- Konu Sahibi lavitabellamk
-
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş bizde şimdi kalp atışını duyduk Harika bırsey mucize resmen sende duyarsın ıns canım hayırlısıylaBen de varımDaha çok yeniyiz, inşallah sağlıklı bir şekilde kesemizi ve kalp atışınızı duyabiliriz
Ya ne güzel maşallah sizeG
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş bizde şimdi kalp atışını duyduk Harika bırsey mucize resmen sende duyarsın ıns canım hayırlısıyla
Teşekkür ederim canımYa ne güzel maşallah size
Aynı belirtileri bende yasiyorum canim endiselenme hiçMerhaba öncelikle hayırlı olsun hepimize belirtileriniz var mı acaba bel karın kaşık ağrısı gibi yada adet olacakmış gibi ağrılar hissedenleriniz var mı acaba aranızda
İnş geçer tedirgin oluyorum bunlar oldukçaAynı belirtileri bende yasiyorum canim endiselenme hiç
Bazen ağrılarım geçiyor hiç bisi hissetmiyorumİnş geçer tedirgin oluyorum bunlar oldukça
Bende ilk günler ilk 10 gün falan hiç Ağrı vs hissetmedim dedim normal mi sonra pozitif sonuç aldıktan sonra bunlar başladı yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum neredeyse günde birkaç inş yolundadır herşey hepimiz içinBazen ağrılarım geçiyor hiç bisi hissetmiyorum
Bu seferde niye ağrım geçti acaba biseymi oldu diyorum
Ağrı gelince seviniyorum
Cok değişik duygular icin deyim anlayamam sana :/
Sonucun ne zaman cikicak canımAz önce ikinci kan testini verdim, inşallah sağlıklı olarak artmıştır
Bende çok yok su aralar başlarda normalde adet olacağım günlerde oldu bıraz agrım şimdi göğüslerde şişlik bazen bel agrısı ve yorgunluk hissi varMerhaba öncelikle hayırlı olsun hepimize belirtileriniz var mı acaba bel karın kaşık ağrısı gibi yada adet olacakmış gibi ağrılar hissedenleriniz var mı acaba aranızda
İnş canım senin adına çok sevindimArkadaşlar sonucumuz iki katına çıkmış, çok şükür Allahım, hem heyecan hem mutluluk var10gün sonra kese için randevu aldık doktordan inşallah o zamana her şey hayırla ve sağlıcakla ilerler
Sağ ol canım Allah razı olsunİnş canım senin adına çok sevindim
Maşallah canım, hoş geldinMerhaba arkadaşlar, bende Temmuz annesi olacam inşallah :) beni de aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?