2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

T Tsfm01 Yaş 30 canım her tedavide döllenmede sıkıntı yaşayınca ahmet hoca bende de sorun olduğunu söyledi kullandigim iğnelerin yanında saizen büyüme hormonu ve Biestron kullandım, normalde yediğime dikkat ederim paket ürün tüketmem bu sefer daha dikkat ettim ama özellikle şunu yedim ictim diyebilcegim birşey yoktu gune kefir ile başlarım incir ceviz badem böyle şeylerle ara öğünlerimi devam ettiririm. Fakat sigarayı bıraktım kullanıyorsan,birde balık yağı ve vitamin verdi ahmet hoca 11 yumurta oluştu 8i Dolu cıktı 4 dollendi 2 tanesi 3. Ve 5. Güne gelebildi. Biraz uzun oldu ama yardımcı olmak istedim. Sanada bol şans ahmet hoca çok yoğun fakat işinde iyi elinden geleni yaptığına inanıyorum için rahat.

T Tsfm01 Yaş 30 canım her tedavide döllenmede sıkıntı yaşayınca ahmet hoca bende de sorun olduğunu söyledi kullandigim iğnelerin yanında saizen büyüme hormonu ve Biestron kullandım, normalde yediğime dikkat ederim paket ürün tüketmem bu sefer daha dikkat ettim ama özellikle şunu yedim ictim diyebilcegim birşey yoktu gune kefir ile başlarım incir ceviz badem böyle şeylerle ara öğünlerimi devam ettiririm. Fakat sigarayı bıraktım kullanıyorsan,birde balık yağı ve vitamin verdi ahmet hoca 11 yumurta oluştu 8i Dolu cıktı 4 dollendi 2 tanesi 3. Ve 5. Güne gelebildi. Biraz uzun oldu ama yardımcı olmak istedim. Sanada bol şans ahmet hoca çok yoğun fakat işinde iyi elinden geleni yaptığına inanıyorum için rahat.
Sağol canım aydinlatmissin.sonuc bekliyorsun sanırım değil mi simdi.ben de inşallah busefer güzel sonuç alirim

Sağol canım aydinlatmissin.sonuc bekliyorsun sanırım değil mi simdi.ben de inşallah busefer güzel sonuç alirim
Evet canım ardışık transfer oldum biri cumartesi biri pazartesi. Inşallah olumlu sonuçlar alırız seninde herşey yolunda gider inşallah. Ahmet hocaya başlayacaksan eğer çok yoğun olduğu için kafası karışık olabiliyor fakat işini her zaman iyi yapıyor zaten enerjisi yeter sende tedavini guzelce takip et her görüşmede soru sor sessiz kalma aklında bırakma sorular sor. Şimdiden bol şans. (Birde kafanı boşalt akışına bırak biz tüp bebek tedavisi gorenlerin en nefret ettigi cümle ama inan daha güzel tedavi süreci geçiyor nefes dersleri alabilirsen super olur ama imkanın yok ise youtube dan bile takip edip rahatlayabilirsin ) tekrardan bol şans

Merhaba,

Bana da tam tersi Merional daha iyi geliyor. Gonalef kullanımımda yumurtalar büyümedi veya almaya elverişli olmadı.
Yumurta toplama işlemlerim son bulduğu için elimde Merional ve Cetrotide iğneler mevcut; piyasa rakamlarından daha uygun fiyata vereceğim. Talep edenler iletişime geçebilir.

Merhabalar bende dondurulmuş ile 2.tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür.ilk denemede kimyasal oldu.daha cok yeni keseyi görmeye gideceğiz hayırlısıyla bir sorun yoktur inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhabalar bende dondurulmuş ile 2.tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür.ilk denemede kimyasal oldu.daha cok yeni keseyi görmeye gideceğiz hayırlısıyla bir sorun yoktur inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin yolculuk yaptın mı

Ne kadara yaptırdınız acaba bende şişli florance düşünüyorum da
biz sens üreme sağlığı süleyman tosun transferlerini orada yaptırdığı için orda yaptık. yumurta toplama 7500 dü. Transferi de ondan bikaç gün sonrayaptırdık ekstra birşey ödemedik.

