2020 anneleri (inşallah) gelin paylaşalım

Aminn.
Ben de 18 haftalık gebeyim ve şuana kadar altı kilo aldım. Bulantılar sadece ilk haftalarda vardı çok cabuk geçti ve hep iştahlıyım. Abur cubur, gebelik öncesine göre, gayet az tüketiyorum. Her gün yürüyorum ama yine de nasıl bu kadar hızlı kilo aldım bilmiyorum
Cinsiyetini ogrendiniz mi 😊

Dördüncü aya kadar kız dedi doktorum, şimdi ise kesin olarak erkek diyor. Siz? :)
14. Haftada erkege benziyo ama kesin degil dedi 17 de baska doktora gittim ben sormadan erkek dedi emin misiniz dedim guldu sadece emin olmak icin ayrintili usg yi bekliyorum bakalim orda da erkek cikacak mi gorenler hep kiza benziyo karnin diyo ama herkeste tutmuyo iste bu teoriler :110:

Aminn.
Ben de 18 haftalık gebeyim ve şuana kadar altı kilo aldım. Bulantılar sadece ilk haftalarda vardı çok cabuk geçti ve hep iştahlıyım. Abur cubur, gebelik öncesine göre, gayet az tüketiyorum. Her gün yürüyorum ama yine de nasıl bu kadar hızlı kilo aldım bilmiyorum
Evet canim biraz fazla almissin genelde 6 aydan sonra hizli kilo alimlari basliyo yediklerine dikkat et tatlim fazla kilo sanada bebegede olumsuz etki yapar 🤗

Ya uzmek icin soylemedim amaa 😔
Yok ben zaten takıyorum ve üzülüyorum. Sizle ilgili değil sakin yanlış anlamayın. Siz söylediklerinizde aşırı haklisiniz zaten. Ama işte herkes ilk aylar kilo verirken benim daha bu kadar zamanda kilo almam beni üzüyor

Yok ben zaten takıyorum ve üzülüyorum. Sizle ilgili değil sakin yanlış anlamayın. Siz söylediklerinizde aşırı haklisiniz zaten. Ama işte herkes ilk aylar kilo verirken benim daha bu kadar zamanda kilo almam beni üzüyor
Dikkat ederseniz bundan sonra fazla almazsiniz bu kadar takipta strese sokmayin kendinizi 🥰

Back
X