2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Cnmm biz n yaparsak yapalım n kdr emek verirsek verelim, hem maddi hem manevi n kdr yıpranıp psikolojimizde bozulsa RAB çok büyük o planlıo o karar verio evt biz istiorz diliorz ama en iyisi hangisi o bilio, bak geçen hastanede veznedeydim tam yanda bekliyen bebekler gördüm bazısı bi kç aylık bazısı 4-5 yaşında hepsi lösemi sıra bekliolar bazısı annesinin kucagında aglıo bazısı dolanıo hiçbişeyden habersiz aileleri üzgün perişan o sırada dua ettimm rabbim dedim beterin beteri var sen biliosun sen hepimiz adına en dogrusunu yapıcksın dedim:dua::dua::dua::dua:
Evet canımın içi çok haklısın.her zaman herşeyin en hayırlısını istemişimdir ama bu seferki bekleyiş inanki çok koydu.
Çevremden hamilelik haberleri almaya devam ettikçe iyice tahammülsüzleştim kendi durumum için..
O kadar imreniyorum ki herkes bebeğini kucağına alıp kokladıkça,içimden bile neden demeye korkuyorum,biliyorum ki nasipten öte köy yok,Rabbimin gücüne gider ama insanoğluyuz sabırsızız işte..
Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla.

Evet canımın içi çok haklısın.her zaman herşeyin en hayırlısını istemişimdir ama bu seferki bekleyiş inanki çok koydu.
Çevremden hamilelik haberleri almaya devam ettikçe iyice tahammülsüzleştim kendi durumum için..
O kadar imreniyorum ki herkes bebeğini kucağına alıp kokladıkça,içimden bile neden demeye korkuyorum,biliyorum ki nasipten öte köy yok,Rabbimin gücüne gider ama insanoğluyuz sabırsızız işte..
Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla.
Aminnn cnm aminnn tez vakitte rabbimm karınlarımızı bebişlerle doldrsn...

Çok şiddetli kasık sancım var, sanki adet agrısı gbiii bacagıma vuruo rabbim sen hayırlara vesile eyle..
Herkeste durum farklı oluyo cnm ama bnm ilk transferin 10.gününde şiddetli bi adet sancısıyla uyanmıştım.sağ bacağım da uyuşuyodu arada.
Yani seninkini de hayırlara yormak daha doğru olur cnm bnm:KK66:

Canim benim normalde adetim 4 gun gun surer ilk denememdi biliyosun 7 gun oldu bitmedi ve parca parca geliyor cok afedersin seninde boyle olmusmuydu isinamiyorum cok üşüyorum ayaklarim buz kesio normalmi acaba belimde kasiklarimda agri surekli

Abla benimde aynı şuan
İlk başta siyah çamur gibi akıntı şeklinde geldi
Sonradan kırmızıya döndü ve dediğin gibi parça geliyo resmen
Benim de 7 gün oldu devam hala
Kusurs bakmayın açık yaZdım biraz

Abla benimde aynı şuan
İlk başta siyah çamur gibi akıntı şeklinde geldi
Sonradan kırmızıya döndü ve dediğin gibi parça geliyo resmen
Benim de 7 gün oldu devam hala
Kusurs bakmayın açık yaZdım biraz
Yok canim ne kusuru en net tarifi bu benim de tam tersi başta kıpkırmızı sonrasi parcalar ve koyu renk normal yani ozaman doktor adet olduğunda gel demisti kontrole ama oraya degil gitmek adini duymak istemiyorum normal ozaman canim sagolasin

Kızlar 2. Gün transferi oldum. Bugün 11. Gün. Test yaptım silik milli hiç çizgi çıkmadı. :KK64:Acaba hala umut var mıdır

Kızlar 2. Gün transferi oldum. Bugün 11. Gün. Test yaptım silik milli hiç çizgi çıkmadı. :KK64:Acaba hala umut var mıdır
Umut herzaman vardir canim kan tahlilin pozitif olur insallah bende birsuru cift çizgili var ve kanda negatif takilma hcg ignelerden yaniltabiliyor test günün yarin sanirim dualarim seninle

birbirimizin takipçisi olalım bu sefer kucağına alırsın inşallah arkadaşım
sorun neydi sizde?
Amin canim insallah beraber aliriz kucagimiza bebislerimizi esimde ve bendede sikinti yok cok sukur yasim 40 heralde biraz ondan kaynakli diyorum yada rabbim nasip etmiyo senin sikinti nedir nerdensin nerde tedavi goreceksin

Back
X