- 12 Ocak 2019
- 17
- 4
- 36
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.941
Zorlu uzun ve sabır isteyen bir yol. Masallah siz hepsini başarmışsınız Rabbime teslim olmuş asıl sahibin O olduğuna inanmışsınız. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın çektiğiniz tüm sıkıntıları unutur gidersiniz o zamanÇikolata kistini alırken çok fazla oyarak almadığını söylemişti doktor. Yumurtalığıma zarar vermemek için, küçük parçalar halinde biraz kalmış. Tertemiz olmadı yani hiç ve tekrar büyümedi de. 2 kez iğne ile geçici menapoza sokmuştu doktorum tekrarlamasın diye.
İlk tedavime başlarken hiç bir sorunum yoktu. Rahmim tertemiz, adetim düzenli yumurtlamamda da bir sıkıntı yoktu. Sonra tedavi sayısı arttıkça her başarısız denemenin ardından başka başka sorunlar çıktı. Önce çikolata kisti sonra adenomyozis sonra rahimde sıvı birikmesi...
Çikolata kisti yokkende hamile kaldım devam etmedi; varkende hamile kaldım ama onlarda devam etmedi. Hatta çikolata kisti alındı hamile kalamadım bile yani devam etmemesinin sebebi çikolata kisti değildi. Doktorunuz bu şekilde transfer yapmayı uygun görüyorsa vardır bir bildiği. İçinizi ferah tutun olumlu düşünmeye çalışın. Allah ol dedikte sonra olacak her şey. Biz sadece elimizden geleni yapalım.