2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Doğru söylüyosun canım hormonlar falan filan derekn hormon ağrıları bitti sanırım çnkü çok ağrom vardı kayboldu hepsi. Korkuyo insan ister istemez ama çokta takılmamaya çalışıyorum
Canım merhaba tesadüf gördüm yazdığını aynı durum bende de var ilk 3 gün lasık ve bel ağrım vardı aynı adet olacakmış gibi ama 4.ve 5.gün hiç ağrım kalmadı sayılır çok çok nadir belli belirsiz Kasıkta belde sızlama oluyor onu da kendimi sürekli dinlediğim için hissediyorum çok endişelemdim niye pat diye bitti bu ağrılar diye ...

Canım merhaba tesadüf gördüm yazdığını aynı durum bende de var ilk 3 gün lasık ve bel ağrım vardı aynı adet olacakmış gibi ama 4.ve 5.gün hiç ağrım kalmadı sayılır çok çok nadir belli belirsiz Kasıkta belde sızlama oluyor onu da kendimi sürekli dinlediğim için hissediyorum çok endişelemdim niye pat diye bitti bu ağrılar diye ...
Acaba ilaçların etkisi geçtiği için mi ağrılar bitti ki

Kızlar benim hiç bi ağrım falan hiç bişeym kalmadı. Arada nadiren ağrı griyo gdiyo. Tutmadı mı acaba :KK43:

Canım hiç öyle düşünüp de kendini üzme, benim de ilk günler ağrım fazlaydı sonra azaldı üstüne bi de sarı akıntı başladı 6. Günüm de 7. Günümde de bir nokta kadar kum gibi kahverengi akıntım oldu bende korktum adet oluyorum diye çünkü adetim hep öyle başlıyordu benim ağladım tutmadı diye ama 15 dk sonra toparladım kendimi belirti falan aramak yok inşallah tutundu bebişim dedim bol bol dua ettim çok şükür hamileyim. Senin de bebişin tutunacak inşallah pozitif düşünmeye çalış hep :)

Kızlar meraba. Son 20-25 sayfayı olumaya çalıştım ama göremedim. Proluton depot iğne hakkında yazışmalar oldumu diye baktım ama göremedim. İğne ecza depolarında yokmuş bulamadım bu yüzden dün yaptırmam gerekiyordu ama yaptıramadım. Aranızda bulamayıp yaptıramayan varmı ?
Canım galiba tüm turkiyede zor bulunur oldu prokuton depot.dün benimde vurulmam lazimdi 3gundr arioduk ecza depolarinda bile yok.ben k.marastyim adanayi antepi bile aradık yok.sonunda bi tanidik vasitasiyla bulduk eczanenin birinde ama daha önce biz sorunca yok demişlerdi işlerine geldgi gbi dawraniolar.4tane aldimda şükürler olsun.zaten 4hafta daha vurulucaktim hepsini aldim.

kızlar bu dediğim transferden 1 hafta sonra yağılan iğne. Kimse yaptırmadı mı bu iğneden ?
Ama ben adanadaki tüp bebek merkezimi arayip sordum bulunmuo Die yapacak bişey yok buldgun anda yaptr kanaman filan yoksa bişey olmaz zaten 4haftan kaldı igneyi bitrmeye dediler ama yinede korktum bişey olur die

Cok tesekkur ederim.belirti falan bekledigim yok cunku sag olsun dr.um beni hormon manyagi yapti o yuzden de hamile gibiyim diyebilirimkasik agrisi bende bulanti bas donmesi gogus hassasiyeti ne ararsan var yani.guya daha fazla yumurta ve dolayisiyla embrio elde edelim diye.usg.de 20den fazla olgun folikul gorunuyordu topu topu 9 yumurta cikti.ondan 5embrio olustu diye sevindim ama 5.gune kadar 2kaldi.nasil is yapiyorlar anlamadim.bi de demez mi tek tek iki seferde koyalim diye.ya ne kalmis ki iki sefer yapalim dedim koy ikisini sen de kurtul ben de.ztn esim bir daha istemiyor denemek.
Cok uzuldum yaneyse ins bunlar tutar da yuzumuz guler
Arkdsim ayni bende 20yumurta dediler 8toplandi 5i dollendi onunda 2si yaşadı 5.gune .aynen dedgib gbi ne haldeydim ama sukurler olsun ikiside tuttu darisi sana tüm isteyenlere insallahhh:anneadayı:

Allah'ım dilerse olur herşey bahane kızlar transferden snra afedersiniz wc ihtyacini hastabezini bağladılar sırf kalkmayim Die ama yapamadım sancidan duramadim mecbur 15-20dk snra lavaboya kalktm hemde ikikez o sancı çok fenaa.ıki saat hastaneden snra yine başladı sancı arabadan indik wc aradık yürüyerek bilmedgimiz yer sonuçta.yani dicegim o ki bende çok korktum kendimi tutamadim keşke dayansaydim kalkmasaydım yataktan Die ama sukurler olsun tutundular bebislerim.oyuzden kendinizi yipratmayin benim 7/24aklımdaydı hiç cikaramiodumki tuttumu tutmadimi Die .dusunmeyin demek kolayy .aklından cikaramioki insan düşünmesin ama hep dua ettim Kur'an okuduk veren Rabbim herkesi sewindrsin emeklerimizi boşa cikarmasin insallah

Umudum tukenmisken Umudum tukenmisken adanada hangi merkez ve doktorda tedavi gordunuz. Bende adanadayimda
Canım ben k.marsta tedawi oldum ama hep adanayla baglantiliydi tedavim ıki kezde gttim bi yumurta toplamaya bide transfere .ama çok memnun kaldım hamile kaldgim halde hala herseyi arayip kontrol edio feza hoca çok ilgili ve bilgili bence.

