Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamadin mi canim? Guzel gidiyosun aslinda, dun azicik hamur isi yedin ama ayrica ogun yapmadin iyi bence.diyetisyenim bana yeni liste yazmadı veee küstü bana yaa iyi mi listeyi uygulamamışsın zaten ceza diyorrrr
![]()
Kaçamakları yazdım ceza dediUygulamadin mi canim? Guzel gidiyosun aslinda, dun azicik hamur isi yedin ama ayrica ogun yapmadin iyi bence.
Ben de bgn mantarli makarna yedim![]()
Sen vazgecemezsin ya. Sen vazgecersen biz naapcaz? Sen bu topicin kurucususunVazgeçmedin benim gibiiii iki güne gider odemdir hepsi![]()
Canim sende su durum var mi? Sinirlenip ya da uzulup dunyalari yedikten sonra pismanlik yasiyorsun. Sonra nasil olsa diyeti bozdum artik zayiflayamam diyip yemeye devam ediyorsun... Yani “ya hep ya hic” gibi mi dusunuyorsun? Ben biraz oyleyim de o yuzden soruyorumWhite Mocha
esmeralda5 dönmeye çalışıyorum aranıza ama yapamıyorum
ne zaman sinirlensem üzülsem dünyaları yiyorum
![]()
Aynen kuzum öyleyim maalesef. Azıcık tadından yiyim porsiyon kontrolü yapayım yok. Diyetse tam diyet. Değilse de çok fena zaten. Nasıl aşılır ki bu durum sen nasıl baş ediyorsunCanim sende su durum var mi? Sinirlenip ya da uzulup dunyalari yedikten sonra pismanlik yasiyorsun. Sonra nasil olsa diyeti bozdum artik zayiflayamam diyip yemeye devam ediyorsun... Yani “ya hep ya hic” gibi mi dusunuyorsun? Ben biraz oyleyim de o yuzden soruyorum
Aynisini ben de cok yasiyorum. Bunun sebebi bence mukemmelliyetcilik. Ya en iyisini em dogru sekilde yapicaz, ya da hic yapmicaz dusuncesinden doguyor bence bu durum. Ve bence diyet yapmanin en buyuk dusmani... Ben cheat day yaparak asiyorum. Kendi kendime cheat day gunune karar veriyorum canim cok bisey yemek istediginde falan. “Diyetimde 15. Gune ya da 30. Gune ulastigimda ya da 52 kg a dustugumde cheat day yapicam” tarzinda... O gun diledigimi yiyorum. Cheat day in ertesı gunu zaten iştah baya kapalı oluyor haliyle. Ertesi gun coook az yiyorum ve baya yuruyus yapip hareket ediyorum. Sonraki gun de fresh start yapip tekrar diyet. Bu sekilde dusunmek beni psikolojik olarak cok rahatlatiyor. Aslinda yine “ya hep ya hic” yapmis oluyorum. Diyet zamani full diyet, cheat day zamanı hiç diyet. Ve inan zayıflıyorsun yine de. Ben önceki diyetlerimde -o zamanlar 54 ya da 52 den 49a düsmeye çalışıyordum - hep 10 gunde bir cheat day yapardım.Aynen kuzum öyleyim maalesef. Azıcık tadından yiyim porsiyon kontrolü yapayım yok. Diyetse tam diyet. Değilse de çok fena zaten. Nasıl aşılır ki bu durum sen nasıl baş ediyorsun![]()
Gunaydın kuzum, ben bebiş uyurken biraz daha uyucamGünaydın kızlar![]()
Aynen kuzum öyleyim maalesef. Azıcık tadından yiyim porsiyon kontrolü yapayım yok. Diyetse tam diyet. Değilse de çok fena zaten. Nasıl aşılır ki bu durum sen nasıl baş ediyorsun![]()
Aynen canım bu şekilde ömür boyu sabit kiloda da kalinmiyor zaten. Ben hep ya kilo alırım ya veririm. Cheat dayden geri dönüş çok zor oluyor benim için. Ertesi gün nedense iştahım çok açık oluyorAynisini ben de cok yasiyorum. Bunun sebebi bence mukemmelliyetcilik. Ya en iyisini em dogru sekilde yapicaz, ya da hic yapmicaz dusuncesinden doguyor bence bu durum. Ve bence diyet yapmanin en buyuk dusmani... Ben cheat day yaparak asiyorum. Kendi kendime cheat day gunune karar veriyorum canim cok bisey yemek istediginde falan. “Diyetimde 15. Gune ya da 30. Gune ulastigimda ya da 52 kg a dustugumde cheat day yapicam” tarzinda... O gun diledigimi yiyorum. Cheat day in ertesı gunu zaten iştah baya kapalı oluyor haliyle. Ertesi gun coook az yiyorum ve baya yuruyus yapip hareket ediyorum. Sonraki gun de fresh start yapip tekrar diyet. Bu sekilde dusunmek beni psikolojik olarak cok rahatlatiyor. Aslinda yine “ya hep ya hic” yapmis oluyorum. Diyet zamani full diyet, cheat day zamanı hiç diyet. Ve inan zayıflıyorsun yine de. Ben önceki diyetlerimde -o zamanlar 54 ya da 52 den 49a düsmeye çalışıyordum - hep 10 gunde bir cheat day yapardım.
Yaa evet şu an en büyük dezavantajım anne babamın yanımda olması. Kacamiyorum sofradan. Kendime ayri yemek yapsam ayıp olacak. Oooof offfGünaydın
Valla ben de düştüm evde şerbetli tatlı yaptım yaşlı büyükbabama götüreyim diye tadına bakayım derken iki tane yedim. En iyisi hiç yapmamak. Neyse yürüyüp yakacağım. İki gündür doktor ve evde temizlik derken de yoruldum simit de yedim. Yarın sağlam yürürüm artık napayımözetle yürüyüş serisi ile çözüyorum ben. Yani umarım çözüyorumdur
uyu bebeğim dinlen uykusuzlukta ödem yapıyor uyuyunca ödemi atıyorsunGunaydın kuzum, ben bebiş uyurken biraz daha uyucam![]()