• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhabalar bende hipo hastasiyim hic adet gormemistim. Asilama yaptirdim ama negatif oldu. Simdi tup bebek yaptiricam. 15 agustos adet gunum ignelere baslicam. Merional 150 bende işe yariyor. Sanirim yine ayni igneler olucak. Sadece folik asit ve adet gormek icin cyclo pro kullaniyorum.
Hazirlik doneminde folik asit disinda baska takviye aliyor musunuz?
Ari sutu polen cok duydum ama tadi kötu. Kullanan var mi?

Canım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdim 🙊😆
O heycani en iyi ben biliriiim.. anestezi alcam diye kalbim 170 atmaya başlamış tansiyon fırlamıs.. bugun transfer günümdü vee kalbim okadr hızlandıki bian kalkıp gitmek istedim ama burnmu agzımı kapatip kalp atısımı düzenlemeye caliştim ki olduda .. seni cok iyi anliyorum oyuzdenz😁 ve bu heycanla mesela ben doguramamda bence 😁😁😁

beni yarın sabah arayıp bilgi verecekler.sadece 2 yumurtam döllenmiş .devam edip etmediğini söyleyecekler.transfer olup olmayacağım netl3secek heyecanlıyım merakliyim bana da dua edin ne olurr
Canım inşallah devam eder ve transferin gerçekleşir dualarım seninle Allah kalbine göre versin 🙏

O heycani en iyi ben biliriiim.. anestezi alcam diye kalbim 170 atmaya başlamış tansiyon fırlamıs.. bugun transfer günümdü vee kalbim okadr hızlandıki bian kalkıp gitmek istedim ama burnmu agzımı kapatip kalp atısımı düzenlemeye caliştim ki olduda .. seni cok iyi anliyorum oyuzdenz😁 ve bu heycanla mesela ben doguramamda bence 😁😁😁
Ben şimdi 2 embriyo koydurdum ikiz olurlarsa inşallah her halükarda sezeryan oluyormuş yine uyku vakti anlayacağın kuzum 🤣🤣🤣

Transfer acıtan bir islem mi? Hafif idrara sıkışık gel dedi hemşire. Bu durumda tam transfer aşamasında altıma işerim diye korkuyorum açıkçası

Ikiz olmasını ben de cok istiyorum. Ama ihtimal kac acaba. Genelde herkese 2 embrjyi konuluyor teki tutuyor
Valla canım benim 3.transferim olacağı için ben artık mecburen 2 adet koydurdum senelerdir bu işlerle haşır neşir oldum en iyisi bu sefer hakkımda oldu dedim bismillah 2 adet bebiş olsun dedim bakalım bu sefer mutlu sonu görebilecek miyim 🥰 tabi tek transfer de %29 iki adet transfer de %44 ihtimal oluyormuş bi yerde okumuştum

Benim transferimde cumartesi. 3.gun tek embriyo.
Yalniz cozdurulurken yasamazda transfer iptal edilir diye korkuyorum. Acaba böyle bir şey olabilir mi?
Benim başıma da geçen gün aynı düşünce geldi 🥺 hatta bana sormadan 2 embriyo yerine 1 embriyo çözülmüş öyle bekledim 2.embriyo çözülecek mi ya çözülürken diğeri ölürse diye o kadar strese girdim ki o sebeple bu düşünceler sanırım hepimize vuruyor ilaçlar hepimizi paranoyak etti sanırım canım 🥺🤦🏽‍♀️

Back
X