Aşılama 2020 aşılama yaptıranlar ve aşılama ile hamile kalan pkoslar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Entatlisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
46
25
3
28
Merhabalar malesef gebeliğim ilk kez oluştu ama rahime yerleşemeden kanamam başladı şuanda aşılama önerdi doktorum bu konu hakkında güncel bilgiler yok o yüzden açtım herkes bildiklerini paylaşırsa faydalı olcağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler ☺️

Merhabalar malesef gebeliğim ilk kez oluştu ama rahime yerleşemeden kanamam başladı şuanda aşılama önerdi doktorum bu konu hakkında güncel bilgiler yok o yüzden açtım herkes bildiklerini paylaşırsa faydalı olcağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler ☺️
Geçmiş olsun canım, ben de 16 Aralıkta dördüncü aşılamamı yaptırdım bekliyorum sonucu

Sorun yok çok şükür be canım 😊
Sebep görünmeyen infertilite meselesi
Çok üzülüyorum Böyle bir sebep olmayıp bebeğin oluşmamasına. Rabbim kalbindekini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah 🥰 Allah büyük zamanı değilmiş demekki

Çok üzülüyorum Böyle bir sebep olmayıp bebeğin oluşmamasına. Rabbim kalbindekini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah 🥰 Allah büyük zamanı değilmiş demekki
Öyle, vermeye Kadir olan sadece benim diyor belki de Yaradan, siz ne kadar debelenseniz de boş, her nasibin zamanı var ya da nasip değil..

Kızlar selam devlet hastanesınde aşılama ıcın hangı yollar ızlenıyo bılgınız varmı bıde ucret 300 tl demıssınız devlette de mı bukadar acaba

Merhabalar Ben yeni üye oldum
Geçen ay ilk olarak yumurtalıklarım büyüttü doktorum 20 mm olunca çatlatma iğnesi verdi tüm süreçi doktorumun deidği gibi yaptım ancak geçen hafta gittim ve negatif sonuç aldım , yumurtalıklarının biri çatlamamış dedi , acaba aç defa denemem gerekiyor çatlama iğnesini yardım edin

Back
X