2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Arkadaslar yardim...
Bugun benim transferden 3.gunum simdiye kadar karnim ve goguslerim cok sis idi ve agriyordu.bugun goguslerimin sisi inmis agri gitti.bu durumu yasayip da hamile kalan var mi:KK42:bana sanki tutmadi gibi geliyor.yada moralimi bozmak icin yer agriyorum bilmiyorum.
Lutfen ayni durumu yasayan varsa yazabilir mi ?molarim cok bozuldu:KK42::KK42:

Canım tedirgin olma bende de bazen geçiyordu ağrı ertesi gün tekrar başlıyordu ama bunları belirti olarak düşünme kullandığımız ilaçlar çok etkiliyor vücudumuzu, benim bugün transferin 16.günü çok şükür hamileyim ama adet belirtileri dışında bişey yaşamadım hatta hala adet olacağım diye korkuyorum ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok benzer yani

Canım tedirgin olma bende de bazen geçiyordu ağrı ertesi gün tekrar başlıyordu ama bunları belirti olarak düşünme kullandığımız ilaçlar çok etkiliyor vücudumuzu, benim bugün transferin 16.günü çok şükür hamileyim ama adet belirtileri dışında bişey yaşamadım hatta hala adet olacağım diye korkuyorum ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok benzer yani
Tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin ins.
Benim moralimi bozan agrilar degil gögüslerimin eski haline donmesi yani kuculduler ve agrilari gitti.o beni endiselendiriyor cokkkk

Benim moralimi bozan agrilar degil gögüslerimin eski haline donmesi yani kuculduler ve agrilari gitti.o beni endiselendiriyor cokkkk

Bende de geçiyordu göğüslerimin ağrısı küçülüyodu yine söndüler dedim hatta :)) ama sonra yine şişti hassasiyet başladı. Şuanda devam ediyor ama şunu da belirteyim benim mesela adet öncesi göğüs hassasiyetim çok daha fazla oluyormuş hamileliğe göre çünkü hassasiyet yok denecek kadar az. Tabi kişiden kişiye değişiyordur

Bence hiç endişelenme benimkiler normalden bile daha küçük oldular bu gün onyedinci gün sadece ilaç kaynaklı ağrıyorlar o kadar hiç olumsuz düşünme. İnşallah küçük göğüslü anneliğe başlarsın zaten sonra istemesen de büyüyolar... sarıkız olup çıkıyoz. Tadını çıkar son küçük göğüslü günlerinin...

Güne tekrar amh testi ysptırarak başladım.en iyi labratuarı buldum.bakalım iyi sonuç çıkarsa.ilaç tedavisine başlıcam.ilk önce en iyi yumurtayı ve sayı olarak fazlalaştırmak için.birçok şey şuan aklımda hepsini sipariş edicem.inşallah bu sefer protokolü uzun tutucam 4 5 ay sıkı beslenip takviye alıp.yumurtalarımı hem sayı hem kalitesini arttırmak için birçok şey alıcam.Dua edin bana.7.nci denemeye giricem inşallah amh testim yüksek çıkar.yoksa stoplayacağım malesef.son şans kalıyor o da kıbrıs ....

Herkese merhaba. Anne olmayi bekleyen herkes saglikla cocugnu kucagna alir insallah.emeklerimiz bosa gitmesin.

Bende 23 ocakta tedaviye basladim transferimin 9. Gunu yarin test yapicam. Cok heyecanli ve tedirdigim. Umarim bebegim.benimledir lutfen dua edin :KK33:

Benim belirtim yok tutunmasaydi kanamam olurmuydu ? 5.gun embriosun transferin 9. Gunundeyiz. Idrar testi yapmaktan cekiniyorum o yuzden yarini bekleyecegim. Ama sorumun cevabini bilen varsa yardim etsin lutfen :KK17:

Sonucu alsım ağlamaklıyım.değer 0,03 çıktı.keşke 2016 yılında çikolata kisti ameliyatı olmasaysım.2016 gebe kaldım 4 aylık.artık o fotoğraflarıma bakıp özlemekle yetineceğim.çıkışım sadece kıbrıs kaldı.40.000 tl 45.000 tl biriktirmem lazım kasım aralık yani 1 sene beklemem gerekecek.herkese sevgiler.

Sonucu alsım ağlamaklıyım.değer 0,03 çıktı.keşke 2016 yılında çikolata kisti ameliyatı olmasaysım.2016 gebe kaldım 4 aylık.artık o fotoğraflarıma bakıp özlemekle yetineceğim.çıkışım sadece kıbrıs kaldı.40.000 tl 45.000 tl biriktirmem lazım kasım aralık yani 1 sene beklemem gerekecek.herkese sevgiler.
Moralini bozma nice değeri düşük olup doğal yoldan hamile kalan var rabbim sana mucize versin inşallah şu Cuma günü hürmetine.. belki Kıbrıs a bile gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalırsın

Benim belirtim yok tutunmasaydi kanamam olurmuydu ? 5.gun embriosun transferin 9. Gunundeyiz. Idrar testi yapmaktan cekiniyorum o yuzden yarini bekleyecegim. Ama sorumun cevabini bilen varsa yardim etsin lutfen :KK17:
Kullandığın ilaçlardan dolayı olmassın diye biliyorum özellikle estrofem kullanıyorsan adet olman zor.bırakınca oluyorsun ama korkma canım inşallah bebeğin sana sıkıca tutunmuştur yap testini kurtul

Herkese merhaba. Anne olmayi bekleyen herkes saglikla cocugnu kucagna alir insallah.emeklerimiz bosa gitmesin.

Bende 23 ocakta tedaviye basladim transferimin 9. Gunu yarin test yapicam. Cok heyecanli ve tedirdigim. Umarim bebegim.benimledir lutfen dua edin :KK33:
İnşAllah pozitif haberi alırız sizden de merakla bekliyoruz

Olumlu da olsa belirtin olmayabilir , tutunma olmasaydı da kanaman olmayabilir. En doğrusu tabini de gününde kan testi.

Moralini bozma nice değeri düşük olup doğal yoldan hamile kalan var rabbim sana mucize versin inşallah şu Cuma günü hürmetine.. belki Kıbrıs a bile gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalırsın
İnşallah ama moralim bozuldu.hemen yarından itibaren beslenme düzenimi değiştirip.sipariş ettiğim üeünlerle beslenip öteki ay amh tekrar baktırıp yumurtalık rezervime de hoca bakacak.Çok yoruldum ama yapacak birşey de yok.

Yurtdışındaym canım bn. Hiç demk glmedim burda öyle özele varsada bnde eşimde blmiyorz hiç gtmiyolar özele burda :)
Cnm nerdesin bilmiyorum ama yurtdisinda biraz zor tr.in gozunu seveyim bu konuda.ben viyanadayim mesela.burda dr testin tarihini yaziyor yani oncesine gitme sansin yok.ama istersen laboratuara gidip 80€verip ozel yapabiliyorsun.ama sizde nsl bilemem tabi.bence bekleyemem param da var diyorsan internetten c.tesiye acik laboratuar bak telden ara sor yapabiliyorlar mi ve ucreti nedir diye.ama hem param yok hem bekleyemem diyorsan hassas idrar testleri var 25-35€civarinda o da bir secenek tabi.ama bence dr.un sacmalamis.misal benim de c.tesiye denk geliyordu ama dr.um cumaya yazdi.
Ins pozitivi gorursun

Back
X