- 24 Mart 2025
- 222
- 175
- 18
- Konu Sahibi amberveyasemen
Gayet güzel maşallah1. Ayimi doldurdum benimkiler fena değililler sanki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel maşallah1. Ayimi doldurdum benimkiler fena değililler sanki![]()
Alt kısımının tombullaşıp göğüs uçlarının daha yukarı bakma süreci ortalama ne zamandan sonra oldu ? Bir de bir meme ucum tomurcuk gibi öteki daha düz geliyor farklı birbirinden ama düzelir mi bilemedimAminnsimdi 1.ay gorselime baktim. Okadar benziyorki, benim extra bir de morluklarin varmis bir gogsumun ic kisminda
muhtemeln senin iyilesmis hali de benim suanki durusuna benziycek. Suan cok guzeller cok daha guzel olucak emin ol. Alt kisim biraz daha tombullasicak ve gogus uclarin karsiya bakicak. Benim ilk donem moralimi bozan tek sey gogus uclariydi. Hatta ikisi ayni hizada da degildi. Suan ikisi de ayni hizada ve tam karsiya bakiyor. Eski halini bilemiyorum ama sonuc cok guzel olucak.
![]()
MaşallahO yorumu 5. Günde yazmıştım şimdi 2. Aya yürüyorum :)))))
Anatomik bir durum degilse oncesinde problem yoksa duzelir bence. Benim uclar biri daha asgidaydi zamanla esitlendi. Fotograflarima baktim smdi. 2.ayda hala suanki hizada degil ama 3.ay ftografnda hizalanmis. Sonra pek bir degisiklik olmamis, minimal duzeyde degismis.Alt kısımının tombullaşıp göğüs uçlarının daha yukarı bakma süreci ortalama ne zamandan sonra oldu ? Bir de bir meme ucum tomurcuk gibi öteki daha düz geliyor farklı birbirinden ama düzelir mi bilemedim
Önceden öyle bir problem yoktu da acaba ameliyat sonrası oluştu mu diye korkuyorum neyse gerçi öyle olsa bile birine az bir şey dolgu yaptırırım düzeltirim de inşallah gerek kalmasın tabi :)Anatomik bir durum degilse oncesinde problem yoksa duzelir bence. Benim uclar biri daha asgidaydi zamanla esitlendi. Fotograflarima baktim smdi. 2.ayda hala suanki hizada degil ama 3.ay ftografnda hizalanmis. Sonra pek bir degisiklik olmamis, minimal duzeyde degismis.
Zannetmiyorum o sekilde kalicagini. Erken donemde sekilden sekle giriyorlarÖnceden öyle bir problem yoktu da acaba ameliyat sonrası oluştu mu diye korkuyorum neyse gerçi öyle olsa bile birine az bir şey dolgu yaptırırım düzeltirim de inşallah gerek kalmasın tabi :)
Peki sonradan birleşme oldu mu sende ? Benim yapısal olarak da biraz ayrık tabi ama yine de 3-4 ay sonra daha yakın dururlar mı acaba diyorum bir yandan da hafif yana taşması hoşuma da gidiyor bilemedim :)))Zannetmiyorum o sekilde kalicagini. Erken donemde sekilden sekle giriyorlar![]()
Göğüs yapısı da öyledir muhtemelen çünkü ben doktora sorduğumda doğal göğüs yapın ne ise öyle olur silikonu daha ortaya koyarsak bu sefer meme ortada meme uçları yanlarda kalır güzel görüntü olmaz demiştiZeytinin çok güzel olmuş arada boşluk çok yok
Doğrudur benim bu konuda pek bilgim ve ilgim yok şükür benimkiler gerek yok bir tık büyük olsa daha iyi olacak ama buna da şükür ben sadefe görsel olarak yorumum o şekil sizin de biraz birleşirse süper görünecek emin olGöğüs yapısı da öyledir muhtemelen çünkü ben doktora sorduğumda doğal göğüs yapın ne ise öyle olur silikonu daha ortaya koyarsak bu sefer meme ortada meme uçları yanlarda kalır güzel görüntü olmaz demişti
Benim kas ustu oluşundan da sekillendirilmesi biraz daha kolay oluyor.. kas altları daha sabit.. ama hepsi eski hallerine göre çok çok daha güzeller.. on numara beş yıldızGöğüs yapısı da öyledir muhtemelen çünkü ben doktora sorduğumda doğal göğüs yapın ne ise öyle olur silikonu daha ortaya koyarsak bu sefer meme ortada meme uçları yanlarda kalır güzel görüntü olmaz demişti
