- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
kabak benim favorim yaaaOglen- Aksam yemegim
Eki Görüntüle 2794484
Tesadufe bak ben de yogurtlu brokoli yaptim oglusa. Ama maalesef yemediAkşam; ezogelin çorba küçük bir kase, kıymalı kabak yemeği, yoğurtlu brokoli ve salata... hangisinden ne kadar yedim bilemiyorum kız biz ne zaman yemek yiyecek olsak terör estiriyor eş zamanlı onu da besliyoruz dursun diye. Yoğurtlu brokoli ve bir muza yakın yedi o ama ben ne yedim anlamadım. Göbeği çıktı minnacık haliyleyakında ağustos bebeleri zayıflıyor konusu açmak zorunda kalabilirim
Ayyy bende çıkıcam ya hava mis ama 6 km olmaz burda yollarda öyle düzgün değil sokaklar arası tur yapıyoruzBen de bgn bebek arabasiyla 6 km yurudum
Avokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?1 kucuk kase avokado muzlu tatli ve turk kahvesi
Yaaa bende dun giremedigin 2 pantalona girdim cok mutlulukKizlar ben aynada ve kiyafetlerimde bariz zayifladim ya. Tartida fark etmese de gercekten inceldim.
Tatlisi bence hepsinden guzel ya krizleri iyi onluyorAvokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?
Ustune 4 findik koyduydumAvokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?