- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.541
Bende transfer oldum hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne zaman toplandı yumurtalar bana sonrası gun hemen haber verdiler sabahım köründe hemdeTransfer olanlar inşallah tutunur bebişler sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görür hamile olanlar inşallah sağlıkla kucağına alır benim gibi yum toplanıp bekleyenler de hayırlı haber alır inşallah hala arayan yok ya yum kötü transfer olmıcaksa bile aramaları lazım degilmi çıldıracam
Bende 4 defa yarım yarım gırdım tuvalete çatlıcaktım :) transferden sonrada girdim şükür kurtuldum şimdi sonuç bekleme zamanı :)Canım seni çok iyi anlıyorum bizide 1 de çağırdılar transferiniz 1 de gerçekleşecek diye saat 3buçukta aldılar ama ben 6 defa tuvalete girdim onlar çağırana kadar cagırdıklarında da hala sıkısıktım bitmemişti transfer sonrası 3 kere daha çıktım tuvalete o gün tuvalet yönünden kötü geçmişti benim için. Bence konuş daha almayacaklarsa sende gir tuvalete. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah kuzum![]()
Perşembe toplandı 10 tane cuma günü 11 de biz aradık 3 tane olgun döllenen henüz yok bugün için arayıp bilgi vercez dediler arayan yok biz arıyoruz açan yok olumsuzda olsa arayıp bilgilendirmeleri lazım değil mıCanım ne zaman toplandı yumurtalar bana sonrası gun hemen haber verdiler sabahım köründe hemde
Canım ne kadar sorumsuz bi merkez ya öyle şey mi olurPerşembe toplandı 10 tane cuma günü 11 de biz aradık 3 tane olgun döllenen henüz yok bugün için arayıp bilgi vercez dediler arayan yok biz arıyoruz açan yok olumsuzda olsa arayıp bilgilendirmeleri lazım değil mı
En zor kısmı beklemek zaten :) zaman hiç geçmiyor beklerken. Test günün ne zamanBende 4 defa yarım yarım gırdım tuvalete çatlıcaktım :) transferden sonrada girdim şükür kurtuldum şimdi sonuç bekleme zamanı :)
Geçmiş olsun size umudunuzu kesmeyin Allah hiç ummadığın zamanda belki doğal yoldan verir inşallah üzme kendini genetik test yaptırdınız mı kendinize eşinize veya embriyolara bide öyle deneyin pes etmeyin Allah yardımcınız olsun inşallahTeşekkür ederim canım 4.deneme pozitifti ama 11 haftalikken bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum geri kalan 4 deneme negatif idi dün son negatifi aldım malesef artık olacağına dair umudum kalmadı evlat edinmeye karar verdik bakalım hayırlısı esimde 3 5 tane sperm çıkıyor o yüzden tek çare tup bebek ama artık kaldıracak psikoloji kalmadı çok yorulduk çok üzüldük hayırlısı olsun hepimiz için
10 gun sonra daha bismillah bugün transfer ettiler canım :))))En zor kısmı beklemek zaten :) zaman hiç geçmiyor beklerken. Test günün ne zaman
Perşembe toplandı 10 tane cuma günü 11 de biz aradık 3 tane olgun döllenen henüz yok bugün için arayıp bilgi vercez dediler arayan yok biz arıyoruz açan yok olumsuzda olsa arayıp bilgilendirmeleri lazım değil mı
Yanlış anlamışım yanı bugün 2. Günleri mutlaka ara hastaneyi canımPerşembe toplandı 10 tane cuma günü 11 de biz aradık 3 tane olgun döllenen henüz yok bugün için arayıp bilgi vercez dediler arayan yok biz arıyoruz açan yok olumsuzda olsa arayıp bilgilendirmeleri lazım değil mı
Aradım açan yokki benimle aynı gün toplanan arkadaşı aradım onada aynısını demişler oda bugün bilgi alamamış bende alamadımYanlış anlamışım yanı bugün 2. Günleri mutlaka ara hastaneyi canım
Nerde yaptırdın canım tedaviniAradım açan yokki benimle aynı gün toplanan arkadaşı aradım onada aynısını demişler oda bugün bilgi alamamış bende alamadım
Değeriniz gayet güzel siz sevinmeyeceksiniz de kim sevinecek, ilk levelı atlatmışsınız hayırlısıyla keseyi görür kalp atışını da duyarsınız inşAllahkızlar 10.gün 70 deger / 12gün 176 cıktı iyimi kızlar sevinmelimiyim doktorum yolunda gidiyo dedi ama insan korkuyor yinede
İnanın Kasım ayındaki konunuzu tesadüfen gördüm ve cevap yazdım.hakan hocaya gitmissiniz...ne mutlu...hayırlı olsun Allah saglikla tamamina erdirsin insallahh.tadini çıkarın değerler çok guzelllkızlar 10.gün 70 deger / 12gün 176 cıktı iyimi kızlar sevinmelimiyim doktorum yolunda gidiyo dedi ama insan korkuyor yinede
3.gun 8 hücreli orta kalite bir embriyo ile hamile kaldim.oglum 17 aylık aslan gibi maşallah teyzesi.Allah tamamına erdirsin .insallahKızlar transfer oldu 3.gun embriyosu 10 hücreli sizce nasıl :)
Ya darısı bizlere çok iyi dedi doktor kalitesine hayırlısı olsun dua et bizlere :)3.gun 8 hücreli orta kalite bir embriyo ile hamile kaldim.oglum 17 aylık aslan gibi maşallah teyzesi.Allah tamamına erdirsin .insallah
Allah hayırlı sağlıklı gebelik doğum evlat nasip etsin.once mücadelee edenlere inşallah her zaman duamdasinizYa darısı bizlere çok iyi dedi doktor kalitesine hayırlısı olsun dua et bizlere :)
Sağol canım adetın 5. Gunu tedavıye başladım 8 gun vurdum 2 gun sorada yumurtalarım toplandı canımSuskun Ceylan oncelikle transferin hayirli olsun insallah. Adettinin kacinci gununde yumurta toplamam oldu acaba gonalf kac gun vurdun