Canım ben k.marsta tedawi oldum ama hep adanayla baglantiliydi tedavim ıki kezde gttim bi yumurta toplamaya bide transfere .ama çok memnun kaldım hamile kaldgim halde hala herseyi arayip kontrol edio feza hoca çok ilgili ve bilgili bence.
Ayrintili cevabiniz icin tesekkur ederim. Gozunuz aydin hayirli olsun hamileliginiz.

Arkdsim ayni bende 20yumurta dediler 8toplandi 5i dollendi onunda 2si yaşadı 5.gune .aynen dedgib gbi ne haldeydim ama sukurler olsun ikiside tuttu darisi sana tüm isteyenlere insallahhh:anneadayı:
Cok sevindim cnm. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben de takmamaya çalışıyorum nasipse olur diyorum ama ben yurt dışında tedavi görüyorum burada hemen ayağa kaldırıyorlar transfer yapar yapmaz kalkıyorsun tuvalete gidebilirsin diyorlar hiç yatırmıyorlar Türkiye'deki gibi bir de hiç hormon takibi yok �lk tedaviye başladığında bir kere bakıyorlar o kadar hormonların uçmuş mu düşmüş mü kimsenin umrunda değil Bu yüzden biraz Tedirginim ama Allah büyük teşekkür ederim Desteğin için

O zaman seni şimdiden rahatlatacak birşey söyleyeyim bu oniki gün hiççç belirti diye kafana takma çünkü gerçekten bazen tek bir belirti bile vermiyor bu sıpalar.. ben göğüsler kramplar falan hiç bişey olmayınca Yok dedim olmadı tutmadı.. ama öyle olmuyomuş. Benimki naçizane bir tavsiye... ve kendini dinlememek için seviyorsan eğer çok sürükleyici iki üç kitap almanı tavsiye ederim bende çok işe yaradı geçmek bilmeyen o günlerde... inşallah mutlu sonuçlar olsun...
Aynn canım benim de hiç belirtim yoktu çok şükür tuttu

Canım hiç öyle düşünüp de kendini üzme, benim de ilk günler ağrım fazlaydı sonra azaldı üstüne bi de sarı akıntı başladı 6. Günüm de 7. Günümde de bir nokta kadar kum gibi kahverengi akıntım oldu bende korktum adet oluyorum diye çünkü adetim hep öyle başlıyordu benim ağladım tutmadı diye ama 15 dk sonra toparladım kendimi belirti falan aramak yok inşallah tutundu bebişim dedim bol bol dua ettim çok şükür hamileyim. Senin de bebişin tutunacak inşallah pozitif düşünmeye çalış hep :)
Bendee o kan bile yok hiç bişey insan ister istemez tedirgin oluyo 9.gün bugün diyorm idrar testi mi yapsam o kadr kararsızım kiiii :)

İnan şu yazdıkların bile rahatlattı beni :) çok sağol canım , darısı öncelikle bu yolda çaba sarfedenlere ve tüm isteyenlere olsun inşallah :dua:
Amin inşallah canım umarım seninkinde sağlıcakla ilerler kucağında görürsün:dua:

Kizlar 10.gun 70 12.gun 176 14.gun 500 16 gunde 980 artislar nasil doktorum sorun yok dedi ama stres yapiyorum haftaya keseyi gor.eye cagirdi
Ohh maaşAllah bir pozitif daha stres alışkanlık oluyor galiba :halay:kendini çimdikle hamilesin
Az da mutlu olun artık bırakın şu stresi gözünüz aydın :emir_bebek:

Bendee o kan bile yok hiç bişey insan ister istemez tedirgin oluyo 9.gün bugün diyorm idrar testi mi yapsam o kadr kararsızım kiiii :)
Hiç tavsiye etmem gününden önce testi az kalmış az daha sabır, kendinizi dinlemeyin boşuna bunun bir standardı yok. RABB im o kadar özel yaratmış ki herkesi, hiç birimiz birbirine benzemiyor kaldı ki aynı insanda bile ilk gebelikle ikinci gebelik bile birbirine benzemiyor . Oyalanacak güzel şeyler bulun güzel sonuçlar gelir inşAllah:dua:

Ben 7. Gün moralim bozulunca eşime 3 tane test al her gün yapıcam demiştim :) 7. Gün akşam yaptım ilk 1 saat sonra çoooook silik çıktı 2. Çizgi ama 8. Gün sabah yaptığımda silik çizgi ilk 5 dk da belli oldu hemen, ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor benim demekki kanda hormon artınca hemen idrara geçmiş idrar testinde görünce heralde kanda çok yüksek çıkacak dedim değerim ama 10. Gün 52 çıktı. Yani eğer negatif de görsen kendini hırpalamayıp bekleyebileceksen kan testini idrar testi yap yoksa yapma :)
Bu yüklediğim 8. Gün sabah testim

Eklentiler

• D897A65D-47E5-4830-84E8-B51DCB8C1AA1.webp
    D897A65D-47E5-4830-84E8-B51DCB8C1AA1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 58
Back
X