aynen bende doğduğundan beri 7 dedimi karanlık odaya götürürüm orda beslerim sonra uyuturum uyansada o saatten sonra aydınlığa getirmem karanlıkta tekrardan uyutmaya çalışırım bizim tek kötü yanımız sallanarak uyuyoruz veya emerken uyuyoruz bizimde düzenimiz hep belliydi gece tek beslenme hatta su yatagına geçirme olmasa o arada hiç uyanmaz boşuna uyandırmış oluyorum ama duymam diye mecbur yakın olan odada yatırıyorum bende bizim gündüz 6 bucukta uyanması bu dişleri çıkartıcağı arada oldu ondn sonra böyle erken uyanmaya başladı ama düzeltmeye çalışıyorum buaralar bakalım yani gerçektn rabbim ona göre veriyor bende çok yabırlı yorgunluğa gelen bir insan değilm çok şükür bebeğimde bugüne kdr nadir zamanlarda şaşmıştır düzeni maşallah

anladım kuzum ya bebişlerimiz artk büyüdü ek gıda alıyorlar o yüzden rahat tutuyorum ek gıda değil sadece sütle beslenselerdi bizim için biraz daha zor olurdu belki diye düşünüyorum ha normalde emzirmediğim zamana göre biraz acıkıyorum tabi su içmemekte beni biraz zorluyor ama olsun çok şükür tutabiliyoruz
Buara 6da kalkınca emzirip sallayınca 1 saat daha uyuyor yani 2 gündğr uyuyor bakalım elbet tekrar düzene girer cünkü bi arada bu gece uykusuna sekizde yatırıyordum elli kere uyanıyordu en az hemde boşuna yani yanına gidip ayağıma alınca saniyesinde dalıyordu eee bebek bunlar anları anlarına uymuyır gene bizimkiler iyi Allaha şükür hiç uyumayanı var halaa rabbim onşarında düzene girmesini nasip etsin