- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi cocukoloji
Kusura bakmaBahçeci değil benim canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmaBahçeci değil benim canm
4.tedavim 2.prof dr m biri devlet biri vakıf ünv den di...
Direk prof tan muayene alınca herşeyle kendileri ilgileniyor fakat işlemler sırasında (opu) öğrenciler olabiliyor bir iki
Ben antepte yaşıyorum canım medikalpark hastanesinde sorun değil canmKusura bakmacanım sen nerde tedavi oluyorsun
Evet genelimiz transferi bekliyoruz. Inşallah allahın izniyle son güne kadar olur embriyomuz. evet canım opu işlemi anestezili oluyor. Sadece transferde sana kalmış. Ben transferi de anestezili olucam inşallah embriyolar 5. Gune giderse ki umarim gider.İnşaallah kaliteli embriyoların olur canım baştan sona tüm konuyu okudum
1-2kişi transfer olmuş sadece sayfa geneli opu olmuş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Opu işlemini anestezili mi oldunuz ?
Siz raporlu musunuz yoksa raporsuz mu?
Siz tedaviye başlamadan bi ay önce vitamine başladınız mı?
Kızlarrrr ne durumdasınız ses verin??
Merhaba canım benim haşimato hakkında bilgim var istediğini sorabilirsin
Hadi cnm güzsl haberlerini beklioruzCanim 15 yumurta toplandi 8 i dollendirildi ve bugune 5 tane ulasti yarin tekrr arayip bilgilendircekler insallah
Cnm adına hayırlısı olsun doktorlsrımız en iyiyi biliolar..Dün kontrolüm vardı. Doktorum çatlatma iğnesi verdi. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Transfer ise 2-2,5 ay sonraRahmimde ufak bir polip varmış tam embriyoyu koyacakları bölgede. Eğer transfer gerçekleşirse embriyonun tutunma ihtimali düşük olurmuş. Önce onun alınması lazım. O yüzden biraz gecikmeli olacak benimki
![]()
Cnm o şişkinlik bndede oldu gaz gbi 2gün içinde kaybolur merak erme bol bol sıvı alCanım ben de transferi bekliyorum. Döllenen embriyolar içerisinde 9u şimdilik iyiymiş tabi daha 3. Gün olduğu için kesin birşey yok. Opudan sonra şişkinliğim oldu ve ohss'den şüpheleniyorum.. Bu durumda transfer olur mu bilmem. Birsürü ilaç kullanıyorum opu'dan beri, soranlar olduğu için yazayım:
Progesteron fitil
Elevit multivitamin
Prednol
Tetra
Estrofem
Coraspirin
Herhangi bir hastalığım yok, yani hepsi önlem ve destek için verilen şeyler.
Yumurta toplamada uyutuluyorsun zaten öncesin de birkaç dk belki..Cevap için teşekkürler canım. Çok tedirgim zaten zor bir an birde seni izleyen bir olması biraz korkuttu gözümü![]()
Aynı gün yumurtamız toplanmış bilgi verildi mi sizeBen c.tesis 22.30 da çatlatma iğnesi vurcam. P.tesi 9.30 opu olcam
ne zaman sonucu gelecek acaba ? benim yaptırdıgım merkez 1 ay dsa geleceğini soyledi ngs ve cgh genetik testlerını...BEs tane embriyo oldu besinci gun yani dun pgd icin uc tanesi gidebilecek nitelikte oldugu soylendi. AMA ucu De kaliteli imis oyle dedi embriyolog. Dun biyopsi alindi ve donduruldu. Genetikten gelecek sonuca gore transfer icin bir Planlama yapacagiz. Tabi dun kullandigim butun ilaclari biraktirdilar
Canım ben de transferi bekliyorum. Döllenen embriyolar içerisinde 9u şimdilik iyiymiş tabi daha 3. Gün olduğu için kesin birşey yok. Opudan sonra şişkinliğim oldu ve ohss'den şüpheleniyorum.. Bu durumda transfer olur mu bilmem. Birsürü ilaç kullanıyorum opu'dan beri, soranlar olduğu için yazayım:
Progesteron fitil
Elevit multivitamin
Prednol
Tetra
Estrofem
Coraspirin
Herhangi bir hastalığım yok, yani hepsi önlem ve destek için verilen şeyler.
