Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oluyor ya insanın midesi almıyor, ağzının tadı olmuyor.Günaydın kızlar,
Bu sabah 55.3 kg çıktım. Ve bgn cheat day yapıyorum şimdiye kadar bile dünyaları yedim. Hiç de keyif almadım cheat day den bu defa.
Artık cheat day lerimi şu şekilde yapıcam. 1 porsiyonluk tatlı ve 1 porsiyonluk diyet olmayan bir yemek belirleyip sadece onları yicem. Bu şekilde herşeyi yediğimde hiç keyifli olmadı ya.
İnşallah bi dahaki pazartesi şu anki kilomu aşmış olmam.
Yaaa kuzum ne kadar incelmişsin

ayrıca o saçlar maşallah
 ayrıca o saçlar maşallah 

Bunlar da bebesiz aynadan çektiklerim;Yaaa kuzum ne kadar incelmişsinayrıca o saçlar maşallah

White Mocha
 nasil incelmissinn

White Mocha
 nasil incelmissinn
 masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk
 masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk 
 dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim
 dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim 
 bugun de isteydim bakamadim sabah. yarin tekrar kontrol etcem.
			 esmeralda5
 pes etmek yok zuberlerin hatrina

esmeralda5
 pes etmek yok zuberlerin hatrina 

Yok almamışsındır 1 kilo yaa. Yani kilo alacak kadar yemiyoruz bence. En kötü yerimizde sayarız.White Mocha nasil incelmissinn
esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina

Ahahah ayyy kahkaha attım sabah sabahWhite Mocha nasil incelmissinn
esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina

pes etmedik yok yok
 pes etmedik yok yok 
Günaydın. Ben de cok yoruluyorum bacaklarim belim falan agriyor aksam. Bu arada tartildim 55,7 ciktim bugun de. Demek ki boyle anlamadim.Günaydın
kahvaltım
Eki Görüntüle 2819223
Artık çok yoruluyorum sizde de öyle mi? Hareketlenince bebek çok zormuş.