- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
Adetin 2. gününden beri hep alttan muayne olduAşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 2. gününden beri hep alttan muayne olduAşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya
![]()
Allaahhhımmm ne olaylar bnada gircegimiz ay adetli bakcakAfedersiniz esimin pede bakmaya tiksinir elin adami acik acik gorur de ay sonunda parasini aliyorama doktorlarda olmasa biz napcaktik acabaağğ
iyi ki varlar
Gecmis olsun kuzum 3 ay sadece az kaldi dayan gecicek insallahAyy kizlaar insllh bi an once siz de kavusursunz miniginize ama simdiden cok zorlaniorm yaane yesem fayda etmio hep bi gariplik midede. Koku gercktn artiomus bu hafta daha da cogaldi.her syden cok tiksindm yemek yiyemiorm. Vel hasil hazrlikli olun simdiden yiyebilcgin her syi yiyiin. Bi an once gecsin su tiksinmeler bualntilr
![]()
Uzun zamandr esimle kullanmyrzAllhhhhaaasseeennn niye kullanmiyorsun![]()
Ah dostum ben seni korurum![]()
Hayırlısı olsun canım stresten adet gecikti belki deEki Görüntüle 2307602 bom boş bir testne gelen var ne giden ne adet olacak gibi belirti var. Hayırlısı Allahtan diger aya banada aşılama yolu gözüktü
Stres yapmaya zamanım olmadı canım klomen kullandım yumurtalar çatlamamış buyuk ihtimal.Hayırlısı olsun canım stresten adet gecikti belki de
Hayirlisi olsun uzulme yaEki Görüntüle 2307602 bom boş bir testne gelen var ne giden ne adet olacak gibi belirti var. Hayırlısı Allahtan diger aya banada aşılama yolu gözüktü
VAr gibi sankiEki Görüntüle 2307596 kizlar bata 6 kala bugün yaptım ikindi gibi yarin sabah ilk idrarla tekrarlicam
Olabilir o zaman hayırlısı olsunStres yapmaya zamanım olmadı canım klomen kullandım yumurtalar çatlamamış buyuk ihtimal.
İnsallah en kısa en hayırlı zamanda haberlerini bekliyorum kuşumHenüz kavusamadık canım beklemedeyiz bakalım❤![]()
Yok gibiEki Görüntüle 2307596 kizlar bata 6 kala bugün yaptım ikindi gibi yarin sabah ilk idrarla tekrarlicam