- 20 Kasım 2019
- 239
- 85
- 13
İkincide şans biraz daha artıyormuş canım aklında olsunEvet canım ilkti. Hala olursa mi diyosun kız olmuş işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincide şans biraz daha artıyormuş canım aklında olsunEvet canım ilkti. Hala olursa mi diyosun kız olmuş işte![]()
Doktor yapar galiba canım. Tamam bize de yazarsın sonuçlarını. Sonunda pozitif gördün bana da dua et olur mu bir an evvel bende göreyim pozitifiİkincide şans biraz daha artıyormuş canım aklında olsunya ağzın bal yesin kız ama inanki güvenemiyorum ben kan testini görmeden 3 yıldır negatif göre göre insan konduramıyor galiba
yarın öğleden sonra kan veririm büyük ihtimal belli olur artık. Sende kan testi yaptır mutlaka idrar yanıltıcı olabilirmiş
Evet yapar doktorun. Canım benim ederim tabiki de ben çok zor yollardan geçtim daha neler bekliyor bilmiyorum ama böyle bir derdi Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. İnşallah sende bir an önce sağlıkla sıhhatle pozitifi görürsün ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Ayrıca benimde yarın pozitif olduğu kesinleşsin inşallah aminDoktor yapar galiba canım. Tamam bize de yazarsın sonuçlarını. Sonunda pozitif gördün bana da dua et olur mu bir an evvel bende göreyim pozitifi![]()
Allah yardımcınız olsun. Aşılama zor değil ama beklemesi uğraşması zor söylediğin gibi. Allah tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallahMerhaba ben de yaklaşık 2 yıllık evliyim hiç korunmadık altı aydır tedavi görüyorum ancak olmadı. Bu ay aşılama yapılacak, inşallah isteyen herkesin bebeği olur. Çok zor uğraşmak.
Çok teşekkür ederim, aylardır tedavi ilaçlar vs sağ tüp kapalı maalesef doktorum bu ay aşılama önerdi bakalım beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef. Umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Allah yardımcınız olsun. Aşılama zor değil ama beklemesi uğraşması zor söylediğin gibi. Allah tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah![]()
Tüpleri laparoskopi ile açıyorlar canım. Bende polip vardı ve sol tüpüm kapalı idi ameliyat oldum. Doktorun ameliyat falan demedi mi? Hoş tek tüple bile hamilelik şansı var ama benim doktorum ameliyata almıştı o yüzden söylüyorum. Moralini bozmamaya çalış çok zor biliyorum ama yapacak tek şeyin bu. Gerisi önce Allah'ın sonra doktorunun elinde.Çok teşekkür ederim, aylardır tedavi ilaçlar vs sağ tüp kapalı maalesef doktorum bu ay aşılama önerdi bakalım beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef. Umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Benim doktorum da tek tüple de hamile kalabilirsin dedi Ki ameliyatla bile açılmazmış sağ taraf, sağlık olsun nasipse olur, olmazsa da vardır bir hayır ne diyelim. Bence siz hamilesiniz ki umarım öyledir.Tüpleri laparoskopi ile açıyorlar canım. Bende polip vardı ve sol tüpüm kapalı idi ameliyat oldum. Doktorun ameliyat falan demedi mi? Hoş tek tüple bile hamilelik şansı var ama benim doktorum ameliyata almıştı o yüzden söylüyorum. Moralini bozmamaya çalış çok zor biliyorum ama yapacak tek şeyin bu. Gerisi önce Allah'ın sonra doktorunun elinde.
Teşekkür ederim ama daha kan testi baktırmak lazım yarın kesinleşir inşallah olup olmadığı.
