2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Evet cnm pazar günü opu oldum baştan, 1 tane donmuş tedavim tutmuştu 6. Hftada düşük yaptım. Okdr başkada tutmadı
Senin kaybın içinde çok üzüldüm canım Rabbim aynı acıyla sınamasın Rabbim kimseye bu acıları göstermesin

Ben bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...
Tabi ki öyle bunda da bir hayır vardır. Bende de 5 tane var dedi doktor yarın belli olacak bakalım ne olacağı. Ben umutluyum oldu mu 1 de 3 de olur. Sende bozma moralini. Rabbim yeter ki ol desin :dua:

Canım 1.ve 2.deneme negatif idi 3.denemede embriyolari dondurup transfer etmek istedi Dr şans daha yüksek oluyormuş embriyolar donduruldu ama ćozukme esnasında bozuldu transfer olmadım 4.deneme Ağustos ayında sil baştan oldu 2 tane 5.gün emriyisu transfer edildi 3 tanede orta kaliteli donduruldu bir tanesi tuttu herşey yolundaydi kalp atışlarını dinlediğim gün Dr herşey çok yolunda dedi 3 hafta sonra rutin kontrole gel dedi 11+4 günlükken kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldu:KK43: 2 3 gün içinde adet olacağım donmisları transfer ettirecez bu defa da korku basıyor çözülme olacak mı diye Rabbim aynı acıları yaşatmasın hicbirimize :dua::dua::dua:Rabbim hepimizin kucaklarını evlerini sen şakrak cıvıl cıvıl seslerle doldursun inşallah :dua::dua:kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın canım ben 9.yıllık evliyim 28yasina girdim
Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın çok zor süreçler hem maddi hem manevi hemde psikolojik olarak o yüzden tez zamanda saglıkla nasip etsin cnm, rabbim ol dedimi saati dakkası geldimi mucizevi şekilde her n koşul olursa olsun ister iyi kalite embriyo ister kötü kalite embriyo tutuo, herkeste farklı tecrübeler yaşamış, yeni ögrendigim bilgiler o yüzden pozitif düşünücez rahimi kasmıcaz kastıkmı stresle embriyo rahime yerleşemiomuş, bol bol su işin sırrıymış çnkü rahimi sakinleştiriomuş kasılmayı engelliomuş böle embriyo rahat yerleşiomş

Maydonoz
Sigara
Kahve
Nar
Ananas
Kola
Çikolata
Soda
Hurma

Bunlar rahimde kasılma yapıomuş uzak durulması gereken yiceklrmiş...

Rabbim güsel haberleri duyurmayı nasip etsin her birimize...

Son düzenleme:
Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın çok zor süreçler hem maddi hem manevi hemde psikolojik olarak o yüzden tez zamanda saglıkla nasip etsin cnm, rabbim ol dedimi saati dakkası geldimi mucizevi şekilde her n koşul olursa olsun ister iyi kalite embriyo ister kötü kalite embriyo tutuo, herkeste farklı tecrübeler yaşamış, yeni ögrendigim bilgiler o yüzden pozitif düşünücez rahimi kasmıcaz kastıkmı stresle embriyo rahime yerleşemiomuş, bol bol su işin sırrıymış çnkü rahimi sakinleştiriomuş kasılmayı engelliomuş böle embriyo rahat yerleşiomş

Maydonoz
Sigara
Kahve
Nar
Ananas
Kola
Çikolata
Soda
Hurma

Bunlar rahimde kasılma yapıomuş uzak durulması gereken yiceklrmiş...

Rabbim güsel haberleri duyurmayı nasip etsin her birimize...
Ananas mı hani ananas tutmaya yardımcı olurdu

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 2. Günüm
5. Gün blas transfer oldu tek
Aramayım aramayım diyorum ama sürekli bi belirti arayasım geliyo
Genelde uZun oturuyorum
Sadece vc ve yemeğe kalkıyorum
Gece yatarken sağıma soluma dönüyorum sürekli sırt üstü yatmıyorum
Elimde su sürekli su içiyorum
Hiç ağrım sızımda yok
Sadece sabahları cronine jel kullanıyorum
Ya inş tutunuyordur bebeğim
Siz neler yaşıyorsunuz
Nasıl geçiyor

Selam arkadaşlar bu ay reglı ıkıncı günü gidicektim ama hala olamadım. Hiç gecikmez di böle daha tedaviye baslamadan olumsuzlukla karsılastım bi korku başladı adet söktürücü falanmı içsem bi tavsiyeniz varmı ne zor gerçekten beklemek caresiz bekliyoruz Allahım hepimizin yüzünü güldürür insallah

Arkadaşlar ananasa devam Hem bülent tıraş hemde saraçoğlu ısrarla tüketin diyor
Yarasın şifa olsun :KK200:

Selam arkadaşlar bu ay reglı ıkıncı günü gidicektim ama hala olamadım. Hiç gecikmez di böle daha tedaviye baslamadan olumsuzlukla karsılastım bi korku başladı adet söktürücü falanmı içsem bi tavsiyeniz varmı ne zor gerçekten beklemek caresiz bekliyoruz Allahım hepimizin yüzünü güldürür insallah
Canın sağolsun arkadaşım stresten de geri çekilmiş olabilir gebelik durumu olabilir mi test yaptın mı? Bende 11 gün gecikmeyle başlayabildim tedavime.. olsun geç olsun güç olmasın..

Genelde uZun oturuyorum
Hiç ağrım sızımda yok
Siz neler yaşıyorsunuz
Nasıl geçiyor
Inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım.. belirti arama.. 3 kere gebelik yaşamış biri olarak söyleyeceğim şu ki regl öncesi ile aynı belirtiler yaşanıyor.. ne bebek geliyor diye emin ol ne regl oluyorum diye stres ol.. Az daha sabır..

Genelde uZun oturuyorum
Hiç ağrım sızımda yok
Siz neler yaşıyorsunuz
Nasıl geçiyor
Ay canım transferin hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuca ulaştırsın inşallah. :anneadayı:

Canım stresten gecikmiş olabilir. Rahat ol. Bence tedavi öncesi adet söktürücü kullanma çünkü o ilaçlarda hormon içeriyor. Zaten tedavide hormon takviyesi kullanıyoruz. Hiç hormonlarla oynama bence bırak doğal yolla başlasın adetin.

Yok gebelik değil yapmadım ama zannetmiyorum malum dönemde birliktelik yaşanmadı. İnsallah hafta sonuna denk gelmez yoksa yoktan yere gidecek bir ay :KK43: bu arada cok teşekkür ederim canın sagolsun sözü içimi ılıttı resmen :))

Back
X