- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.561
Kac ciktiCanım benim fazla artmamış doktor evet hamilesin ama iki katı artması lazım 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. Dua edin olur mu.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac ciktiCanım benim fazla artmamış doktor evet hamilesin ama iki katı artması lazım 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. Dua edin olur mu.![]()
Maşallah canım darısı bana ve tüm isteyen herkese olsunBugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
olur tabi bende o fitillerdn kullaniorm ama miktari degisir sen hemen doktruna mesaj at derm. Elimdeki bitti iki gun bundan kullansam de bnce. Ama bos gecme mutlaja ikisnden brini kullan dusuk onleyici sonctaCnm evde progestron fitil şeklinde var donmuşlarımda onu kullanıodm aynı işe yarıo kullansammı?
Benim negatif arkadaslar.foruma elveda.pozitif olanlara allah kucağına almayı nasip etsin. Rabnim hayirlisini versin canim
Bn onlardan günde 3tane kullanıodum şimdi doktoru aramak istemiorum, bu defa bana laf edicek gel yazdır burda diye oofff artık heşey olacagına varsın moralim bozuk akıntım oldu diye bide tüm agrılarım geçtiiii o da bi tuhafolur tabi bende o fitillerdn kullaniorm ama miktari degisir sen hemen doktruna mesaj at derm. Elimdeki bitti iki gun bundan kullansam de bnce. Ama bos gecme mutlaja ikisnden brini kullan dusuk onleyici soncta
Teşekkürler amin inşallah.hepimize canımRabbim gonlunun muradini versin canim
Amin arkadaşım.Allah herkese nasip etsin inşallahMaşallah canım darısı bana ve tüm isteyen herkese olsun
Lilyum anne cicegidir :)) tek pozitif olan sensin simdi dimi ilk hamisimiz sensin darısı hepimize insallah 16 34 bursalimisin acabaTeşekkürler amin inşallah.hepimize canım
doktoru arayıp sorsan onun tavsiyesi daha iyi olur senin içinCnm evde progestron fitil şeklinde var donmuşlarımda onu kullanıodm aynı işe yarıo kullansammı?
Hayır cnm ana sayfamızda 1.sayfada ocak ayı hamilelerini görebilirsin...Lilyum anne cicegidir :)) tek pozitif olan sensin simdi dimi ilk hamisimiz sensin darısı hepimize insallah 16 34 bursalimisin acaba
Aa bilmiyordum anlamını ne güzelmiş :) bilmiyorum canım ilk miyim.inşallah daha da çoğalsın haberler.bursalıyım evet.Lilyum anne cicegidir :)) tek pozitif olan sensin simdi dimi ilk hamisimiz sensin darısı hepimize insallah 16 34 bursalimisin acaba
canım tedavını hangi merkezde yaptırdın bnde bursalıyım daAa bilmiyordum anlamını ne güzelmiş :) bilmiyorum canım ilk miyim.inşallah daha da çoğalsın haberler.bursalıyım evet.
Kızlar selam benim test sonucum 9.gün ile aynı 12.58 malesef yükselmemiş.. Nasip değilmiş demek pozitif alan arkadaşlar canı gönülden tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah
maşşalah csnım cok ıyı kucagını almayı nsip etsin rabbim ksçıncı gün embriyosuydu transfer edilen?Kızlar değerim 244 :) Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah![]()
Ay çok sevindim canım :) kaçıncı gündü senin.yaklaşık değerlerimiz.gözünaydın :)Kızlar değerim 244 :) Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah![]()
Gozun aydın canım inşallah kucağında görmekte nasip olsunKızlar değerim 244 :) Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah![]()
Canım çok sevindim. Hiç şüphem yoktu senden kesin çıkar diyordum. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar değerim 244 :) Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah![]()
Kızlar değerim 244 :) Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah![]()