Hayır raporum yoktu Diyarbakır bahçeci de yaptırdık ve normaldi hersey sadece opu yapıldı yumurta buyutulfu o kadar transfer yapılacakİlaçlar dahil 10 bin miçoğunlukla ilaçsız o fiyatları vermişler insanlara sizin raporunuz mu vardı da bu fiyata düştü
İvf Antalya Tup bebek, siz de mi antalyadasiniz?
evet bende antalyadayım. doktorum ali fuat şengör.. sizin??
Kemal ve Hasan beyler şimdilik, yoğunluklarına göre değişiyor. Sanırım Ali Fuat bey de Tup bebek için yan tarafı kullanıyormuş
aynen oraya yönlendiriyor. nisanda kontolüm var bakalım ne söyleyecek. siz memnunmusunuz tedavi aşamasındamısınız nasıl sonuçlandı
Raporlu musunuz?Bizde bahçeci de yaptırdık 10 bin transfer için bekliyoruz 1 ay dinlenmedeyim ilaçlarda dahil
Daha yeni başladım ben 8 gün iğne kullandım, hatta şimdi çıkıyorum randevum var. Yumurtaların durumuna bakılıyor, bugün netleşir artık.
hadi hayırlısı artık. bana tüp bebek demesinin sebebi tüp tıkanıklığı senin neden canım
Sebepsiz diyorlar. Rabbim hepimizi sevindirsin
aynen öyle canım allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti randevun canım
Beş buçukta yine gideceğim. Asıl doktorum da görmek istemiş, çatlatma iğnesi vereceklermiş de bugün mu yarın mi diye onu netleştirecekler sanırım, cumartesi yada pazar günü de toplama dediler şimdilik
anladım canım ilerliyorsun yavaş yavaş :) inşallah gönlüne göre olur.. asıl doktorun hangisi
Amin canım hepimizin insallah. Asıl doktorum Kemal
inşallah canım bakalım bnm bat 29 mart son hakkım hamile oldum oldum olmadım tüüp
İnsallah gerek kalmaz, geliverir hemen annesine
Hayır değilimRaporlu musunuz?
amin kuzum seninde inşallah ilk denemede gelir minik. beni haberdar et :) haberleşelim :)
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tüp bebek raporu da çıkartamıyoruz bildiğiniz gittiğiniz hastane yada merkezlerin tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?