2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba 10 ocak da transferim yapildi. 21 ocakda testim yapildi ve sonuç olumlu. Bugun bir test daha yaptirdim sonuc katlanmis. Ben 39 yasindayim ve çikolata kisti (endometrioz) hastasiyim. 2 kez ameliyat oldum tek yumurtaligim neredeyse hic calismiyor. Iki yumurta dondurmustuk ve doktorum ikisinide transfer yapti. Tutacakmi diye cok endiseliydim ilk denemem cunku. Ama çok şükür tuttu. Eger hersey yolunda giderse ikizlerim olacak. Çok sabrettik doktoruma hep güvendim ne söylediyse yaptim ve iyiki bu doktoru bulmusum diye cok dua ettim. Her durumda rahatca konustugum nedenlere nicinlere cevap veren surekli iletisimde olan bir doktor. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin. Sabirli olun arkadaşlar sabirli ve umutlu.
Inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder rabbim gözün aydı n canim

Merhaba 10 ocak da transferim yapildi. 21 ocakda testim yapildi ve sonuç olumlu. Bugun bir test daha yaptirdim sonuc katlanmis. Ben 39 yasindayim ve çikolata kisti (endometrioz) hastasiyim. 2 kez ameliyat oldum tek yumurtaligim neredeyse hic calismiyor. Iki yumurta dondurmustuk ve doktorum ikisinide transfer yapti. Tutacakmi diye cok endiseliydim ilk denemem cunku. Ama çok şükür tuttu. Eger hersey yolunda giderse ikizlerim olacak. Çok sabrettik doktoruma hep güvendim ne söylediyse yaptim ve iyiki bu doktoru bulmusum diye cok dua ettim. Her durumda rahatca konustugum nedenlere nicinlere cevap veren surekli iletisimde olan bir doktor. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin. Sabirli olun arkadaşlar sabirli ve umutlu.
Merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.. bebeklerinle çook güzel günlerin olur inşallah.. Hangi klinikte tedavi gördünüz ve doktorunuzun adını öğrenebilirmiyim

Arkadaşlar ben 9. Günü test yaptırdım negatif çıktı bugün 11 . Gün çok az bi kanamam oldu adet oldum zannettim devamı gelmedi doktoru aradım adet oldum dedim ilaçları kes dedi ama ondan sonra kanama devam etmedi ama hala sancım var anlamadım ben bu işi. İlaçlar mı etkiledi acaba adetimi ?

Arkadaşlar ben 9. Günü test yaptırdım negatif çıktı bugün 11 . Gün çok az bi kanamam oldu adet oldum zannettim devamı gelmedi doktoru aradım adet oldum dedim ilaçları kes dedi ama ondan sonra kanama devam etmedi ama hala sancım var anlamadım ben bu işi. İlaçlar mı etkiledi acaba adetimi ?
Bildiğim kadarıyla ilaçları kesmeden adet olmazsın. Kan testini tekrar mı yapsan?

nerede tedavi gördünüz transferden sonra nelere dikkat ettiniz ve doktorunuz kim acaba biraz anlatırmısınız

Bildiğim kadarıyla ilaçları kesmeden adet olmazsın. Kan testini tekrar mı yapsan?
Geçen burda bi arkadaş da ilaçlar etkilemiyor adeti dedi ama .. tekrar umutlanmak da istemiyorum. Çok fazla sancım var bel ağrısı bildiğin adet belirtileri yani

Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Çok üzüldüm canım :( ne zor işler.neler çekiyoruz.Sabretmekten başka elden birşey gelmiyor çünkü kader bu.ben birgün yine buradan bize güzel haberlerle gelmeni tüm kalbimle diliyorum.Allah geciktiriyorsa,güzelleştiriyordur...

Benim uzun protokol tüp bebek tedavim aralık-2018 de başladı ve hala devam ediyor 1 ay dogum kontrol hapı ve lucrin günlük 10 vuruyorum bugun adet oldum sanırım cuma günü tekrar gideceğim bi aksilik olmazsa yumurta uyarıcı iğnelere başlıcaz hayırlısı olur inşallah

benim ikinci denemem ilkinde son güne kadar kasık ağrım vardı kimyasal gebelik yaşadım ama ilki taze transferdi bu dondurulmuş embriyo belkide vücudum ilki kadar yorulmadığı için ağrılar kesilmiştir diyorum .senin tazemi dondurulmuş mu?
Benimki taze 3. Gün embriyosu. Amh çok düşük bende. 2 yumurtam vardı 2 sini topladılar 2 Side döllenmiş ama 1. Kalite değil dedi doktorum o yüzden 2 Side transfer edildi. Salı günü tahlil günüm. çok heyecanlıyım.

Arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum transferimin 9. Gunu benimde ancak hic bir belirtim yok sadece kasik agrim var? Normal mi hic belirti olmamasi
Merhaba Benimde bugün 8. Günüm ilk tüp bebek denemem bende de herhangi bir belirti olmuyor. Sanırım bünyeye ve yaşa göre belirtiler değişiklik gösterebiliyor.

