Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil gidiyor merak ettim ben heyecanliyim da birazBen de 5kilo almışım daha bebeğe de bu hafta 900gram dedi bana biraz fazla geldi dedim değil dedi
Allah sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin İNŞALLAH... hareketleriniz nasıl? Benim çok yavaş iyice ağırlastımİyi şükür bundan iyi olunmaz sanki ağrı sızı oturan ama kitaplar nefes almada sıkıntı az kaldı bakalim
Canım sezeryan bile olsa temmuzu 2 haftayı geçik bir süre var imzada, sezeryan olunca o kadar erken mi oluyor? Ben sezeryan istesem mesela haftaya mi doğum yapıcam?Merhabaa:)
Agustos yazıyor altta ama sezeryan olacagım ıcın buyuk ihtimal temmuzda dogum yapacagım. Bu aralar bir endişe korku basladı bende böyle olan var mı merak ettrım. Sanki bakamıcakmısım yeterli olamıcakmısım gibi...böyle hisseden var mı
Canım sezeryan bile olsa temmuzu 2 haftayı geçik bir süre var imzada, sezeryan olunca o kadar erken mi oluyor? Ben sezeryan istesem mesela haftaya mi doğum yapıcam?bazen düşünüyorum çünkü.
Bu arada benim karnım toplandı iyice. Sabah kalktığımda parmaklarım, ve ayaklarında çok ağrı oluyor. Gece uykum çok az, mide yanması arttı. Gün içinde bebeğim çok toplanıyor ve Bi kaç kere sertleşiyor bayağı bir. Pzts günü 2400 küsürdü, şöyle bi 3 kiloyu geçsem rahatlıcam. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 61-62 ile hamilemkaldım en son 78 küsürdeydim. Ama hiç belli olmuyor çok şükür.![]()
Hiç endişe etme yiğenim 40+3 te doğum yaptı. Onun da hiç belirtisi yoktu. Bir gece saat 3 te kanaması olunca hastaneye koştular. Benim durumum biraz farklı 35 haftalık olduk fakat 37 de sezeryan ile alınacakKızlar merhaba 39+2 haftalik hamileyim hala dogum belirtisi yok:/ sizlerde durum nedir acaba?![]()
Merhaba canim. Hayirli olsun oncelikle Allah anali babali büyütsün ♡ benim de bugun 51 gün oluyor kızıma kavuşalı. Ara ara cok hafif lekelenme oluyor. Doktora gittim canim ben gayet normal dedi.Kizlar merhaba. Dogum yapali 50 gün oldu ama hala lekelenme var bende. Doktoruma hic kontrole gidemedim daha. Bir 10 gün sonra ancak gidebilecegim. Her yerde kanama 40 gün sürer yaziyo. 50 günde lekelenmesi devam eden var mi?
Canim simdi gördüm mesajini. Nasılsın bebis nasil?Hiç endişe etme yiğenim 40+3 te doğum yaptı. Onun da hiç belirtisi yoktu. Bir gece saat 3 te kanaması olunca hastaneye koştular. Benim durumum biraz farklı 35 haftalık olduk fakat 37 de sezeryan ile alınacak![]()