2019 temmuz tüp bebek anneleri

Merhaba canım ben varım ben de 6 haftaya gırdım bu Cuma kalp atışlarını duymaya gidicez inş Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşİsteyen herkese de bu duyguyu tattırsın

G
Ben de varım Daha çok yeniyiz, inşallah sağlıklı bir şekilde kesemizi ve kalp atışınızı duyabiliriz
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş bizde şimdi kalp atışını duyduk Harika bırsey mucize resmen sende duyarsın ıns canım hayırlısıyla

Merhaba öncelikle hayırlı olsun hepimize belirtileriniz var mı acaba bel karın kaşık ağrısı gibi yada adet olacakmış gibi ağrılar hissedenleriniz var mı acaba aranızda

Merhaba öncelikle hayırlı olsun hepimize belirtileriniz var mı acaba bel karın kaşık ağrısı gibi yada adet olacakmış gibi ağrılar hissedenleriniz var mı acaba aranızda
Aynı belirtileri bende yasiyorum canim endiselenme hiç

Bazen ağrılarım geçiyor hiç bisi hissetmiyorum
Bu seferde niye ağrım geçti acaba biseymi oldu diyorum
Ağrı gelince seviniyorum
Cok değişik duygular icin deyim anlayamam sana :/
Bende ilk günler ilk 10 gün falan hiç Ağrı vs hissetmedim dedim normal mi sonra pozitif sonuç aldıktan sonra bunlar başladı yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum neredeyse günde birkaç inş yolundadır herşey hepimiz için

Bende çok yok su aralar başlarda normalde adet olacağım günlerde oldu bıraz agrım şimdi göğüslerde şişlik bazen bel agrısı ve yorgunluk hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…