- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
- Konu Sahibi Papatya514
Bu konu birbirimize faydalı olmak, dertleşmek, arkadaş olmak için açılmıştır..Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba allahtan bişey olmazsa bende 2020 Aralık annesi olcam herkese sağlıklı gebeliklerBu konu birbirimize faydalı olmak, dertleşmek, arkadaş olmak için açılmıştır..Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Merhaba kaç haftalıksınız?Merhaba allahtan bişey olmazsa bende 2020 Aralık annesi olcam herkese sağlıklı gebelikler![]()
Şu an 7 haftalığız canım ya senMerhaba kaç haftalıksınız?
İnşallah Allahım o günleri gösterir bizlere. Bende pazartesi tam 8 olcamAyy bende Aralık annesi olucam şuan 8+5 deyiz bizde
İnşallah hepimiz saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızİnşallah Allahım o günleri gösterir bizlere. Bende pazartesi tam 8 olcam![]()
Bulantın oluyo mu?İnşallah hepimiz saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hayırlı olsun biz de 7 haftaligizŞu an 7 haftalığız canım ya sen![]()
artık ocağa geçti canım bu arada son adet tarihin mi 14 nisanKızlar 3 haftalık gebelik varsa aralığa mı ocagamı denk gelir .. 14 nisandan sayılırsa
İğne vurduğum tarih o canım ondan önce birliktelik olmamıştı .. iki günlük gecikme var belki gebeliktir diye dedimartık ocağa geçti canım bu arada son adet tarihin mi 14 nisan
benimle hemen hemen aynısın canım ben de 16 sı gibi çatladığını düşünüyorum. benim çıktı idrar testinde. test yapabilirsin, yaptın mı hiç?İğne vurduğum tarih o canım ondan önce birliktelik olmamıştı .. iki günlük gecikme var belki gebeliktir diye dedim ☺
6 gün önce yapmıştım negatifti ama sabahta silik çizgi cıkmıstı bende yapmadım daha bel ağrım var baya bide kasık ağrılarımbenimle hemen hemen aynısın canım ben de 16 sı gibi çatladığını düşünüyorum. benim çıktı idrar testinde. test yapabilirsin, yaptın mı hiç?
perşembe yaptım ben de çok çok silikti kan verdim 84 çıktı pazartesi mutlaka kan ver bence6 gün önce yapmıştım negatifti ama sabahta silik çizgi cıkmıstı bende yapmadım daha bel ağrım var baya bide kasık ağrılarım
Oyle yapmayı düşünüyorum cmm bu arada hayırlı olsun inşallahperşembe yaptım ben de çok çok silikti kan verdim 84 çıktı pazartesi mutlaka kan ver bence![]()
Belirtin var mıydı peki cnmperşembe yaptım ben de çok çok silikti kan verdim 84 çıktı pazartesi mutlaka kan ver bence![]()
valla benim umudumu kestiğim bir aydı hem salgın hem de iki yıldır bir tüp denememiştik artık.Belirtin var mıydı peki cnm ☺
valla benim umudumu kestiğim bir aydı hem salgın hem de iki yıldır bir tüp denememiştik artık.
o yüzden hiç ihtimal vermedim ama öğrendikten sonra düşündüm
-yanaklarım kıpkırmızıydı son birkaç gündür ve deli gibi yanıyordu hala da öyle gerçi
başka yok galiba belirti diyebileceğim bir şey
ama testin silik çıkmışne güzel ya maşallah cnm inşaallah sağlıkla ilerler gebeliğin
Rabbim isteyen herkese versin .. benim de bi iki değişik durum var ama çokta ümitlenmiyim diyorum ☺☺