• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Eşim hamilelik başından beri bana bu tanıyı koydu, son 2 haftadır artmış öyle diyor 😃 Ben eşime sarıyorum bana kızıyor sonra ağlıyorum gönlümü alıyor. Her gün böyle 🤣🤣
Ben de ona sariyorum, cok normal hamilesin diyor daha cok sinir oluyorum 🤣 uykusuzlugun da etkisi cok bence. Lohusa halimden cok korkuyorum kendimi boyle gorunce..

Ben de ona sariyorum, cok normal hamilesin diyor daha cok sinir oluyorum 🤣 uykusuzlugun da etkisi cok bence. Lohusa halimden cok korkuyorum kendimi boyle gorunce..
Bende özgüvensizlik +duygusallık oluştu lohusayken artmaz umarım 😃 Eşim de çok yogun şu ara bıktı 😃

Şimdi ocak annelerinde okudum.
Bir üye bebeğinin 4200 kg olduğunu yazmıştı.
Ultrasonda öyle çıkmış ama 3600 doğmuş.
Ne kadar büyük bir fark. Çok yanıltıcı.😕

İri bebek diyerek doktoru vajinal doğum olmaz sezaryen olmalı demiş bir de.
Ama sonuç tutarsız.

Son düzenleme:

Ama sonuç tutarsız.
Aynı şeyi yeğenim yaşadı. Bir bir hafta önce 3200 dedi. Diğer hafta 3600 dedi. Vajinal olmaz sezeryan yaptılar. Bebeği 3200 doğdu. Bazen özellikle özelde ki doktorlar bu konuda acele ediyor malesef. Hele tatile falan çıkacaklarsa 🙈🙈 uğraşmak istemiyorlar.

Ama sonuç tutarsız.

Aynı şeyi yeğenim yaşadı. Bir bir hafta önce 3200 dedi. Diğer hafta 3600 dedi. Vajinal olmaz sezeryan yaptılar. Bebeği 3200 doğdu. Bazen özellikle özelde ki doktorlar bu konuda acele ediyor malesef. Hele tatile falan çıkacaklarsa 🙈🙈 uğraşmak istemiyorlar.
Ultrason olcumlerinde yanılma payı yazıyor ama kızlar o da var🤔 mesela benim kilosunun yazdığı yerin hemen yanında +-300 kusur gr diye yazıyor. Bundan da olabilir bence

Kesinlikle çiğ tahin kavrulmamış 1 kaşık yeterli büyük mucize
Ben kahvaltının üstüne yiyorum ve tesadüf mü yoksa bunun etkisi mi bilmiyorum ama bebeğimin karın çevresi gerideyken normale geçti. Bebeğe de yarıyor diye düşünüyorum

Hormonlar diyip durmayın daha çok sinirim bozuluyor diye herkese bi gürleyince onu demez oldular🥲🙈

Ben kahvaltının üstüne yiyorum ve tesadüf mü yoksa bunun etkisi mi bilmiyorum ama bebeğimin karın çevresi gerideyken normale geçti. Bebeğe de yarıyor diye düşünüyorum
Benimde oyle oldu, her gun kasar peynirli tost yumurta tahin pekmez yedim karin cevresi normale dondu :)
Ama karin cevresi tek basina gerideyken sorun olmazmis cok oynak bir olcummus bebegin cisi varken veya yapmisken bile degisiyormus doktorum oyle dedi :)

Ultrason olcumlerinde yanılma payı yazıyor ama kızlar o da var🤔 mesela benim kilosunun yazdığı yerin hemen yanında +-300 kusur gr diye yazıyor. Bundan da olabilir bence
Benimde kızıma 37. Hafta 3200 denmişti 38 de doğdu. Tahmini 3400 felan olmalı ama 2900 müdür doğdu. Ben de o zaman iri olursa doğuramam diye diyete girmiştim. Ultrasona çok güvenmemek lazım

L Lilayyy canım uzun zamandır yoksun, iyi misin?
Tatlı kuşum aklına gelmiş olmak beni çok mutlu etti, şükür iyiyim her şey yolunda son zamanlarda iyice ağırlaştım artık iş hayatı hamilelik derken bakamadım buralara, birazda üzüldüğüm olayları okuyunca. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🙃? Yeni yılda hepimizin evlatlarımıza vaktinde sağlıcakla kolaylıkla mutlulukla kavuşmamızı diliyorum, bebişini bekleyen tüm kardeşlerim dualarımda❤️ Minik aile üyelerimizin neşe ile geldiği bir yıl olsun😊😍

Back
X