- Konu Sahibi Kutsal panter
İnşaAllah canımmHadi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canımmHadi inşallah
haha iyi yaptın kız iyice değerlendireydinHoşgeldin kuzucummbenim de biraz işim vardı geldim
yarın yumurtlama günüm de..  :d
![]()

yumurtlama dedinde sanki yumurtalarımda kazı çalışması var öyle bi ağrıHoşgeldin kuzucummbenim de biraz işim vardı geldim
yarın yumurtlama günüm de..  :d
![]()
haha iyi yaptın kız iyice değerlendireydin![]()
öyle oldu diye düşünüyorum ama inşallah öyledir :dSenin ne zaman kuzum döneminyumurtlama dedinde sanki yumurtalarımda kazı çalışması var öyle bi ağrı![]()
Asaletin yeter bebeğimöyle oldu diye düşünüyorum ama inşallah öyledir :d
![]()
şu önümüzdeki 3 gün ama erkenden sancılar başladıSenin ne zaman kuzum dönemin
Bebeeğem 3 günü değil 1 haftayı baz al sennnnşu önümüzdeki 3 gün ama erkenden sancılar başladı
Ben ilaç kullandım ya kuzum doktor dedi 3 günBebeeğem 3 günü değil 1 haftayı baz al sennnn

Hee doğru kuzum ya ne bilim ben bir haftayı değerlendirirdmBen ilaç kullandım ya kuzum doktor dedi 3 gün![]()

tutar inşallah kuzum ya. bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyo ben bir ayda bezdimHee doğru kuzum ya ne bilim ben bir haftayı değerlendirirdm![]()
Yıpranmak yooook beybimtutar inşallah kuzum ya. bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyo ben bir ayda bezdim![]()
Durmk yok yola devamYıpranmak yooook beybim![]()
Aynen bebeğim . Ben uyuyorum kendine iyi bak görüşürüz kuzucumm öpüyorum iyi gecelerDurmk yok yola devam![]()

sende bebeğim iyi geceeleerr öptümmAynen bebeğim . Ben uyuyorum kendine iyi bak görüşürüz kuzucumm öpüyorum iyi geceler![]()
kuzu yazdim buraya. etiketlwyin unutmuslardir