2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Doktorum transferden sonra ishal yada kabız olma dedi ama sabah ishal gibi durum oldu. Yememe içmemem de dikkat ediyorum ama. Aynı durumda olan batmı acaba bugün transferimin 6. Günü
canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasın

canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasın
Bende hiç olmadı kaşık ve bel ağrısı iki akşamdır akşam vakti hafif hafif karnıma ağrılar giriyor. Belirti aramıyorum hiç ama herkesin bi belirtisi var acaba tutmasını diyorum ilk denemem benim, senin de ilk denemen mi?

Kızlar
Herkese günaydın olsun.
Benim 5. Gün embriyosuydu dün sonuç pozitif cıktı cok sükür. Çarsamba katlanması ve kese görmesi var, inşallah devamında da güzel haberler alırım.
Süreci anlatmak istiyorum belki birine faydalı olur iyi gelir yazdıklarım bilmiyorum...
Ben transfer sonrası bekleme zamanında hep yattım kızlar,
Annem geldi ve yemekleri o yaptı. Ben bi tek yemek için kalktım diyebilirim. Yürüyüs falan yapmadım. Arada havuc suyu içtim. Cünkü canım cok cekiyodu. Malum ilaçlardan da acayip bi susama oluyor. hiç kabız yapacak şeyler yemedim. Meyve falan ilk günler yemedim. Havuc suyunu da 4. Günden sonra içtim. Çekirdek falan yemedim.
Banyo yapmadım. İlk 5 gün sonrada 3-4 gün arayla. Geceleri uyuyamadım. Hala da uyuyamıyorum. İlaçlar bende yan etki yaptı kaşıntı...
Çalışmadığım için evde sürekli yattım.
Benim bu kacıncı denemem hatırlamıyorum. 2 deneyebildiğim ve belki 10 yıldır istiyorum. Yaşım da 38.
Çok çok zor süreçler deneyene. Yaşayan bilir. Benim için bu bir mucize...
Stres yapmamaya çalıştım. Çok da ağladım. Ama kendimi hiç sıkmadım. Hep karnımı sevdim dualar ettim. Tesbih çektim. Onlara ellerimle şifa yolladım. Tutunun annenize gelin diye dualar ettim. Bol nefes egzersizi yaptım. Burundan alıp ağızdan uzun nefesler verdim. Ellerim karnımdayken. Zorlamadan. Sakinleştirici müzikler dinledim geceleri. Hep tesbih çektim. Bana iyi gelen şeylerdi bunlar.bir de kitap okudum bol bol.. güzel neşeli filmler izledim.
Herşeyin hayırlısı olsun her aşama bi zorluk tabii ve şu an odu diyemem hala daaa çok KORKUYORUM..
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Önce teslimiyet. Allahım sen görüyorsun halimi, ben çok zorlanıyorum, senden yardım istiyorum. Bana destek olan bi tek sensin.verecek olan sensin. Anne olmaya hazırım. Bebeğimi büyütmeye hazırım. Nolur sen bana ikram et nasibimde yoksa bile ikramın olsun. Hasbin allah ve nimel vekil. Dedim...karnımda sevdim hayat ver allahım. Annemden bana benden evladıma rahim esmasıyla can ver hayat aksın canımda can olsun dedim...
Yazılar yazdım defter tuttum.. sıcak tuttum hasta olmamaya özen gösterdim. Bol etli corbalar içtim. Kerevizli, pırasalı yemekler yedim. Anamdan allah bin razı olsun hep yemek yaptı. Ben bi kahvaltıyı topla getir götür yaptım azcık. Çay kahve falan içmedim. Su su su.. günde belki 5-6 lt.. ilalar ağır. Tiroidde çıktı. İlaçlarımı tam saatinde aldım. Bi köşem var ilaçları koyduğum. Cok düzenli aldım. Rahat koyafetler giydim.
Şimdilik hepsi bu. Hep burada forumlara baktım. Yazdım okudum. Dua ettim herbiriniz için. Kötü haber alanlara ağladım. Hep yanlızdım bu süreçte. Çok zordu. Allahım mucizesini herkes için göstersin kaderimizde yoksa bile ikramı olsun. Elhamdilullah. Rabbim bütün şerleri hayra çevir.
Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını,Allahım inşallah kucağına almayı da nasib etsin darısı başımıza

Bayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun :dua:

Back
X