Memnun kaldınız mı merkezden hakan beydem ilgililer miydi steril bir ortammı sizce transferi hakan bey mi yapıyor opu kim yapıyor
Bana sormadiniz ama cevaplayayim.ekip süper her yer steril.opu mehtap hn transfer hakan bey yapıyor eğer hakan bey in hastasiysaniz.mehtap hn in hastasiysaniz ölü ve transferi mehtap hn yapar.bir de hakan bey yurt dışında ise...

Ben de anatolia’da mehtap hanımın hastasıyım 9 cm ve 2 cm olmak üzere iki tane endonetrioma var. Opu üzerinden iki gün geçti bugün arayıp iki embriyomun 5 hücreli olduğunu söylediler. Yarin tekrar arayıp 3. gün mü yoksa 5. gün transferi mi yapılacağını bildirecekler. Benim gibi çikolata kisti olup anatolia da tüp bebek yaptıran var mi ???

Ben de anatolia’da mehtap hanımın hastasıyım 9 cm ve 2 cm olmak üzere iki tane endonetrioma var. Opu üzerinden iki gün geçti bugün arayıp iki embriyomun 5 hücreli olduğunu söylediler. Yarin tekrar arayıp 3. gün mü yoksa 5. gün transferi mi yapılacağını bildirecekler. Benim gibi çikolata kisti olup anatolia da tüp bebek yaptıran var mi ???

Bende çikolata kisti vardı ve alındı ama Anatolia da tüp bebek yaptırmadım. Allah yardımcınız olsun demek istedim sadece

Allah razı olsun. Kaç santimdi kistiniz ? Bana kıstı aldırırsan yumurtalığına zarar verirler dediler. Sizin çocuğunuz var mi

3cm di. Esas laparoskopi olma sebebim dış gebelikti. Tüpüm alınırken doktor çikolata kistimi de aldı. Çikolata kisti alındıktan sonra yumurta rezervim biraz azaldı ama doktor kalan bize yeter dedi. Çikolata kisti alındıktan sonraki tüp bebekte hamile kalamadım. 8. tüp bebek sonucu şimdi hamileyim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağıma almaya nasip eder inşallah. Hayırlı sağlıklı ömrü olur. Allah size de, isteyen herkese de nasip eder inşallah.

Rabbim sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Kist alındıktan sonra tekrarladı mı? Gebeliğinize engel başka bir durum varmıydı peki. 8 deneme ne çok yıpratmıştır ya ne güzel sabırla devam etmişsiniz. Benim de kistim çok büyük ya korkuyorum olmayacak diye. Bugün aradılar tekrar kalitesi iyiymiş 5. gün transfer edelim dediler insallah persembeye kadar sağlıkla ulaşırlar.

Rabbim sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Kist alındıktan sonra tekrarladı mı? Gebeliğinize engel başka bir durum varmıydı peki. 8 deneme ne çok yıpratmıştır ya ne güzel sabırla devam etmişsiniz. Benim de kistim çok büyük ya korkuyorum olmayacak diye. Bugün aradılar tekrar kalitesi iyiymiş 5. gün transfer edelim dediler insallah persembeye kadar sağlıkla ulaşırlar.

Çikolata kistini alırken çok fazla oyarak almadığını söylemişti doktor. Yumurtalığıma zarar vermemek için, küçük parçalar halinde biraz kalmış. Tertemiz olmadı yani hiç ve tekrar büyümedi de. 2 kez iğne ile geçici menapoza sokmuştu doktorum tekrarlamasın diye.

İlk tedavime başlarken hiç bir sorunum yoktu. Rahmim tertemiz, adetim düzenli yumurtlamamda da bir sıkıntı yoktu. Sonra tedavi sayısı arttıkça her başarısız denemenin ardından başka başka sorunlar çıktı. Önce çikolata kisti sonra adenomyozis sonra rahimde sıvı birikmesi...

Çikolata kisti yokkende hamile kaldım devam etmedi; varkende hamile kaldım ama onlarda devam etmedi. Hatta çikolata kisti alındı hamile kalamadım bile yani devam etmemesinin sebebi çikolata kisti değildi. Doktorunuz bu şekilde transfer yapmayı uygun görüyorsa vardır bir bildiği. İçinizi ferah tutun olumlu düşünmeye çalışın. Allah ol dedikte sonra olacak her şey. Biz sadece elimizden geleni yapalım.

Back
X