- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 53
- 32
- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Arkadaşlar benim karnım aşırı gergin ve şişkin resmen göbeğim belirginleşti yani bence çok erken gazdır diye düşünüyorum. Sizde de benzer durumlar var mı? Bol gelen pantolonlarım bile sıkıyor.
Ben dün kontrole gitmiştim ama bebeğimin kalbi durmuş yıkıldım inanamadım başka doktorada gittim oda aynı şeyi söyledi kürtaj oldum hala inanamıyorum bebegımın gıttıgıne yıllar sonra olmustu okadar çok sevınmıstk ki nasıl oldu nıye oldu hala anlayamadım çok kötüyüm Allah’ım kımseye yasatmasın bu acıyı
Merhaba perşembe günü kontrolüm ve ikili testim var. Cinsiyeti henüz bilmiyoruz açıkcası doktorum bu haftalarda söylemek isterse de öğrenmeyeceğim sanırım, 15-16. haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sağlıklı olduğu bilgisini alayım da cinsiyet için gerekirse doğuma kadar bile beklerimMerhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Şişlik konusuna gelince kullandığım hamilelik programında şey yazıyordu bu dönemler de karnınız şiş ve gaz hissedebilirsiniz bunun nedeni bebeğinize besinlerin daha sağlıklı ve yavaş gitmesine yarıyormuş :)
Bu arada cinsiyetleriniz belli oldu mı benim kısmetse erkek
Merhaba perşembe günü kontrolüm ve ikili testim var. Cinsiyeti henüz bilmiyoruz açıkcası doktorum bu haftalarda söylemek isterse de öğrenmeyeceğim sanırım, 15-16. haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sağlıklı olduğu bilgisini alayım da cinsiyet için gerekirse doğuma kadar bile beklerim
Aynen öyle Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Evet bende verdim ikili test için ama ultrason da ense kalınlığına burun kemiğine bakıyor down sendromlu mu değil mi oradan anlaşılıyor zaten testi sonuca dökmek için ve erken doğum riski var mı yok mu ona bakmak için yapıyorlar bizde öğrenelim diye gitmedik ama biliyorsunuz erkek kendini hemen gösteriyor ultrason da bi baktık erkekrabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmez
6 yaşında bir oglum var tüp bebekle.2.tüp bebek tedavisiyle ilk gebeliğiniz mi?
Cok uzuldum ne dicek bilemiyorum. Allah sabir versin. En kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın.Ben dün kontrole gitmiştim ama bebeğimin kalbi durmuş yıkıldım inanamadım başka doktorada gittim oda aynı şeyi söyledi kürtaj oldum hala inanamıyorum bebegımın gıttıgıne yıllar sonra olmustu okadar çok sevınmıstk ki nasıl oldu nıye oldu hala anlayamadım çok kötüyüm Allah’ım kımseye yasatmasın bu acıyı
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallahHerkese iyi aksamlar hanimlar kismetse bizimde temmuzda gozukuyor dogumumuz
Bununla ilgili immünolojik tedavi görüyorsun sanırım sende canım. Benim daha önceki transferimden 7 haftalık ikiz gebelik kaybım var. Ben serum da kullanıyorum canım. Sende serum alıyor Musu
Benim ilk denememde ikizlerin kalbi durdu doktor embriyo kalitesi iyi belki vücut yabancı madde olarak görüp atmaya çalışmıştır deyip serum tedavisi uygulayalım dedi. Dondurulmuşlarla tekrar denedim bir tanesi tuttu trasnfer olduğum gün başladım seruma. Pozitifi görünce de tekrar serumu aldım. Kalp atışını duyunca tekrar alacaktım ama ne yazıkki 6 haftalık kanamam oldu ve kaybettim. Neden bu kayıpları yaşadığımın sebebini bulamadık. Doktor benden ve eşimden bazı genetik testler istedi. Genetik ve kan pıhtılaşması testi. Genetik temiz çıktı ikimizde ama bende ileri derecede kan pıhtılaşması çıktı. Yalnız doktor bu da sebep olmayabilir çünkü kan sulandırıcı iğne ve coraspin alıyordum. Bu yüzden dondurulmuşum 3 tane kalmasına rağmen tekrar sil baştan tedaviye başladım. 5. Güne kalan 3 tane embriyom pgt ye gidecek. Ordan sağlıklı gelen olursa transfer olacam. Transfer olunca tekrardan serum tedavisi uygulanacak. Ben Acıbadem maslakta tedavi oluyorum. Uzun uzun anlattım ayrıntılarla belki yardımcı olurum diye.serum size kim uyguluyor tup bebek merlezimi normal kadin dogum dojtirumu benim cok kaybim var
Tüp bebek tedavisine başladığım doktor uyguluyor. Serumu eczaneden alıp herhangi bir hastanenin acilinde yapıyoruz.serum size kim uyguluyor tup bebek merlezimi normal kadin dogum dojtirumu benim cok kaybim var
Benim ilk denememde ikizlerin kalbi durdu doktor embriyo kalitesi iyi belki vücut yabancı madde olarak görüp atmaya çalışmıştır deyip serum tedavisi uygulayalım dedi. Dondurulmuşlarla tekrar denedim bir tanesi tuttu trasnfer olduğum gün başladım seruma. Pozitifi görünce de tekrar serumu aldım. Kalp atışını duyunca tekrar alacaktım ama ne yazıkki 6 haftalık kanamam oldu ve kaybettim. Neden bu kayıpları yaşadığımın sebebini bulamadık. Doktor benden ve eşimden bazı genetik testler istedi. Genetik ve kan pıhtılaşması testi. Genetik temiz çıktı ikimizde ama bende ileri derecede kan pıhtılaşması çıktı. Yalnız doktor bu da sebep olmayabilir çünkü kan sulandırıcı iğne ve coraspin alıyordum. Bu yüzden dondurulmuşum 3 tane kalmasına rağmen tekrar sil baştan tedaviye başladım. 5. Güne kalan 3 tane embriyom pgt ye gidecek. Ordan sağlıklı gelen olursa transfer olacam. Transfer olunca tekrardan serum tedavisi uygulanacak. Ben Acıbadem maslakta tedavi oluyorum. Uzun uzun anlattım ayrıntılarla belki yardımcı olurum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?