• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Olabilir emme isteği azalıyordur belki bazı bebeklerde. Bence de alabildiği kadar verelim. Bebek istemezse bırakır o ayrı ama kesen biz olmayalım. Annem bakacak ama bu ara sağlık sorunları var. Belirsiz şu an durumumuz. Sizin kim bakıyor
Annem bakıyor cok iyi bakıyor 🧿 Gözüm arkada değil şükür. En iyi annane bakar. 😋

Yaa çok tatlı 😂 ben de bekliyorum benimkinin yapacağı günleri 😅 şimdilik kendi etrafında dönüyor 😂 yatırdığım gibi asla bulamıyorum 😂 ana kucağında ayaklarını aşağı sallamış yüzüstü donmeye çalışırken yakaladım 😂 kemersiz asla bırakmamak lazım hatta kemere bile guvenmem😅 oyun matlarindan bakayım diyorum yere yatirayim bari diyordum siz hangisini aldınız memnun musunuz?
Yerde oynasın ya en rahati. Bizimki firildak oldugu icin 2 aydir yerde hahaha😀Trendyoldan decomia home diye bir magazadan aldim bir suru olcusu var. Hali olarak aldım bilerek yikiyorum makinede kurutmada kuruyorum cekmedi de 1 saatte hazir oluyo tekrar silinebiliyorda ufak seylerde yikayamazsam. Memnunum😊

Back
X