Merhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de
tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?