2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

İHayırlısı olsun canım, Kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç? Sorun ne? İnşallah kolaylıkla geçsin bu süreç. Çok kafaya takmamaya çalış. Süreç kendiliğinden gelişio zaten..

Teşekkür ederim. Yaşım 37 1 yıllık evliyim. Amh 0.90 başka bir sorun yok eşimde ve bende sadece yaştan dolayı panik oluyoruz. Geç evlendim bebişimiz hemen olsun istiyoruz.

Bana biraz yaşadığınız süreçten bahsedebilirmisiniz ?
Bende cok benzer.. yaş faktörü vardı, sebepsiz infertilite vardı. Hazır olmak ve gerçekten istemek önemli bence. İlaçlar her bünyeye göre farklı ama ister istemez o kadar hormon alındığı için insanı biraz zorluyo. Çevre önemli. Ne kadar destek gördüğün eşinden falan bence etkiliyodur. Bunlrın dışında yumurta toplanıyo. İlk 10 gün büyütülerek hormonlarla, sonra embriyo oluşturuluyo ve transfer sonra da bekleyiş.
Allah şansınızı açık etsin ve kolaylıkla sonuca ulaştırsın..

Bütün gece rüyamda ağladım. Hep herkesim bebeğini gördüm. Haykıra haykıra ağladım. Allahım sevinç gözyaşı dır insallah
Rabbimden hayırlı olanı dileyelim canım. Rüyan da sevince işaret ediyor olsun inşallah... Ben de dönüp durdum uyku tutmadı... tedirginim... Güzel haberlerle dönelim inşallah

Bugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu

Back
X