• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım sende kal burda ozaman aramıza hoş geldin ❤️ yaa herşeyimizi burda konuşuyoruzda başkalarının okuduğunu hiç düşünemedim :KK70:
Kalıcam ya yeni keşfettim zaten izmirden istanbula gelin geldim kimsem yok burda en azından sanalda vakit geçiriyor insan ☺️ Valla dikkat edelim konuşmalara ben dışardan herşeyi okudum :))

zeroşş ayın 29 unda test yapıcam şimdiden çok heycanlandım acaba tutmuşmudur
Canımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz❤️

Hahahah anam biri görürse ifşa olacam :KK70:
Senammm ben dee görmek istiyorum seni, bi duş aldım kız kaçırdımmm❤️

Kızlar ismimizi nasıl değişiyoruz ya düdüklü tencere yapıcam :KK70:
Abahahahajahahaj

merhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
Merhaba canım. Aminnn

anam beni goren gordu:KK66:
İvettt beeennn. Canımmm esmamm nerdesin yahu?
Geldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
Hoşgeldin canım aramıza

Canımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz❤️

Abahahahajahahaj

Merhaba canım. Aminnn

Hoşgeldin canım aramıza
Teşekkür ederim canım benim çok sağol ☺️

Abahahahajahahaj

Merhaba canım. Aminnn

Hoşgeldin canım aramıza
inşallah bebeğim hayırlı haber veririm

Banada iyi oldu yalnız :) eşim uyuyor dizi izlemekten gına gelmişti hep geceleri geç yatıyorum sanki sevdiğim bir arakadşımla mesajlaşıyormuşum gibi çok güzelll ❣️❣️
Evet gerçekten öyle buradaki insanların samimiyetine hastayım ❤️❤️❤️

Abahahahajahahaj

Merhaba canım. Aminnn

Hoşgeldin canım aramıza
seymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)

Özelden at kız bende sana atıyım bende görmedim seni :) Kutsalsekerpare Kutsalsekerpare
Aşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaa :(

seymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)
Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzel❤️❤️
yok bebeğim atmamakta kararlıyım :KK70:
Yaaa neden ki.... :(

Back
X