2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Canım bir kereden sorun olucagini sanmam. Tabi ki saati saatine vurmak gerekir. Bende 1 defa trafikter olduğum için 1 saat geç vurulmutşum. Ama çok şükür problem olmadı.
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim 15 dakika geç vurdum bugün sonra da kafama taktım onu :) inşallah bende de bişey olmaz canım senin gibi

Aaa ne güzel aynı gün opu olucaz canım doktor da baba her kontrolde o testleri yaptı sonuçlarım mükemmel dedi ama değerleri sormadım. Ben tam bilmiyorum değer araliklarini. Bana da ovitrelle verdi. Arasındaki farkı olucagini sanmıyorum. Sonuçta çatlatma iğnesi aynıdır
Aynı gün olcaz aynen canım yarım saat arayla gireceğiz opuya :) çatlatma iğnesini değiştirince kafam karıştı hemen olumsuz düşünceye sardım kendimi :)

Kesinlikle öyle Allah izin verirse olacak inşallah :) yumurtaları etkilemedi dimi aynı sayıda yumurtan oldu dimi.. Pazartesi yumurta toplamam çok heyecanlıyım
Yok canım etkilemedi. Söyledim hatta geç oldum diye. Sorun değil herşey yolunda dediler. Ertelemeye bile gerek yok dediler. Benimde aynı gün yapılacak opu. bugün değişik duygular var galiba cogumuzda :KK49::halay:

Aynı gün olcaz aynen canım yarım saat arayla gireceğiz opuya :) çatlatma iğnesini değiştirince kafam karıştı hemen olumsuz düşünceye sardım kendimi :)
Aman sakın bir yola girmişken olumsuz düşünmek yok. Motivasyonumuz en üst düzeyde olmalı. İyi düşünelim iyi olsun. :KK48: p.tesi haberleşelim mutlaka. :spor:

aynen banada saati saatine vur dedıelr cok dıkkat etıstım bugun gobal f 0 dk gectı malesef bırsey olmaz heralde

Merhaba kızlar bugün bende son kontrolümü oldum tekrar kan aldılar e2 ve progesteron hormonu adetin 2.gunu e2 36.96 bugün 1110 olmus, adetin 2.gunu progesteron hormonu 0.278 mis bugün 0.686 olmuş değerler nasıl sizce? Pazartesi opu olacağım. Bide ilk reçete yazıldığında çatlatma iğnesi ovitrelle vermişti bugün gonapobtye verdi ikisinin arasındaki fark nedir
Canım ben son iki tedavide gonopeptly vuruldum ikisi de catlatma iğnesi Dr una söyle bende bu var diye bakalım ne diyecek ben 4.tedavide 2 gonopeptly 1 chorimion olmak üzere 3 catlatma iğnesi vuruldum

Her gün aynı saatte vurulması gerekiyor dediler de bana bende oyüzden tedirgin oldum.. sen ne zamanları kullanmıştın
Sabah 9 yazmıştı bna bn saat 9ile 10 arası vurdum hep doktorada gttigimde 11-12yi buluodu igne yapmam hemşire hiç bişe sölemedi sadece çatlatma igneme çok özen göster saati sakın kaçmasın dedi okdr onuda bgn yptım saat 22:00de oda bitti şimdi sıra opuda

Merhaba arkadaşlar
Bende bugün ilk gonalf ignemi vurarak hikayeme başladım
Inşallah pazar ya da pazartesi opu planlanıyor..
Dilerim Allahtan hepimizin yüzü güler
2019 bizim yılımız olur :KK200:

Bu arada bugün aldığım net bilgi..
gonalf 1-2 saatten bir sorun olmaz dedi hem eczacım hem doktorum!

Selam kızlar, görünüş o ki, bu hafta sonu pazartesine kadar bir çoğumuz opu olacak. Rabbim hepimize sağlıklı yumurtalar elde edip, sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Benim de opu randevum yarın sabah 10'da, bana da dua edin olur mu? Bu heyecanlarımız bebeklerimizi kucağımıza alana kadar (tabi sonrası da) hep tatlı tatlı olur inşaallah.
Bu arada ben de İğnelerimi hep 11.15-12.00 arası oldum, çok şükür olumsuz etkilemedi. Arkadaşın da dediği gibi muayeneye gittikten sonra oldum bazen mecburi olarak, sanırım dakikalık farklar çok sıkıntı olmuyor. Çatlatma iğnesi müstesna tabii ki, orda verilen saate riayet etmek çok önemli..

Back
X