Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bir şey soracağım şimdi size: bir saat önce ovü testinde pik gördüm ve sabah değerlendirmiştik çünkü akşam eşim evde olmayacak, yarın gece geç mi kalırız sizce gündüz mü olmalı? Bu arada bugün 13. Gün geçen ay 10. Günde görmüştüm demekki belli olmuyor ama yine 10. Gün değil 11. Gün değerlendirmiştik olmadı o yüzden geç mi kalırız acaba diye düşünüyorum iki aydır pik günü müsait olmuyor eşim pff 😀😀

Pik olup yumurtalar çatladıktan sonra silikleşmeye başladığı zaman yaparsan doğru zamanı yakalarsın canım.

Gecikme degil annem bu zamana kadar 1 kere tek gecikti. O da ilk evlendigom zamnalrda 3 gun gecikti daha da gecikmedi masallah zamaninda
Kız mesaj yanlış olmuş ony gruba genel yazacaktım yazmadım silmeyi unutmuşum burnunla alakalı olanı dedim sana. 🤣

Cikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaa🤣🤣🤣 cok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordum🤣🤣gozumu kapattim muayene olurken cok utandim🤣🤣
Kız banada öyle baktılardı bikere yerin dibine girmiştim utancımdan suratım ekşisi kadın diyoki korkma canm korkma diye beni sakinleştiriyor içimden dedim o korku değil ana vatan kan ağlıyor ben nasıl utanmıyım😂😂😂

Kız banada öyle baktılardı bikere yerin dibine girmiştim utancımdan suratım ekşisi kadın diyoki korkma canm korkma diye beni sakinleştiriyor içimden dedim o korku değil ana vatan kan ağlıyor ben nasıl utanmıyım😂😂😂
Afedersiniz esimin pede bakmaya tiksinir elin adami acik acik gorur de ay sonunda parasini aliyor 🤣🤣ama doktorlarda olmasa biz napcaktik acabaağğ🤣iyi ki varlar

Pik olup yumurtalar çatladıktan sonra silikleşmeye başladığı zaman yaparsan doğru zamanı yakalarsın canım.
Evet öyle duydum ama silikleşmeye başladıktan sonra yaklaşık bir gün yaşıyor ya o yüzden kaçıracağız gibi geliyor mesela şu an sol kasığımda bir ağrı var yumurtanın şimdi yada birkaç saat içinde çatladığını düşünürsem yarın gece gecikmememiz gerekiyor anlatabildim mi bilmiyorum

yaa kizlar az once cay iciyorduk 🤣🤣.cayin icine limon atmistim . 🤣🤣cayim bittikten sonra cayin icindeki o limon gozume carpti🤣🤣parmagimi sokup cikardim 🤣🤣esimin bakislarini gorseydiniz🤣🤣nerrrrddeeennn buldum bu gundiyi der gibiydi🤣🤣utandım biracik🤣🤣
😂😂😂😂
Bende çok severim çayın içindeki limonu çayım bitince çıkarır yerim😀

Ka
yaa kizlar az once cay iciyorduk 🤣🤣.cayin icine limon atmistim . 🤣🤣cayim bittikten sonra cayin icindeki o limon gozume carpti🤣🤣parmagimi sokup cikardim 🤣🤣esimin bakislarini gorseydiniz🤣🤣nerrrrddeeennn buldum bu gundiyi der gibiydi🤣🤣utandım biracik🤣🤣
Kac yasindasiniz Allahm nekadar pozitfsnz isminiz ne acabaa cok tatli ve ictensiniz 😁😁😁❤❤🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X