Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar nasılsınız okullar açıldığından beri yazılanların hepsini okuyamıyorum okul ev işleri ve oğluşum derken gün bitiyor şükür bugünümüze. İnşallah topikcek hamiş oluruz en kısa zamanda. Benim bata daha 9 gün falan var ama 2 gündür adet ağrılarım başkası sağ tarafımda arada batma oluyor geçen ay da böyle olmuştu ve adet olmuştum. Galiba bu sefer de öyle olacak yaa. Şimdiden moreller sıfır. Eşim de yarın göreve gidiyor püfffffff yazarken bile içim bunaldı yeminle

Bu sonuçlar nasıl sizce arkadaşlar
Fsh 6.33
Lh. 3.64
Prolaktin 29.93
Dhea sulfat 405.5
E2 58
Testesteron total 0.69

Bende ayniyim seninle hepsi normal testos dhea yuksek dongum 27 gun tuylenme coktu lazer + dkh la azaldi bi de ilk denememde hamile kaldim sen ne zamandir deniyorsun

Bende ayniyim seninle hepsi normal testos dhea yuksek dongum 27 gun tuylenme coktu lazer + dkh la azaldi bi de ilk denememde hamile kaldim sen ne zamandir deniyorsun
Aaa çok sevindim bende 10 ay diane35 glukofen kullandım lazere gittim azalma var rahatlattı tüy açısından 5 aydır ilaçları bıraktım lazere devam ediyorum ben yeni evliyim aslında 45 gün oldu ama yaşım 32 olunca korktum

Amh ye baktirdinmi

Baktirmadim ama amh fsh yüksek olsa baktirirdim ama bence az bile olsa ben ona çok baglamiyorum sonuçta amh yumurta sayısını gösteriyor kalitesini değil
Niyeki kiz yasim ileri dedin diye dedim yani bence cokta ileri degil ideal ama tereddutteysen rezervini ogrenirdin bir de pko ne durumda onu da ogrenmis olurdun o da yardimci oluyo fshla bi alakasi var mi ki ben yok diye biliyorum

Niyeki kiz yasim ileri dedin diye dedim yani bence cokta ileri degil ideal ama tereddutteysen rezervini ogrenirdin bir de pko ne durumda onu da ogrenmis olurdun o da yardimci oluyo fshla bi alakasi var mi ki ben yok diye biliyorum
Fsh ile estradiol yumurtayla ilgili diye biliyorum baktrcam zaten bu ara son 7 günüm yumurtlama günlerini değerlendirdik geçen ay 10 gün kala çok adet belirtim vardı bu ay hiç yok

Fsh ile estradiol yumurtayla ilgili diye biliyorum baktrcam zaten bu ara son 7 günüm yumurtlama günlerini değerlendirdik geçen ay 10 gün kala çok adet belirtim vardı bu ay hiç yok
Insallah tutmustur canim ben sadece 2 gun yapabilmistim o da catlamadan once bi de catladigi gunden 1 gun sonra ztn galiba onemli olanda o gunler bence 1 kere baktir amh ye ztn 1 defa yeterli oluyo fsh gibi degismiyor surekli sabit ona gore yol izlersin eger gebelik yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…