2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Son düzenleme:
Merhaba.Hayırlı olsun tedaviniz.ben de 5.iğnemi yaptım bugün.hangi gün opu olur kestiremiyorum geçen tedavimde başladıktan 10 gün sonraydı.bekliyorum bakalım.

İyi akşamlar :) Ben de tedavimin 4. günündeyim. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hayırlısıyla. Çok heyecanlıyım Hoppa

Merhaba hanimlar, bende adetimi bekliyorum benim dondurulmus embryolarim var bu ay onlari koyacaklar insallah 2 denemem basarisiz oldu bu 3. deneme olacak insallah hepimizinki tutar

Ben ilaçlara 23 aralıkta başladım dün gece çatlatma iğnesi yapıldı. Bugun sabah da yumurta toplama yapılacak. Sanki çok önemli bir sınavım varmış gibi heyecan yaptım :))

merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?

merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?
Cnm bnde aynı senin gbi kullanıorum aynı bn senle aynı gündeyim 8.günüm bgn bnimde yarın kontrolüm var, muhtemelen cumartesi opu oluruz..

Cnm bnde aynı senin gbi kullanıorum aynı bn senle aynı gündeyim 8.günüm bgn bnimde yarın kontrolüm var, muhtemelen cumartesi opu oluruz..
Yaaa cnm geçen merionali yanlış vurdum toza karıştırmadan igneye çektigimin yarısını vurdm aaa dedim toza karıştırmadım snra kalanı toza karıştırıp vurdum acaba bişe olurmu????

BANA OPU YU PAZARTESI GUNU DEMSTI PAZARTESI GUNU AMA KENDIMI COK RAHATSIZ AGRILI HISSEDIYORUM CANIM SANKI CUMARTESI ALIR MI GIBIME GELIYOR BANA SEN HANGI MEREKZDE APTIRIYORSUN?

Yaaa cnm geçen merionali yanlış vurdum toza karıştırmadan igneye çektigimin yarısını vurdm aaa dedim toza karıştırmadım snra kalanı toza karıştırıp vurdum acaba bişe olurmu????
AY BİLEMEDİM Kİ NASIL OLURR SORSAYDIN DOKTORUNA KESKE AMA COK TEDIRGIN OLMA COK BIRSEY OLACGINI SANMAM

Back
X