Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama2020 aşılama yaptıranlar ve aşılama ile hamile kalan pkoslar
Merhabalar malesef gebeliğim ilk kez oluştu ama rahime yerleşemeden kanamam başladı şuanda aşılama önerdi doktorum bu konu hakkında güncel bilgiler yok o yüzden açtım herkes bildiklerini paylaşırsa faydalı olcağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler
Merhabalar malesef gebeliğim ilk kez oluştu ama rahime yerleşemeden kanamam başladı şuanda aşılama önerdi doktorum bu konu hakkında güncel bilgiler yok o yüzden açtım herkes bildiklerini paylaşırsa faydalı olcağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler
Anladım olsun sıkmayın canınızı tüp bebek düşünmüyormusun üniversitede aşılama içinde rapor istiyolar mı acaba bide fiyatlar ilaçların fiyatları falan ne kadar
Anladım olsun sıkmayın canınızı tüp bebek düşünmüyormusun üniversitede aşılama içinde rapor istiyolar mı acaba bide fiyatlar ilaçların fiyatları falan ne kadar
Çok üzülüyorum Böyle bir sebep olmayıp bebeğin oluşmamasına. Rabbim kalbindekini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah Allah büyük zamanı değilmiş demekki
Çok üzülüyorum Böyle bir sebep olmayıp bebeğin oluşmamasına. Rabbim kalbindekini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah Allah büyük zamanı değilmiş demekki
Merhabalar Ben yeni üye oldum
Geçen ay ilk olarak yumurtalıklarım büyüttü doktorum 20 mm olunca çatlatma iğnesi verdi tüm süreçi doktorumun deidği gibi yaptım ancak geçen hafta gittim ve negatif sonuç aldım , yumurtalıklarının biri çatlamamış dedi , acaba aç defa denemem gerekiyor çatlama iğnesini yardım edin