2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Arkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
Canım kullandığımız ilaçlar adeti geciktiriyor öyle olmasa doktor 12 gün sonra test yap demez zaten

Ya ben 25 günde bir adet görüyorum genelde adet tarihleri test gününden sonraya denk geliyor benim tam ortasina iste o yüzden kafam karışıyor
Kafan karışmasın canım. İlaçlardan dolayı adet gecikiyor. Adetle beraber tedaviye başlanıyor herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki verdiği için ve rahim istenilen olgunluğa ulaştığı zaman transferler gerçekleşiyor kimininki erken kiminin ki geç oluyor. Benimki 22. Gün transfer oldu mesela

Kafan karışmasın canım. İlaçlardan dolayı adet gecikiyor. Adetle beraber tedaviye başlanıyor herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki verdiği için ve rahim istenilen olgunluğa ulaştığı zaman transferler gerçekleşiyor kimininki erken kiminin ki geç oluyor. Benimki 22. Gün transfer oldu mesela
Aynn adet olan oluyormu onu merak ettim

Ya ben 25 günde bir adet görüyorum genelde adet tarihleri test gününden sonraya denk geliyor benim tam ortasina iste o yüzden kafam karışıyor
Bizim transfer tarihimiz aynı seninle ama benim adrt tarihim test gününden sonra içini ferah tut dedikleri gibi istersen erken gebelik testi yap ama ben kendi adıma inatla 8 şubatı bekliyorum bakalım ☺️

Kızlar Çarşamba yumurtalarım toplanacak son iğneleri vurucam bugün kan verdim E2 hormonum 745 çıkmış ne demek bu

Bende bekliyorum ya çok belirti yok o yüzden biraz tedirginlik var
Belirti herkeste olmuyor o yüzden kendimizi çok dinleyip takılmamak lazım birde deneyim yapan arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla erken test yaptıkları için pişman oluyorlar asla tavsiye etmiyorlar. Hamileyseniz şayet yok yere stres edeceksiniz bebişinizi de kendinizi de az daha sabredin hobilerinizle uğraşarak dikkatinizi dağıtın bence.

Belirti herkeste olmuyor o yüzden kendimizi çok dinleyip takılmamak lazım birde deneyim yapan arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla erken test yaptıkları için pişman oluyorlar asla tavsiye etmiyorlar. Hamileyseniz şayet yok yere stres edeceksiniz bebişinizi de kendinizi de az daha sabredin hobilerinizle uğraşarak dikkatinizi dağıtın bence.
Bu ikincisi aslında ilkde tutmuştu ama onda sancim vardı bunda pek yok k gibi ama o 3 günlük emriyodu bu 5 günlük

Sabah verdim kan tahlilimi.hiçbir belirti yok.ne göğüsler de bir çekilme ne de bir tutunma kanaması.tek yumurtaydı.haber bekliyorum.acaip sabırsızım.hiç testte yapmadım.moralim bozulmasın içimi rahat tuttum.bakalım 3 4 gibi haber gelir

Back
X