2020 Aralık anneleri

Papatya514

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
440
538
53
34
Bu konu birbirimize faydalı olmak, dertleşmek, arkadaş olmak için açılmıştır..Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

Kızlar 3 haftalık gebelik varsa aralığa mı ocagamı denk gelir .. 14 nisandan sayılırsa

benimle hemen hemen aynısın canım ben de 16 sı gibi çatladığını düşünüyorum. benim çıktı idrar testinde. test yapabilirsin, yaptın mı hiç?
6 gün önce yapmıştım negatifti ama sabahta silik çizgi cıkmıstı bende yapmadım daha bel ağrım var baya bide kasık ağrılarım

Belirtin var mıydı peki cnm ☺
valla benim umudumu kestiğim bir aydı hem salgın hem de iki yıldır bir tüp denememiştik artık.
o yüzden hiç ihtimal vermedim ama öğrendikten sonra düşündüm
-yanaklarım kıpkırmızıydı son birkaç gündür ve deli gibi yanıyordu hala da öyle gerçi
başka yok galiba belirti diyebileceğim bir şey

valla benim umudumu kestiğim bir aydı hem salgın hem de iki yıldır bir tüp denememiştik artık.
o yüzden hiç ihtimal vermedim ama öğrendikten sonra düşündüm
-yanaklarım kıpkırmızıydı son birkaç gündür ve deli gibi yanıyordu hala da öyle gerçi
başka yok galiba belirti diyebileceğim bir şey

ne güzel ya maşallah cnm inşaallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🤲🤲
Rabbim isteyen herkese versin .. benim de bi iki değişik durum var ama çokta ümitlenmiyim diyorum ☺️☺️

ne güzel ya maşallah cnm inşaallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🤲🤲
Rabbim isteyen herkese versin .. benim de bi iki değişik durum var ama çokta ümitlenmiyim diyorum ☺☺
ama testin silik çıkmış 😊
başka test var mı elinde varsa sabah mutlaka yap.
teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz için en güzeli olsun inşallah.
çok beklendi çok istendi çok korkuyorum bir aksilik çıkacak diye.
aslında gebeliği ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyiymiş ben bunu anladım çünkü pozitifi görmekle bitmiyormuş.
senin de sanırım ilk çocuk olacak 😍

Back
X