2019 tüp bebek fiyatları

Merhaba kızlar. Bende tüp bebek düşünmeye başladım. Öğretmenim transferin ağustos aylarında olmasını istiyorum bunun için hangi ay başlamam lazım yani ortalama Bi sıkıntı çıkmazsa kaç ay sürüyor süreç
Ağustos’ta düşünüyorsan Haziran’da adet olunca git çünkü ilk on beş gün tedavi oluyor bazen rahim dinlendirmeye gidiyor doktor o da iki adet sonraya denk geliyor

Ağustos’ta düşünüyorsan Haziran’da adet olunca git çünkü ilk on beş gün tedavi oluyor bazen rahim dinlendirmeye gidiyor doktor o da iki adet sonraya denk geliyor
Bir de dondurulmuş embriyo da tutma olasılığı artıyor

Merhaba kızlar. Bende tüp bebek düşünmeye başladım. Öğretmenim transferin ağustos aylarında olmasını istiyorum bunun için hangi ay başlamam lazım yani ortalama Bi sıkıntı çıkmazsa kaç ay sürüyor süreç
Merhaba canım.. eğer bulunduğun şehirde yaptıracaksan tüp bebeği şimdiden bi git görüş.. ben ağustosda başladım yumurtlarım toplandıktan sonra 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi doktorum.. oyüzden transferim kasım ayını bulmuştu.. sen şimdiden git bi muayene ol yada ön görüşme yap. Haziran gibi başlayıp en geç ağustos gibi transfer olabilirsin tabi buna doktorun karar veriyor.. benim gittiğim merkez zorunlu rahim dinlendirme veriyor.. 1 ay rahim dinlendirme oluyor ama ben histerskopi olduğum için uzun sürdü.. çok şükür ilk denemede tuttu..

Ben mesela bu Pazartesi tedaviye başladım yarın kontrolüm var Perşembe tahmini yumurta toplama Haziran gibi de transfer olur galiba

Merhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...
Muayene: 550TL
Tup Bebek Raporsuz: 9000TL (İlk deneme)
İlaçlar: Tablet ve İğneler 2500 - 3000TL
Havuz uygulaması: 6400TL (doktorunuz isteyebilir)
Gen Taraması: Embriyo başına Euro 325 (genelde 2 embriyo talep ediliyor, TL olarak 4000TL)
Hiteroskopi: 4750TL (Polip vesaire var ise doktorunuz yapabilir)

Umarım yardımcı olmuşumdur, 2nci deneme rakamı 7500TL + istenirse yine havuz ve gen taraması + ilaçlar
Havuz uygulaması nedir acaba.mesela bir ay yumurta toplanıp dondurulsa veya 6 ay yumurta toplanıp dondurulsa fark yok mu havuz ücretinde

Merhaba ; fiyatlar yapılacak işleme göre değişiklik gösteriyordur ama ben 2017 kasım ayında Bursa Acıbadem de standart uygulama için 10.000 tl ödeme yapmıştım .Dilerim en kısa zamanda kucağınız dolar 😊.

Aynı Hastane de şahin zeteroglunda tedavi gördüm..
Toplamda 13.000 tl ödedik 2 embriyo donduruldu..
Haziran 2018 de...

Gebelik oluştumı merak etiim ?

Hayır canım malesef negatif ile sonuçlandı..
Hazıran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse 2 tane transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..

Hayır canım malesef negatif ile sonuçlandı..
Hazıran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse 2 tane transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..

Hadi inşallah olsun bu defa

Merhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...
Muayene: 550TL
Tup Bebek Raporsuz: 9000TL (İlk deneme)
İlaçlar: Tablet ve İğneler 2500 - 3000TL
Havuz uygulaması: 6400TL (doktorunuz isteyebilir)
Gen Taraması: Embriyo başına Euro 325 (genelde 2 embriyo talep ediliyor, TL olarak 4000TL)
Hiteroskopi: 4750TL (Polip vesaire var ise doktorunuz yapabilir)

Umarım yardımcı olmuşumdur, 2nci deneme rakamı 7500TL + istenirse yine havuz ve gen taraması + ilaçlar
Merhaba canim, tranfer ve embriyo dondurma ne kadar

Merhaba, Transfer Tup Bebek rakaminin icine dahil. Embriyo dondurma islemi ise 1900TL
İnşallah dediğiniz gibi rakamın içindedir transfer ya canım sıkıldı düşünmekten. Raporluyuz ödememizi de yaptık dinlenmeye aldı doktor transfer sürecindeyiz şuan ztn dondurma için almıyolarmış ücret tekrar transfer ücreti isterler dye korkuyorum bide çözdürmesi var bide saklanması ah ah

İnşallah dediğiniz gibi rakamın içindedir transfer ya canım sıkıldı düşünmekten. Raporluyuz ödememizi de yaptık dinlenmeye aldı doktor transfer sürecindeyiz şuan ztn dondurma için almıyolarmış ücret tekrar transfer ücreti isterler dye korkuyorum bide çözdürmesi var bide saklanması ah ah
Tedavide ise almıyorlar ama bir deneme tutmazsa ve tekrar dondurulmuş transfer edilirse ücret alıyorlar

Tedavide ise almıyorlar ama bir deneme tutmazsa ve tekrar dondurulmuş transfer edilirse ücret alıyorlar
Yok canım ilk transferim olucak ücreti de ödedik yani tedavi devam hala şu durumda çözdürme ücreti ve saklama ücreti mi ödemem gerekiyor çok stres yaptım bu konuyu düşünmekten bugün sordum cevap bile vermediler biraz sert çıkışınca

Yok canım ilk transferim olucak ücreti de ödedik yani tedavi devam hala şu durumda çözdürme ücreti ve saklama ücreti mi ödemem gerekiyor çok stres yaptım bu konuyu düşünmekten bugün sordum cevap bile vermediler biraz sert çıkışınca
Hayır canım ilk başta verdikleri fiyatı veriyorsun ya 8-9 bin neyse artık sadece ekstra rahim dinlendirme olursa 750 veriyorsun onun dışında transfer dahil para vermiyorsun diyelim bir yumurta transfer edildi gerisini dondurmak istersen 1900 veriyorsun

Back
X