- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
oyyy bebeğimm iyi gecelerİyi geceler Kızlarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy bebeğimm iyi gecelerİyi geceler Kızlarr![]()
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Bende bu ay kimyasal yaşadım. İnşallah bundan sonra kavuşuruz mucizelerimize
Sagol canım,evet çok ağrılı.Son adet 7 kasimdi işte,11 kasımda temizlendimAblacım cokkk geçmiş olsun nasıl cok ağrılı mi kanaman? Eğer abla temizlik süren 15 i geçmediyse bu özür olarak geciyo
kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuşÇok teşekkür ederim canım amin inşallah
İnan bana progestan bi halta yaramıyor.O kan akacaksa akacak illa..kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuş
Çok teşekkür ederim sağ ol canımkuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuş
offf ozaman umutlanmiyayım fazlaİnan bana progestan bi halta yaramıyor.O kan akacaksa akacak illa..
Sen yinede umudunu asla kaybetmeofff ozaman umutlanmiyayım fazla![]()
Allaha bıraktım canım hangisi hayırlıysa artıkSen yinede umudunu asla kaybetme![]()
herkesler uyumuştur şimdiBu topik fazla mı sessiz?Gerçi saat 2 olmuş
Abla şerbet içmeyi deneyebilirsin benimde bayağı sancılıydı şerbet içtim gectiSagol canım,evet çok ağrılı.Son adet 7 kasimdi işte,11 kasımda temizlendim
Ve aleyküm selam canımSelam kızlaaar :)
aleyküm selam canımSelam kızlaaar :)
Ahahha ivittoyyy bebeğimm iyi gecelerçalışmadanmı geliyon kız
![]()
Yumurtlama dönemimde 1 gün ara sonra tam günü öncesi ve tam günündehergünmü yapıyon![]()
![]()
bugün yumutlamanmı canısıYumurtlama dönemimde 1 gün ara sonra tam günü öncesi ve tam gününde![]()
Evet kuzucummm ama 12yi geçti saat dün sayılır :) )bugün yumutlamanmı canısı