2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

merhaba arkadaşlar bende mecburi rahim dinlendirmedeydim dün adetin 2. günü itibari ile transfer için hazırlıklara başladık umarım bukez bir sıkıntı çıkmaz dualarınızda banada yer verin lütfen
İnşallah çıkmaz canım bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim kimin ne duası dileği var ise kabuk eylesin inşallah cümlemizin

Cnm hiç bilmiorum arasında fark varmıdır diye ama aynı işlevi gösteriodur o ignede marka farklıdır.
Ovıtrelleyi boşa aldırdı bize insanlar zaten bu iş için varını yoğunu ortaya döküyor ekstradan masraf çıkarmanın ne anlamı var ki ne yazık ki bizleri ticari gelir olarak görüyorlar

Ovıtrelleyi boşa aldırdı bize insanlar zaten bu iş için varını yoğunu ortaya döküyor ekstradan masraf çıkarmanın ne anlamı var ki ne yazık ki bizleri ticari gelir olarak görüyorlar
Boşa değildir canım bende ilk tedavim de ovitrella ve goneptly kullanmıştım ikisini de hiç sorgulamadım demekki bazı doktorlar o şekilde veriyor

Hanımlar bugün son kontrolümden çıktım. Yumurtalar ve tahlillerim çok güzel cıktı. Dinlendirme yapmadan hemen transferim olacakmıs. Şuan sadece p.tesi yapılacak opu ya göre yumurtaların kaliteli ve 5. Güne yetişebilmesi kaldı. dualarınızı bekliyorum:dua:
Ayyyyy cnmm en heyecanlıııı anlaraaa geldikkk sayılırrr, opu ve transfer. Bnmde opu pazar günü sabahhh ayyyy heyecannn dorukta

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bugün bende son kontrolümü oldum tekrar kan aldılar e2 ve progesteron hormonu adetin 2.gunu e2 36.96 bugün 1110 olmus, adetin 2.gunu progesteron hormonu 0.278 mis bugün 0.686 olmuş değerler nasıl sizce? Pazartesi opu olacağım. Bide ilk reçete yazıldığında çatlatma iğnesi ovitrelle vermişti bugün gonapobtye verdi ikisinin arasındaki fark nedir
Aaa ne güzel aynı gün opu olucaz canım doktor da baba her kontrolde o testleri yaptı sonuçlarım mükemmel dedi ama değerleri sormadım. Ben tam bilmiyorum değer araliklarini. Bana da ovitrelle verdi. Arasındaki farkı olucagini sanmıyorum. Sonuçta çatlatma iğnesi aynıdır

merhaba arkadaşlar bende mecburi rahim dinlendirmedeydim dün adetin 2. günü itibari ile transfer için hazırlıklara başladık umarım bukez bir sıkıntı çıkmaz dualarınızda banada yer verin lütfen
Canım rabbim yardimcin olsun. dualarımız cocuk isteyen herkesle birlikte. Hepimiz bebislerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla inşallah :dua:

Arkadaşlar cetrodite o 15 dakika geç vurdum saatinden bi sıkıntı çıkar mı sizce doktora haber vermelimiyim?
Canım bir kereden sorun olucagini sanmam. Tabi ki saati saatine vurmak gerekir. Bende 1 defa trafikter olduğum için 1 saat geç vurulmutşum. Ama çok şükür problem olmadı.

Back
X