2019 tüp bebek fiyatları

Hayır canım ilk başta verdikleri fiyatı veriyorsun ya 8-9 bin neyse artık sadece ekstra rahim dinlendirme olursa 750 veriyorsun onun dışında transfer dahil para vermiyorsun diyelim bir yumurta transfer edildi gerisini dondurmak istersen 1900 veriyorsun
Rahim dinlendirme oldu benim de o da ayrı bi saçmalık ben kendim dinlendim tedavi olmadı ki o sırada hiç 😂 neyse vericez zaten de net bişey demiyolar hiç inşallah fazla çıkmaz ekstra ya raporuyuz güya

Rahim dinlendirme oldu benim de o da ayrı bi saçmalık ben kendim dinlendim tedavi olmadı ki o sırada hiç 😂 neyse vericez zaten de net bişey demiyolar hiç inşallah fazla çıkmaz ekstra ya raporuyuz güya
Aynen rahim dinlendirme de bende şaşırdım bişey yapmıyor ki aman olsun da bebişler ne yapalım artık

Bnde istanbul aydın üniversitesi medikal parkta tüp bebek yaptırıyorum fiyat 7500 doktor çok iyi tavsiye ederim

Altunizade Acibadem 9bindi. Çider e aldırdım randevuyu, %10 indirim yapıldı. 8.100₺ ödedim. İlaçlar 2bin tuttu yaklaşık. Toplam 10bin₺ denebilir yanı. mrsClk mrsClk

Çider i araştır, bir sürü doktor var Çider sitesinde bu indirimi veriyor. Arayıp konusun muhakkak yardımcı oluyorlar.
Çider nasıl oluyor orayınarayıp yardım mı istiyoruz

Aynen rahim dinlendirme de bende şaşırdım bişey yapmıyor ki aman olsun da bebişler ne yapalım artık

Nasil yani rahim dinlendirmeden de mi para aldilar? Ben ankara güven hastanesinde tüm işlemlere dondurma dahil 7500 verdim, cok huzurlu sakin bi hastane tavsiye ederim. Ilaclar da 2500 civari tuttu

Nasil yani rahim dinlendirmeden de mi para aldilar? Ben ankara güven hastanesinde tüm işlemlere dondurma dahil 7500 verdim, cok huzurlu sakin bi hastane tavsiye ederim. Ilaclar da 2500 civari tuttu

guvendeki doktorunuz kimdi acaba ankarada guvende tup bebek unitesi oldugunu bilmiyordum

Evet normalde herşey 8 bin ediyor rahim dinlendirme 750

Arkadaşlar uzun süredir tedavi görüyordum sürekli olumsuz sonuçlar aldim.Tedavime uzun süre ara vermeye karar verdim elimde
3 kutu CRINONE JEL
6 adet CLEXANE 0,4
1 kutu PROGYNEX ampul
2 adet GONAPEPTYL
2 adet MENOPUR

mevcut tarihleri 2020 isteyene uygun fiyata vermek istiyorum

Çider nasıl oluyor orayınarayıp yardım mı istiyoruz

Alacağınız randevuyu sizin yerinize hastaneyi arayıp bu dernek alıyor , sonrasında siz randevularınıza gidiyorsunuz. Eğer tüp bebek yaptırırsanız en başta dernek vasıtasıyla tedaviye başladığınız icin hastane derneğe indirim yapıyor. %10 tüp bebek ücretinden düşüyorlar. 9bin₺ den 8.100₺ ye düşmüştü bize.

Acıbadem Kayseri 7000 tüp bebek 3000 e yakın ilaçlar. Sonra olumsuz sonuç ve embriyo dondurmak için 1500 histereskopi için 1500 ve tekrar transfer için 2500. Yani iki transfer ve bi operasyon 15500 sonuç:OLUMSUZ

Arkadaşlar uzun süredir tedavi görüyordum sürekli olumsuz sonuçlar aldim.Tedavime uzun süre ara vermeye karar verdim elimde
3 kutu CRINONE JEL
6 adet CLEXANE 0,4
1 kutu PROGYNEX ampul
2 adet GONAPEPTYL
2 adet MENOPUR

mevcut tarihleri 2020 isteyene uygun fiyata vermek istiyorum
Bu sitede ilaç satmak yasak.. onun yerine sağlık ocağına vrya bi kadın doğum doktoruna verip bağışta bulunabilirsin ihtiyacı olan birilerinin duasını alırsınız 😊

BEN MEMORIAL DE DENEDİM 8650 GİBİ Bİ RAKAMDI.

GENETİK DAHİL TOPLAM 70000 GİTTİ VE ELDE VAR SIFIR. DAHA DA DENEYECEK GÜÇ YOK

Kaç kere denediniz çok para gitmiş... Allahım sen hepimize yardım et bu zorlu yol da bize sabır ver sonumuzu hayır etsin rabbim inşallah.. Biz iki kere tüp bebek yaptırdık toplamda... 15 bin gitti...

BEN MEMORIAL DE DENEDİM 8650 GİBİ Bİ RAKAMDI.

GENETİK DAHİL TOPLAM 70000 GİTTİ VE ELDE VAR SIFIR. DAHA DA DENEYECEK GÜÇ YOK

Üzüldüm keşke karşılığı olsaymış :( bende 3 defa denedim elde var sıfır. yakın bir zamanda tekrar fiyat almak için medikalparka gittim 8000 tl dedi. Bilsem kesin olacak son kez yapacağım ama hem maddi hem manevi yoruldum korkuyorum olumsuz sonuç almaktan.

Üzüldüm keşke karşılığı olsaymış :KK43: bende 3 defa denedim elde var sıfır. yakın bir zamanda tekrar fiyat almak için medikalparka gittim 8000 tl dedi. Bilsem kesin olacak son kez yapacağım ama hem maddi hem manevi yoruldum korkuyorum olumsuz sonuç almaktan.

nerelerde denediniz canım hangi şehir önceki denemeler devlet indirimiylemiydi

Marhaba kizlar ben baya bir arastrma yaptim gaziantep novafertil ruhsen atmaca var cok cok iyi ve basarili bir doktor arkadasim 3 kez baska yerde yaptrdi olmadi en son oraya gitti ve cok sukur bebegini kucagina aldi

Back
X