histereskopi yapacak buyuk ıhtımal dokrorun canım aynı zamanda da rahmı uyarmak ıcın cızık de atabılır belki. bende hiç birsey yoktu doktor uyarmak ıcın yapalım histreskopiyi dedi opu esnadında rahme cıxık atıldı benımde transfer subata ertelednı tabı embrıyolar gelısırse bugun 2. günleri 4 tane kalmışDün kontrolüm vardı. Doktorum çatlatma iğnesi verdi. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Transfer ise 2-2,5 ay sonraRahmimde ufak bir polip varmış tam embriyoyu koyacakları bölgede. Eğer transfer gerçekleşirse embriyonun tutunma ihtimali düşük olurmuş. Önce onun alınması lazım. O yüzden biraz gecikmeli olacak benimki
![]()
canım bugun 2. gün 4 tane kalmış embrıyo bakalım yarına kaç tane kalacak belki yarında donurabılırız diyorlarHadi cnm güzsl haberlerini beklioruz
10 gun kadar surer dedi embriyolog.ne zaman sonucu gelecek acaba ? benim yaptırdıgım merkez 1 ay dsa geleceğini soyledi ngs ve cgh genetik testlerını...
doktorun hormon tahlılı ıstedı mı canım progesteron ve estradiol hormonu onların dgerlerıne gore transfer surecını belırlıyorlar taze mı ? dondurulmus mu dıye? benım cok yuksek cıktı dondurulmus transfer olacak
histereskopi yapacak buyuk ıhtımal dokrorun canım aynı zamanda da rahmı uyarmak ıcın cızık de atabılır belki. bende hiç birsey yoktu doktor uyarmak ıcın yapalım histreskopiyi dedi opu esnadında rahme cıxık atıldı benımde transfer subata ertelednı tabı embrıyolar gelısırse bugun 2. günleri 4 tane kalmış
canım bugun 2. gün 4 tane kalmış embrıyo bakalım yarına kaç tane kalacak belki yarında donurabılırız diyorlarsizlerin hepsi 5. gün transferi olacakd dımı
benim ağrım oldu sonrasından karnmın ıcınde acı hıssı oldu bugun 2. günüm hafif devam edıyor yarına gecer inaşşallahOpu olan kızlar sonrasında ağrılarınız oluyor mu nasıl geçiyor bu süreç
histereskopi yapacak buyuk ıhtımal dokrorun canım aynı zamanda da rahmı uyarmak ıcın cızık de atabılır belki. bende hiç birsey yoktu doktor uyarmak ıcın yapalım histreskopiyi dedi opu esnadında rahme cıxık atıldı benımde transfer subata ertelednı tabı embrıyolar gelısırse bugun 2. günleri 4 tane kalmış![]()
Cnm adına hayırlısı olsun doktorlsrımız en iyiyi biliolar..
Amin canım cümlemizinYumurta toplamada uyutuluyorsun zaten öncesin de birkaç dk belki..
O anlarda da hiç onları görmüyor gözün dua eder halde ol ve bebeğine konsantre ol hep..
Gerginlik ve stres hiç istenmeyen bir durum Allah yar ve yardımcın olsun![]()
Kendi kadın doğum hekimimde tedavi öncesinden yaptırmıştım ama değerlerim normal çıkmıştı. Gittiğim merkezde de tekrar yapmadılar. Artık taze transfer yapar mı yapmaz mı, yarın belli olur. Hayırlısı inşaallah.ne zaman sonucu gelecek acaba ? benim yaptırdıgım merkez 1 ay dsa geleceğini soyledi ngs ve cgh genetik testlerını...
doktorun hormon tahlılı ıstedı mı canım progesteron ve estradiol hormonu onların dgerlerıne gore transfer surecını belırlıyorlar taze mı ? dondurulmus mu dıye? benım cok yuksek cıktı dondurulmus transfer olacak
histereskopi yapacak buyuk ıhtımal dokrorun canım aynı zamanda da rahmı uyarmak ıcın cızık de atabılır belki. bende hiç birsey yoktu doktor uyarmak ıcın yapalım histreskopiyi dedi opu esnadında rahme cıxık atıldı benımde transfer subata ertelednı tabı embrıyolar gelısırse bugun 2. günleri 4 tane kalmış
canım bugun 2. gün 4 tane kalmış embrıyo bakalım yarına kaç tane kalacak belki yarında donurabılırız diyorlarsizlerin hepsi 5. gün transferi olacakd dımı