2019 tüp bebek fiyatları

İlaçlar dahil 10 bin mi çoğunlukla ilaçsız o fiyatları vermişler insanlara sizin raporunuz mu vardı da bu fiyata düştü
Hayır raporum yoktu Diyarbakır bahçeci de yaptırdık ve normaldi hersey sadece opu yapıldı yumurta buyutulfu o kadar transfer yapılacak

Rapor için 4 yıl evli olmak ve 25 yaş üstü olmak gerekiyor asilama yada tup bebek değil sadece geçirdiğiniz yani klomen falan kullandığınız yada hgs rahim filmi çekindiğimiz göstergesi olması yeterli oluyor

Kemal ve Hasan beyler şimdilik, yoğunluklarına göre değişiyor. Sanırım Ali Fuat bey de Tup bebek için yan tarafı kullanıyormuş

aynen oraya yönlendiriyor. nisanda kontolüm var bakalım ne söyleyecek. siz memnunmusunuz tedavi aşamasındamısınız nasıl sonuçlandı

aynen oraya yönlendiriyor. nisanda kontolüm var bakalım ne söyleyecek. siz memnunmusunuz tedavi aşamasındamısınız nasıl sonuçlandı

Daha yeni başladım ben 8 gün iğne kullandım, hatta şimdi çıkıyorum randevum var. Yumurtaların durumuna bakılıyor, bugün netleşir artık.

canım diyarbakır bahçecinin fiyatları uygun raporsuz ilaç dahil 10 bin falan tutuyor bende o civarda ödedim

aynen öyle canım allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti randevun canım

Beş buçukta yine gideceğim. Asıl doktorum da görmek istemiş, çatlatma iğnesi vereceklermiş de bugün mu yarın mi diye onu netleştirecekler sanırım, cumartesi yada pazar günü de toplama dediler şimdilik

anladım canım ilerliyorsun yavaş yavaş :) inşallah gönlüne göre olur.. asıl doktorun hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…