2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Canım benim bugün transferden sonra 7. günüm kac gündür inatçı geçmeyen öksürükle savaşıyorum. Bugün dayanamadım. Ve doktora gittim. Ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Ona göre kullanırsın dedi. Tahlilinde 7. Günümde 36.32 cıktı. Pozitif olduğu için ilaç vermedi. Şimdi iki günde bir artmasını bekliyorum. Ve maalesef kuru öksürükle uğraşıyorum:mad:
Canım gecmedi mi :( incir ve zeytin yağını denedin mi

Özel mi bilmiyorum 2 kez asılma yaptırdım 29 yasındayım rapor cıkar mı bilmiyorum eşimin sayısı 9 milyon
cnm.soyle ege unv. prof yada docentler ozel.muayene oluyosun. belli bi ucret krsiliginda muayene ediolar. bende calisiyrm. bi gunde islemler bitiyormus. hocanin sekreteri oyle soyledi. raporluymus ilaclar

Ben kan sonucunu alana kadar temkinli olacağım ama dün akşam o kadar çok ağladım ki hormonlar sağolsun :halay: Rabbim bizim için en hayırlısını bilendir
Bende p.tesi kesin emin olucam inşallah. Bugün doktor ilk defa pozitif ve hamilesin dedi ya bu bile beni benden aldı. Rabbim 9 ay sonra kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah:emir_bebek:

Kızlar bende dün sabah (7. günümdü) idrar testi yaptım en basit olanlarından silik ikinci çizgi göründü.

Dünden beri ara ara kasıklarımda ve belimde sancı oluyor, adet olmaktan çok korkuyorum

Burada o kadar çok yorum okudum ki, idrarda pozitif olup test günü negatif olan.

Tekrardan idrar testi yapmak istemiyorum, dr vermiş olduğu test tarihi 23 Ocak.
Hadi inşallah kanda da pozitif çıksın kucağına almak nasip olsun

Canım maalesef geçmedi inat etti ya. Denemediğim şey kalmadı. Dışarı cikamiyorum incir almaya eşimde yoğun çalışıyor. Yarın pazar aldırcam mutlaka aklımda söyledim. Teşekkür ederim canım:KK54:
Merhaba
Bazen bir iki ay süren kuru öksürüğüm olurdu. bir tanıdığım ballı turp hazırladı üşenmeyip her gün. Bana iyi gelmişti belki sende de işe yarar denemek istersen. Turpun içini bal koyacak kadar oyuyordu, tabanına çizikler atıyordu ( balın sızabilmesi için) bir bardağa yerleştirip içine bir tatlı kaşığı bal koyuyordu. Sabah yapıyordu, ben de akşam süzülen balı içiyordum. Kaç gün içtim tam hatırlamıyorum, belki bir hafta ama emin değilim..bana çok iyi gelmişti.

Merhaba
Bazen bir iki ay süren kuru öksürüğüm olurdu. bir tanıdığım ballı turp hazırladı üşenmeyip her gün. Bana iyi gelmişti belki sende de işe yarar denemek istersen. Turpun içini bal koyacak kadar oyuyordu, tabanına çizikler atıyordu ( balın sızabilmesi için) bir bardağa yerleştirip içine bir tatlı kaşığı bal koyuyordu. Sabah yapıyordu, ben de akşam süzülen balı içiyordum. Kaç gün içtim tam hatırlamıyorum, belki bir hafta ama emin değilim..bana çok iyi gelmişti.
Çok teşekkür ederim bunu bir sitede duymuştum. İyi geliyormuş inşallah bende de fayda eder. çaresizlikten her yolu deniyorum. Malum ilaç kullanamıyoruz. :hasta:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. Yarın dr kontrolüm var tahlillerimizi ve hsg filmini göstereceğim. Ve bir aksaklık yoksa Şubat gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. Korkularım çok ilk kez deneyeceğim. Süreçle ilgili bana biraz bilgi verebilirmisiniz. Çok endişeliyim ya olmazsa ya tutmazsa ya yumurtam az olursa diye.
Canim ayni bende senin gibiyim
Yasayip gorecez zaten olamayacak tutmayacak dersek olacago varsa da olmaz takma sende bic bos durma biseerle ilgilen ben unutuyorum bile bazen insallah devami da oyle gelir
Benim malesef bu surecte esim de yanim da pek olamiyor 20 gun izin var rahim dinlendirme yapilacak esim gitmek zorunda 29 subatta basliyoruz bizde martta da tranfer olacak

Çok teşekkür ederim bunu bir sitede duymuştum. İyi geliyormuş inşallah bende de fayda eder. çaresizlikten her yolu deniyorum. Malum ilaç kullanamıyoruz. :hasta:
Canim sirke limon bal tarcin 1 yemek kasigi bunlardan karistir sicak suya koy ve sicak sekilde tuket
Bu karisim gercekten ise yariyor
Evde misafir vardi esim oksurmekten konusamiyordu yaptim icirdim ve kac kez denedim faydasini gordum canim
Tarifte 2 yk yaziyordu ama ben 1 yk denedim insallah sifa bulursun canim dikkat et kendine

Canım benim bugün transferden sonra 7. günüm kac gündür inatçı geçmeyen öksürükle savaşıyorum. Bugün dayanamadım. Ve doktora gittim. Ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Ona göre kullanırsın dedi. Tahlilinde 7. Günümde 36.32 cıktı. Pozitif olduğu için ilaç vermedi. Şimdi iki günde bir artmasını bekliyorum. Ve maalesef kuru öksürükle uğraşıyorum:mad:
öksürük bi şekilde geçer meralim85 ilaç kullanmamakta doğru tercih yapmışsın bence , boğazda iltihaplanma olmasın o zaman antibiyotikten kaçık yok

Back
X