İnşallah isteyen herkesin bir an önce bebeği olsun Ben de 4 ay önce miyom için ameliyat olmuştum bu ay tam tüp bebek için başlayalı derken tekrar miyom görüldü malesef, alınması gerektiği söylendi. Bu arada 37 yaşındayım. 4 doktora gittik sonuncusu dün akşam gittiğimiz doktor önce tüp bebeğe başlayıp embriyo dondurup sonra yine kapalı ameliyat olmamı önerdi. Ayrıca bulunduğum şehirde morcellatör cihazıyla bu tür ameliyat yapan sadece üniversite, tek özel hastane var orda da bu cihaz yokmuş.ilk ameliyatı üniversitede olmuştum miyom yenilenince tekrar orada olmak istemiyorum. kafamız iyice karıştı. Önce ameliyat mı olsam, yoksa tüp bebek tedavisine mi başlasam, ayrıca bu ameliyatı nerede hangi şehirde olmalıyım :( işler çok karıştı çoook..

İnşallah isteyen herkesin bir an önce bebeği olsun Ben de 4 ay önce miyom için ameliyat olmuştum bu ay tam tüp bebek için başlayalı derken tekrar miyom görüldü malesef, alınması gerektiği söylendi. Bu arada 37 yaşındayım. 4 doktora gittik sonuncusu dün akşam gittiğimiz doktor önce tüp bebeğe başlayıp embriyo dondurup sonra yine kapalı ameliyat olmamı önerdi. Ayrıca bulunduğum şehirde morcellatör cihazıyla bu tür ameliyat yapan sadece üniversite, tek özel hastane var orda da bu cihaz yokmuş.ilk ameliyatı üniversitede olmuştum miyom yenilenince tekrar orada olmak istemiyorum. kafamız iyice karıştı. Önce ameliyat mı olsam, yoksa tüp bebek tedavisine mi başlasam, ayrıca bu ameliyatı nerede hangi şehirde olmalıyım :KK43: işler çok karıştı çoook..
ÖNCE KESİNLİKLE MİYOM ALINMALI TEKRAR CANIM MİYOM ALNMAZ ISE ZATEN EMBRIYOTU DISARIYA ATACAKTIR GEBELIK OLUSMAYACAKTIR MIYOM TEMIXZLENIP DAHA SORA TUP BEBEGE GECMEN DAHA MANTIKLI OLABILIR YASADIGIN BOYLEYE EN BUYK BIR SEHIRDE YAPTIRABILIRSIN

Benim uzun protokol tüp bebek tedavim aralık-2018 de başladı ve hala devam ediyor 1 ay dogum kontrol hapı ve lucrin günlük 10 vuruyorum bugun adet oldum sanırım cuma günü tekrar gideceğim bi aksilik olmazsa yumurta uyarıcı iğnelere başlıcaz hayırlısı olur inşallah
Benim de çok uzun sürmüştü tedavim laparoskopi falan da olmam gerekiyordu benim birde inşallah bu adetle başlarsın tedavine

ÖNCE KESİNLİKLE MİYOM ALINMALI TEKRAR CANIM MİYOM ALNMAZ ISE ZATEN EMBRIYOTU DISARIYA ATACAKTIR GEBELIK OLUSMAYACAKTIR MIYOM TEMIXZLENIP DAHA SORA TUP BEBEGE GECMEN DAHA MANTIKLI OLABILIR YASADIGIN BOYLEYE EN BUYK BIR SEHIRDE YAPTIRABILIRSIN
Bazen de embriyo oluşturup dondurup sonra miyomu alıyorlar yumurtalara zarar vermesin diye iyi arastirman lazim canim

İnşallah isteyen herkesin bir an önce bebeği olsun Ben de 4 ay önce miyom için ameliyat olmuştum bu ay tam tüp bebek için başlayalı derken tekrar miyom görüldü malesef, alınması gerektiği söylendi. Bu arada 37 yaşındayım. 4 doktora gittik sonuncusu dün akşam gittiğimiz doktor önce tüp bebeğe başlayıp embriyo dondurup sonra yine kapalı ameliyat olmamı önerdi. Ayrıca bulunduğum şehirde morcellatör cihazıyla bu tür ameliyat yapan sadece üniversite, tek özel hastane var orda da bu cihaz yokmuş.ilk ameliyatı üniversitede olmuştum miyom yenilenince tekrar orada olmak istemiyorum. kafamız iyice karıştı. Önce ameliyat mı olsam, yoksa tüp bebek tedavisine mi başlasam, ayrıca bu ameliyatı nerede hangi şehirde olmalıyım :KK43: işler çok karıştı çoook..
Merhaba bende çikolata kisti hastasıyım 2012 yılında ameliyat olmuştum sonra evlendim ve çocuk olmayınca doktora gittim Tekrar etmiş tüplerim tıkalı çıktı o yüzden tüp bebek önerdiler bizde tamam dedik ama önce tüp bebek tedavisine başlayıp yumurtaları toplayalım dediler aralık ayında başladık tedaviye ve yumurtalarım toplandı embriyo oluşturup dondurdular bunu yapmalarının sebebi her ameliyat bir risk yumurtalık reErvleri düşüyor yada ameliyat esnasında yumurtalıklarla ilgili bi problem olursa diye riske atmılyorlar şimdi ameliyat oldum iyileşme sürecindeyim nasipse mart ayında ilk transfer olucak bana sorarsanız ilk önce yumurtaları toplatıp dondurun derim ne olur ne olmaz

Back
X