2 den fazl transfer edilmesi kanunen yasak ve çok tehlikeli anne ve embriyolar için hangi klinik burası ?
Ben 2 den fazla transfer edildiğini söylemedim. Uzmanlar bu konuda daha bilinçli boşuna yıllarını vermiyolar. Bunu hakkıyla yapanlar için söylüyorum. Klinigimde sizi ilgilendirmez

Ben 2 den fazla transfer edildiğini söylemedim. Uzmanlar bu konuda daha bilinçli boşuna yıllarını vermiyolar. Bunu hakkıyla yapanlar için söylüyorum. Klinigimde sizi ilgilendirmez
neden bu tepki anlamadım söylediğim yanlış yada yalan değilki 2 den fazla embriyo transferi yasak ve tehlikeli dedim size yapılmamış olabilir yanlnış görmüşüm linki bu durumları bilmeyen ve sağlığını tehlikeye atan çok insan var o çok iyi dediğiniz bazı doktorların ne hatalar ne önemsiz işler yaptığını hiçmi yaşamadınız tepkiyi anlamadım doğrusu. böyle yazana kadar evet 4 embriyo yasak ama bana yapılmadı denir

4 embriyo anyı anda transfer edildiğinden eminmisiniz 2 den fazl transfer edilmesi kanunen yasak ve çok tehlikeli anne ve embriyolar için hangi klinik burası ?

Siz bana hesap sorar gibi tepki verirseniz benimde tepkim bu olur . Söylemediğim bisey için de yargılanmak istemem. Kaç embriyo konduğu da beni olgilendirir başıma gelenler de ki ben kalkıp demedim 2 den fazla embriyo verdiler diue işinize bakın bana hangi klinik burası yasak filan filan laflarla gelemezsiniz

4 embriyo anyı anda transfer edildiğinden eminmisiniz 2 den fazl transfer edilmesi kanunen yasak ve çok tehlikeli anne ve embriyolar için hangi klinik burası ?
bu söyleyiş mi hesap sorar gibi ?sadece çatacak insan arıyorsun belli ayrıca bu bilmeden kabul edecek insanlarda olabilir ki başka bir yazıda daha okudum

`