglan versin insallah nie bilmiyorum ama icimden sana boyle dua etmek geldi herkesin altini olsun birakk senin altin sacli bi oglun olsun insalllahhhhh

Yaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın
Hep içimde oğlum olcak hissi vardı
Şimdi sende böyle dua edince heyecanlandım
Allah’ım hayırlısını versin hepimize de
Saol ablam benim

Back
X