2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Değeriniz gayet güzel siz sevinmeyeceksiniz de kim sevinecek, ilk levelı atlatmışsınız hayırlısıyla keseyi görür kalp atışını da duyarsınız inşAllah
İnanın Kasım ayındaki konunuzu tesadüfen gördüm ve cevap yazdım.hakan hocaya gitmissiniz...ne mutlu...hayırlı olsun Allah saglikla tamamina erdirsin insallahh.tadini çıkarın değerler çok guzelll

Iste yenode korkuyorum hanimlar iui dilekleriniz icin tesekir edrm simdi bnm 14 gun degerim en az kac olmali cok korkiyorum

Iste yenode korkuyorum hanimlar iui dilekleriniz icin tesekir edrm simdi bnm 14 gun degerim en az kac olmali cok korkiyorum
Canım hiç korkma benim 10.gun değerim 48di 12.gun 184 ; 14.gun 854....
48 i beğenmemiş tüm ben de...şimdiki aklım olsa hiç evham yapmam tadını cikartirdim.ne güzel 2.gun değerinde süper maşallah.en az yüzde 60 artması gerekirmiş.

Bugün merkezden aradılar 3 yumurtada döllenmemiş tedavi iptal dediler başka zamana kaldı benim hayaller uzun bi süre tedaviye ara veririm çok yıprandım bu tedavide aralıktan beri ilaçlı tedavi oluyorum ruhen ve fiziksel tükendim artık rabbim sizin sonuçlarınızı olumlu bebişli yapar inşallah

Bugün merkezden aradılar 3 yumurtada döllenmemiş tedavi iptal dediler başka zamana kaldı benim hayaller uzun bi süre tedaviye ara veririm çok yıprandım bu tedavide aralıktan beri ilaçlı tedavi oluyorum ruhen ve fiziksel tükendim artık rabbim sizin sonuçlarınızı olumlu bebişli yapar inşallah
Çok geçmiş olsun canım :(

Geçmiş olsun ara verin tabii ama pes etmeyin, maddi durumunuz varsa ALLAH imkan vermiş demektir gene deneyin. Yapılan testleri yapılmayan testleri uygulanan yöntemi vücudunuzun verdiği cevabı not alın, merkezleri iyice araştırıp işinizin sindiği bir hoca ile tekrar başlayın . Kendinize bu esnada çok iyi bakın doğal beslenin, arı sütü bal polen propolis karışımı tüketin. Eşinizin değeri kötü ise arı sütü tüketsin düzenli olarak günde 1 gr sabah aç karna dil altı yapsın. Bir 6 ay devam etsin. Ara vermeyi vucüdunuz daha güçlendirmek için şans olarak değerlendirin. Bir dahaki denemeniz olumlu sonuçlanır umarım.

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :(

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:

Canım bence çok erken moralini bozma psikolojin de bence çok önemli bu süreçte, test gününü bekle umutla bebişinin sana tutunduğunu düşün hep , inşallah da öyle olur

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:
Evet çok erken bir test sonuçta, inşaallah hayırlısıyla olumlu olur içinizi ferah tutun ❤️

kaliteli embriyo icin maca tozunu denedinizmi

Bence de çok erken daha biraz daha sabit ve mutlaka günün de test :KK69:

Canım acelen neydi de 5.gün test yaptırdın biraz sabır et ve test gününü bekle

Kızlar merhaba gün geçmiyorki tüpbebekle ilgili yeni bir sayfa daha tespit etmeyeyim.bende 1 şubatta ikitane 5.hün embriyosu transfer oldum 6.gün değerim 158 8. Gün değerim 353 bugün 10. Gün kan vermeye gideceğim ama inanılmaz korkuyorum bir normal yolla gebelik yaşadım sış gebelik oldu bir tüp bebek yaptırdım oda kimyasal gebelik oldu değerin katlanmamasından çoook korkuyorum ne olur dua edin

Kızlar merhaba gün geçmiyorki tüpbebekle ilgili yeni bir sayfa daha tespit etmeyeyim.bende 1 şubatta ikitane 5.hün embriyosu transfer oldum 6.gün değerim 158 8. Gün değerim 353 bugün 10. Gün kan vermeye gideceğim ama inanılmaz korkuyorum bir normal yolla gebelik yaşadım sış gebelik oldu bir tüp bebek yaptırdım oda kimyasal gebelik oldu değerin katlanmamasından çoook korkuyorum ne olur dua edin
Bence bi sorun yoktur korkup evham yapma inşallah bebislerin seninledir.bende diş gebelikten kimyasaldan çok çok korkuyodum gunluk doktora gitmek istyodum.gerçi halaa hergun gdip bebisleru görmek istyorumdaa :) dua et Allah'ım herseyin en guzelini verir hayırlısıyla.korku gecmioki önce kimyasaldan filan korktum snra keseleri gorseydim dedim sonra kalp atislarini duysaydik dedim.şimdide acaba yasiolarmi kalpleri atiyomudur Die hep dusunuyorum

Back
X