2019 temmuz tüp bebek anneleri

Merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Şişlik konusuna gelince kullandığım hamilelik programında şey yazıyordu bu dönemler de karnınız şiş ve gaz hissedebilirsiniz bunun nedeni bebeğinize besinlerin daha sağlıklı ve yavaş gitmesine yarıyormuş :)
Bu arada cinsiyetleriniz belli oldu mı benim kısmetse erkek

Şuan inan ne diyeceğimi bilmiyorum okuyunca içimden bir şey koptu daha yeni de olsa insan çok alışıyor doğurmadan da sahipleniyor evladım diye rabbim sabır versin kurban olduğum Allah sana daha güzel kapılar açacaktır eminim isyan etme dua et Allah yar ve yardımcın olsun

Merhabalar Kızlar rabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin aynı yollardan geçmiş ana daha mutlu yola nasip olamayan biriyim sizden ricam hamile arkadaşlardan benim için allah rızası için bir Yasin okuyabilirmisiniz çevremde hamile az maalesef burda bebek hasreti çekenemiz çok 41 adet Yasin niyetlendim inşallah içinizden okuyanlar olurda kimin duası kabul. Olur bilinmez herşeyfe bi hayır vardır sayfanızı işgal ettiysemde affola inşallah okuyanlar olur okumak isteyen olursadadönüş yaparsa çok mutlu olurum hayırlı geceler

Merhaba perşembe günü kontrolüm ve ikili testim var. Cinsiyeti henüz bilmiyoruz açıkcası doktorum bu haftalarda söylemek isterse de öğrenmeyeceğim sanırım, 15-16. haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sağlıklı olduğu bilgisini alayım da cinsiyet için gerekirse doğuma kadar bile beklerim

Evet bende verdim ikili test için ama ultrason da ense kalınlığına burun kemiğine bakıyor down sendromlu mu değil mi oradan anlaşılıyor zaten testi sonuca dökmek için ve erken doğum riski var mı yok mu ona bakmak için yapıyorlar bizde öğrenelim diye gitmedik ama biliyorsunuz erkek kendini hemen gösteriyor ultrason da bi baktık erkek rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmez

Aynen öyle Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Cok uzuldum ne dicek bilemiyorum. Allah sabir versin. En kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın.

Arkadaslar hepiniz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah 17 haftalik hamileyim ignelerden beri ufak olan goguslerim patlayacak gibi sisip buyumustu gecen haftadan.beri sonmeye başladılar eski halime gelmesine az kaldi acaba ignelerin hormonu anca mi geciyor yada progestani.gun asiri almaya basladim hergunden ondanmidir.bunu yasayan varmi aranizda

serum size kim uyguluyor tup bebek merlezimi normal kadin dogum dojtirumu benim cok kaybim var
Benim ilk denememde ikizlerin kalbi durdu doktor embriyo kalitesi iyi belki vücut yabancı madde olarak görüp atmaya çalışmıştır deyip serum tedavisi uygulayalım dedi. Dondurulmuşlarla tekrar denedim bir tanesi tuttu trasnfer olduğum gün başladım seruma. Pozitifi görünce de tekrar serumu aldım. Kalp atışını duyunca tekrar alacaktım ama ne yazıkki 6 haftalık kanamam oldu ve kaybettim. Neden bu kayıpları yaşadığımın sebebini bulamadık. Doktor benden ve eşimden bazı genetik testler istedi. Genetik ve kan pıhtılaşması testi. Genetik temiz çıktı ikimizde ama bende ileri derecede kan pıhtılaşması çıktı. Yalnız doktor bu da sebep olmayabilir çünkü kan sulandırıcı iğne ve coraspin alıyordum. Bu yüzden dondurulmuşum 3 tane kalmasına rağmen tekrar sil baştan tedaviye başladım. 5. Güne kalan 3 tane embriyom pgt ye gidecek. Ordan sağlıklı gelen olursa transfer olacam. Transfer olunca tekrardan serum tedavisi uygulanacak. Ben Acıbadem maslakta tedavi oluyorum. Uzun uzun anlattım ayrıntılarla belki yardımcı olurum diye.

cok tsk ederim yabi bende normal kadin dogumcuya gitmemeliyim demi inferlite tup bebek merkezine gidersek yardimci olurlarmi kromozom temiz ikimizinde genetik de bende kan pihtilasmasi cikti esim gebetik sonuvu yok onada mi bakilmali hasimatoda var bende bunada bakmazmi inferlite merkezi endokrin mi bakar ya nereye gidecegimizi bilemiyoruz cok paramiz gidiyor carede yok 3 aylik olmadan ya gelisim yok ya kalbi duruyor oncesinde folbiol 5 mg aliyormusununz birde bu metefoliyada elenatal 1 varmis

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…