- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Transfer ne zaman oluyo peki bu aylarda başlayıncaBen Antalya’da başladım, yanı bugün regl bekliyorum, yarın başlayacağım surece. Bana normal rutinde giderse 7500 biz alıyoruz, 2500 civarı ilaçlarınız tutuyor dediler. 11.500 ayarladık, insallah güzel sonuç alır herkes
Transfer ne zaman oluyo peki bu aylarda başlayınca
Merhaba benimde rapor karsilamiyor maalesef bende ankarada 8 bin duydum klinikte etlik zubeydede ise 10 binMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tüp bebek raporu da çıkartamıyoruz bildiğiniz gittiğiniz hastane yada merkezlerin tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verir misiniz lütfen
Öyle maalesefzaman aleyhimize işliyor o ayrı dr ların boşvermişlikleri ayrı bunaldım iyice. hayır bana deseler %5 -10 şansın var valla hiç uğraşmayacam %50 dedi hepsi. olmayınca geçerli bi açıklamada yok. yumurta toplanıyor dölleniyor transfer oluyorum tutmuyor genetik test sperm hasar testi hepsini yaptırdık adetim düzenli rahim içi temiz ne miyom ne kist hiç bişey yok atladıkları bişeyler var ne bilmiyorum.
M
Merhaba benimde rapor karsilamiyor maalesef bende ankarada 8 bin duydum klinikte etlik zubeydede ise 10 bin
Sanırım süreç biraz uzun. Uç hafta önce gittim, reglin ikinci günü gel dedi. Sanırım üçüncü gün iğnelere başlanacak. Herşey yolunda giderse yumurta toplanacak. Sonra 1 ay koruma verecek, sonra transfer. Hazirani bulur gibi geliyor bana. Yarın netleşir.
1 ay
O 1 aylık korunma ne için oluyormuş birşey söylediler mi şonuçta Rahmi zorlayan birşey olmuyor diye düşünüyorum
Yumurta toplamadan sonra Rahmi dinlendirme demişti, ben de sorgulamadım açıkcası. O arada istersen Rahim Filmi cektirebilirsin dedi :)
Anladım canım 1 ay daha bekleriz artık yapcak bişey yok rahim filmi çektireli çok oldu zaten onun üstünden histeroskopi bile oldum rahimdeki sorunları düzeltmek için
Bugün başladım iğnelere, güzel yumurta oluşsun da bekleriz ne yapalım. İnsallah en kısa sürede gelirler
İnşallah enn kalitelisinden yumurtaların oluşur canımhangi ilacı verdi doktorun
Içmeler yumurta gelisimine göre 10 günlük gobekten igne yeterli geldi diyelim sonra catlatma iğnesi yapılıyor daha sonraki işlem nedir yumurta toplanıyor sanırım daha sonra sadece transfer miBugün başladım iğnelere, güzel yumurta oluşsun da bekleriz ne yapalım. İnsallah en kısa sürede gelirler
Ben şimdilik 5 gün kullanacağım, pazartesi tekrar bakacak. Sonrasıni senin dediğin gibi biliyorum ben deIçmeler yumurta gelisimine göre 10 günlük gobekten igne yeterli geldi diyelim sonra catlatma iğnesi yapılıyor daha sonraki işlem nedir yumurta toplanıyor sanırım daha sonra sadece transfer mi
Içmeler yumurta gelisimine göre 10 günlük gobekten igne yeterli geldi diyelim sonra catlatma iğnesi yapılıyor daha sonraki işlem nedir yumurta toplanıyor sanırım daha sonra sadece transfer mi
Ben şimdilik 5 gün kullanacağım, pazartesi tekrar bakacak. Sonrasıni senin dediğin gibi biliyorum ben de
5 gün iğneler kullanılacak yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşırsa iğnelere ara verilecek yumurtalar toplanacak yumurtalar istenilen boyuta ulaşmamışsa iğnelere devam edilecek .. benim son 2 aydır tedavim bu şekilde zaten tüp tedavisi olarak geçiyor sadece tüp yapmıyoruz bu ay tüp kısmına da geçiş yapacağız inşallah
Havuz sistemi dedikleri mi senin uygulaman. Toplanan yumurtalar embriyo olarak dondurulacak mi yanı
Canım bu ay kist oluştuğu için ara verdik tedaviye bir dahaki ay başlanacak inşallah.. havuz sistemini hiç duymadım embriyo dondurmayı da herkese yapıyorlar mı bilmiyorum ama doktor gerekli görmezse yaptırmayı düşünmüyorum amh değerim iyi çünkü.. birde dondurulan embriyoların çözülürken öldüğünü çok fazla okudum
Merhana ben tedavimi Camlica Medicana da oluyorum. Benim tup bebek 6500 ilaclarsa 4000 gibi olcak diye konusuldu. Bakalim durum gore degisikliklerde olbiliyor. Bugun lucrin vuruldum 1 aylik. Haftaya persembe hosteroskopi ve endometriozisten dolyi laparoskopi ameliyatim var. Nisanda da 1 aylik lucrim vurulup.2 ay menopoza gircem yani :) mayista da ilk tup bebek denememi gerceklestiricem
Doktoruma cok guveniyorum ama once allahim vermesi lazim . Bu arada 1.5yildir evliyim 6 aydir cocugum olmuyor. Nedeni dusuk yumurta rezervi sagda 3 solda 3 yumurtam var ne yazik ki . Simdiden butun arkdslarimin kucaklri dolsun die dua ediyorum. Hepimiz cok yipraniyoruz bu surecte umarim herkes emeklernn ve sabrinin krsiligini alir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?