Aynı şeyleri duymuştum doktorumdan :) demekki yapı ile alakalı gerçekten sütyenle de birleşmez gibi me geliyor .Göğüs yapısı da öyledir muhtemelen çünkü ben doktora sorduğumda doğal göğüs yapın ne ise öyle olur silikonu daha ortaya koyarsak bu sefer meme ortada meme uçları yanlarda kalır güzel görüntü olmaz demişti
Onceki haline gore baya birlesik suan. Eski hali cok ayrikti. Suan 1 parmak bosluk kaldi. Evet yumusadikca ortaya dogru da tombullugunu veriyor protez. Yani mucize beklememek lazim fakat suanki haline gore biraz daha yanasabilir iki gogus. Benim oyle oldu. Ornek gorsel ekliyorum.Peki sonradan birleşme oldu mu sende ? Benim yapısal olarak da biraz ayrık tabi ama yine de 3-4 ay sonra daha yakın dururlar mı acaba diyorum bir yandan da hafif yana taşması hoşuma da gidiyor bilemedim :)))
Örnek görselde 7 ay sonraki hali daha bi ödemli yapay duruyor yaOnceki haline gore baya birlesik suan. Eski hali cok ayrikti. Suan 1 parmak bosluk kaldi. Evet yumusadikca ortaya dogru da tombullugunu veriyor protez. Yani mucize beklememek lazim fakat suanki haline gore biraz daha yanasabilir iki gogus. Benim oyle oldu. Ornek gorsel ekliyorum.
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben 21 yaşındayım fazla kilo alıp ve vermekten göğüslerim çok fazla sarktı ve artık cidden psikolojimi inanılmaz bozmaya başladı. aynanın karşısına geçip en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum, duştan çıkar çıkmaz sütyen takıyorum görmemek için. artık gerçekten bi çözüm arıyorum ama öğrenciyim ve hiçbir yerde fiyat bilgisi bulamadığım için üye oldum :’) yakın zamanda olmasa da en azından fikrim olsun da kenarda ona göre birikim yapmaya başlamak istiyorum. şehirden şehire çok değişiyor mu bilmiyorum ankaradayım siz kaça ameliyat oldunuz acaba?15. Günden itibaren başlayabilirsin demişti ama benim bazı yerlerdeki dikiş yaralarım geç iyileşti o yüzden daha geç başladım. Contratubex önerdi onu aldım ama ek olarak siltape silikon bant , kantaron yağı da aldım. Bir de expigment aldım. Madecasol bepantol hepsini karıştırıp sürüyorum ben :))) emince de üzerine silikon bandı kapatıyorum. Ek olarak kolajen tablet E ve C vitamini tablet içiyorum
Korseyi çıkarın tabiki dikişlerinize şampuan vs gelmemesine özen gösterin ve mutlaka duş sonrası kurutun![]()
Tum protezler dogal durucak diye birsey yokkiÖrnek görselde 7 ay sonraki hali daha bi ödemli yapay duruyor yahani zamanla doğallaşıyodu aşağı iniyodu vs
Sizin ergonomixti ama dimi ? Onun doğal durmadı çok normal. Ama benim gmrdüğüm çoğu yuvarlak ta bundan daha doğal duruyor. Ay bilmiyorum zaten be daha kendi silikonlarıma yabancıyım. Bakamıyorum. İki yabancı cisim var mememde sankiTum protezler dogal durucak diye birsey yokkiben gogus arasinin kapanmasi acisindan ornek olsun diye bu gorseli sectim. Yoksa protezleri cok yapay duran da var cok dogal duran da. Benimkiler 3.aydan itibaren cok dogal bir form aldi mesela. Protezden tek beklentim buydu
![]()
Kullanilan yontem de farkediyor dogallik acisindan bir cok etken var. Bn de yadirgamistim sanki fazladan yuk tasiyormusum gibi ama geciyor. Oyle hemen gecmio da bi 5-6 ayda butunlesiosunSizin ergonomixti ama dimi ? Onun doğal durmadı çok normal. Ama benim gmrdüğüm çoğu yuvarlak ta bundan daha doğal duruyor. Ay bilmiyorum zaten be daha kendi silikonlarıma yabancıyım. Bakamıyorum. İki yabancı cisim var mememde sankibi alışsam ahh