En güzel ve en hayırlı şekilde olsun inşallah. Sıkmayın canınızı. Moralinizi iyi tutacak meşguliyetler her zaman iyi gelecektir tavsiye ederim. Ay çok mutlu oluyorum hamilesin sözünü duyunca ama inşallah yarın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle pozitif sonucu almak nasip olsun hepinizle birlikte bana daBenim doktorum da tek tüple de hamile kalabilirsin dedi Ki ameliyatla bile açılmazmış sağ taraf, sağlık olsun nasipse olur, olmazsa da vardır bir hayır ne diyelim. Bence siz hamilesiniz ki umarım öyledir.
İnşallahEn güzel ve en hayırlı şekilde olsun inşallah. Sıkmayın canınızı. Moralinizi iyi tutacak meşguliyetler her zaman iyi gelecektir tavsiye ederim. Ay çok mutlu oluyorum hamilesin sözünü duyunca ama inşallah yarın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle pozitif sonucu almak nasip olsun hepinizle birlikte bana da![]()
Kuzum sonucum şimdi çıktı 20.9 çıktı pazartesi gününe çağırdı doktor yükselişine bir bakalım dediDoktor yapar galiba canım. Tamam bize de yazarsın sonuçlarını. Sonunda pozitif gördün bana da dua et olur mu bir an evvel bende göreyim pozitifi![]()
Ohh harikaKuzum sonucum şimdi çıktı 20.9 çıktı pazartesi gününe çağırdı doktor yükselişine bir bakalım dedişoklardayım hiç inanamıyorum yükselişi iyi olur inş dua edin bana lütfen
![]()
Teşekkür ederim kuzum. Negatif çıktı diye sakın üzülme ikincide ihtimal daha yüksekOhh harikahiç kafana takma yükselişi de güzel olacak ınş. Dualarim seninle sağlıkla kucağına alacaksın bebisini
benim kan sonucum da ne yazık ki negatif artık sen bir hamiş olarak benim sonraki tedavilerim için dua et lütfen
![]()
Yazdım özelden sağol canım:)Teşekkür ederim kuzum. Negatif çıktı diye sakın üzülme ikincide ihtimal daha yüksekEderim tabi etmem mi hiç
Rabbim seninde en hayırlı en güzel şekilde kucağını doldursun inş. Adın ne adınla dua edeyim canım
![]()
Bugün 14.gün 20.9 çıktı test sonucum yükselişine bakmak için pazartesi tekrar gideceğim. Sen ne yaptın inş olumlu sonucu almışsındır canım?Canım naptın inşallah güzel haberler verirsn ?
Canım okadar sevindimki ne güzel Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip ederBugün 14.gün 20.9 çıktı test sonucum yükselişine bakmak için pazartesi tekrar gideceğim. Sen ne yaptın inş olumlu sonucu almışsındır canım?
Bu arada benimde 2. Aşılamamdı malesef olmadı 3 cüyü ne zaman yaparım hiç bilmiyorumBugün 14.gün 20.9 çıktı test sonucum yükselişine bakmak için pazartesi tekrar gideceğim. Sen ne yaptın inş olumlu sonucu almışsındır canım?
Amin canım rabbim hayırlı sağlık sıhhatle ilerlemesini nasip etsin inşallahCanım okadar sevindimki ne güzel Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip edermaalesef ben dün hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı ve dün akşam regl oldum
kısmet deilmiş banada dua edin lütfen
![]()
İlaçlar ikinci ayda da etkisini gösteriyormuş canım aşılama yapmazsan ovulasyon dene istersen. İlaçların etkisi sürerse belki ovulasyon ile tutturursunBu arada benimde 2. Aşılamamdı malesef olmadı 3 cüyü ne zaman yaparım hiç bilmiyorumama bir kaç ay yapmam
İnşallah cnm Allah razı olsunAmin canım rabbim hayırlı sağlık sıhhatle ilerlemesini nasip etsin inşallah
Sende bozma sakın moralini söylemesi kolay çok iyi biliyorum ama Allah ol der ve oluverir ben inanıyorum ki en kısa sürede ol diyecek inşallahbol bol dua et canım benim
![]()