2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Çikolata kistini alırken çok fazla oyarak almadığını söylemişti doktor. Yumurtalığıma zarar vermemek için, küçük parçalar halinde biraz kalmış. Tertemiz olmadı yani hiç ve tekrar büyümedi de. 2 kez iğne ile geçici menapoza sokmuştu doktorum tekrarlamasın diye.

İlk tedavime başlarken hiç bir sorunum yoktu. Rahmim tertemiz, adetim düzenli yumurtlamamda da bir sıkıntı yoktu. Sonra tedavi sayısı arttıkça her başarısız denemenin ardından başka başka sorunlar çıktı. Önce çikolata kisti sonra adenomyozis sonra rahimde sıvı birikmesi...

Çikolata kisti yokkende hamile kaldım devam etmedi; varkende hamile kaldım ama onlarda devam etmedi. Hatta çikolata kisti alındı hamile kalamadım bile yani devam etmemesinin sebebi çikolata kisti değildi. Doktorunuz bu şekilde transfer yapmayı uygun görüyorsa vardır bir bildiği. İçinizi ferah tutun olumlu düşünmeye çalışın. Allah ol dedikte sonra olacak her şey. Biz sadece elimizden geleni yapalım.
Zorlu uzun ve sabır isteyen bir yol. Masallah siz hepsini başarmışsınız Rabbime teslim olmuş asıl sahibin O olduğuna inanmışsınız. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın çektiğiniz tüm sıkıntıları unutur gidersiniz o zaman

Zorlu uzun ve sabır isteyen bir yol. Masallah siz hepsini başarmışsınız Rabbime teslim olmuş asıl sahibin O olduğuna inanmışsınız. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın çektiğiniz tüm sıkıntıları unutur gidersiniz o zaman

Amin, inşallah. Her bir aşaması zordu; kayıplarım, hiç tutmayan tedaviler, geçirdiğim operasyonlar... hepsi zordu. Allah bir daha yaşatmasın. bana da hiç kimseye de. Allah sizin de yardımcınız olsun. 5. gün emriyonuzu alıp gelin evinize. O bile nasıl bir mutluluk. Sımsıkı tutunsun size, büyüsün gelişsin Allahın izniyle.

Amin, inşallah. Her bir aşaması zordu; kayıplarım, hiç tutmayan tedaviler, geçirdiğim operasyonlar... hepsi zordu. Allah bir daha yaşatmasın. bana da hiç kimseye de. Allah sizin de yardımcınız olsun. 5. gün emriyonuzu alıp gelin evinize. O bile nasıl bir mutluluk. Sımsıkı tutunsun size, büyüsün gelişsin Allahın izniyle.
Son cümlenizi okuyunca gözlerim doldu :) Allah razı olsun. Her isteyene versin Rabbim

Ama şunu söyleyim murat özekinci ordan gitti memorial geçti.akdeniz üniv tüp bebek kurucularından oraya afam eden doktor bir ona gitmedim.ama kararsızım hala nasıl olsa protokol uzun 4 ay kadar sıkı beslenip bir sürü gıda takviyeleri getirttim kendimi sıkı bir programa girmem gerekliydi.bunu yapmak zorundayım.ne pahasına olursa olsun.
Merhabalar.2017 tarihli yazılarınızı okudum eğer yanlış kullanıcıya yazmıyorsam şu an ,daha önce rahim içi yapışıklık sorunu yaşamışsınız.Tamamen düzeldi mi bu sıkıntınız şu an ne durumdasınız?

Merhabalar.2017 tarihli yazılarınızı okudum eğer yanlış kullanıcıya yazmıyorsam şu an ,daha önce rahim içi yapışıklık sorunu yaşamışsınız.Tamamen düzeldi mi bu sıkıntınız şu an ne durumdasınız?
Biraz açıldı şimdi yumurta toplama işlemi ardından tekrar son hamle yapılacak.zorlu bir süreç.epey doktor gezdim araştırdım.açık ameliyat olacağım tekrar.belki 5 6 kez rahim filmi geçildim 4 5 kez histereskopi laproakopi amelimatı geçirdim.bu malesef yapışıklık rahim için hiç problemim yokken bu durumlarla yaklaşıl 4 yıldır uğraşmaktayım.allaha havale ediyorum o şerefsiz adi doktoru.öteki dünya da bana yaşattıklarını ona bin mislini yaşatsın...

Biraz açıldı şimdi yumurta toplama işlemi ardından tekrar son hamle yapılacak.zorlu bir süreç.epey doktor gezdim araştırdım.açık ameliyat olacağım tekrar.belki 5 6 kez rahim filmi geçildim 4 5 kez histereskopi laproakopi amelimatı geçirdim.bu malesef yapışıklık rahim için hiç problemim yokken bu durumlarla yaklaşıl 4 yıldır uğraşmaktayım.allaha havale ediyorum o şerefsiz adi doktoru.öteki dünya da bana yaşattıklarını ona bin mislini yaşatsın...
İnan ki kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm.Ben de Allah’a havale ettim o en güzel şekilde cezalandıracaktır şüphe yok.4-5 kez sadece yapışıklık için mi ameliyat oldunuz?Ben bir kez normal bir de kontrol histereskopi oldum ve doktor artık bu işi bırakın dedi.halbuki en başta kendisi de birkaç ameliyat gerekebilir demişti.Hangi doktorda tedavi görüyorsun.Gerçekten doktorun sabrı,inancı çok çok önemli ya ben öyle bir doktor henüz bulamadım maalesef.Hepsi zoru görünce başından savmak için olumsuz cümleleri ardı ardına sıralıyor.

Ben o baş belası doktora 3 kez histereskopi oldum.Son ameliyatımdan sonra opu olmuştum demekki o zaman ileri derecede değildi yapışıklığım diye düşünüyorum.Yapışıklık için Mustafa Bahçecide ameliyat oldum.En son Ahmet Göçmenden fikir aldım ve histereskopi gerekirse laparaskopi demişti ben laparaskopiden biraz ürküyorum daha mı etkili oluyor laparaskopi?Bildiklerini biraz paylaşır mısın?

Ya bizim durum aynı. Benim de 3 tane 19mm, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu doktorun bisi dedi mi bununla ilgili diye sormuştum. Çünkü ne kadar çok olursa okadar kalanı dondurup belki ilerde lazım olur
Bu işlemde 13 mm ler buyumusmuydu kac embriyonuz olustu

Back
X