Hmm amann neseeYok iki cizginin de koyu olmasi gerek ya da t nin c den koyu olmasi lazimmiiiiss☺yok ne yazikkii
Var gibi gozukuyor hadi inşallah, acaba ovu testiniz var mi bi dene onunla deneseniz:)Eki Görüntüle 2307618 buda bugünkü kizlar bata 5
Bence hepsi normal canimBu sonuçlar nasıl sizce arkadaşlar
Fsh 6.33
Lh. 3.64
Prolaktin 29.93
Dhea sulfat 405.5
E2 58
Testesteron total 0.69
Sadece dheas hormonum yüksek sanırım bobrekustunden salgilaniyor aşırı tuylenme yapıyor doktor pko dedi ama lh ve fsh normal yaş 32 adetimde her ay mutlaka olurum en fazla 35 gün sürmüştür genel olarak 27 Gunde oluyorumBence hepsi normal canim
Bende ayniyim seninle hepsi normal testos dhea yuksek dongum 27 gun tuylenme coktu lazer + dkh la azaldi bi de ilk denememde hamile kaldim sen ne zamandir deniyorsunSadece dheas hormonum yüksek sanırım bobrekustunden salgilaniyor aşırı tuylenme yapıyor doktor pko dedi ama lh ve fsh normal yaş 32 adetimde her ay mutlaka olurum en fazla 35 gün sürmüştür genel olarak 27 Gunde oluyorum
Aaa çok sevindim bende 10 ay diane35 glukofen kullandım lazere gittim azalma var rahatlattı tüy açısından 5 aydır ilaçları bıraktım lazere devam ediyorum ben yeni evliyim aslında 45 gün oldu ama yaşım 32 olunca korktumBende ayniyim seninle hepsi normal testos dhea yuksek dongum 27 gun tuylenme coktu lazer + dkh la azaldi bi de ilk denememde hamile kaldim sen ne zamandir deniyorsun
Yok kizz 2017 ekimde evlendikk cocugm yk .d.dKac yillik evlisin kiz var mi cocooooogun
Hayirlisi olsunnn hakkinda insallah tez zamanda kavusuruz . Ben seni yeni evli diye saniyordum niyeyseYok kizz 2017 ekimde evlendikk cocugm yk .d.d
Amh ye baktirdinmiAaa çok sevindim bende 10 ay diane35 glukofen kullandım lazere gittim azalma var rahatlattı tüy açısından 5 aydır ilaçları bıraktım lazere devam ediyorum ben yeni evliyim aslında 45 gün oldu ama yaşım 32 olunca korktum
Baktirmadim ama amh fsh yüksek olsa baktirirdim ama bence az bile olsa ben ona çok baglamiyorum sonuçta amh yumurta sayısını gösteriyor kalitesini değilAmh ye baktirdinmi
Niyeki kiz yasim ileri dedin diye dedim yani bence cokta ileri degil ideal ama tereddutteysen rezervini ogrenirdin bir de pko ne durumda onu da ogrenmis olurdun o da yardimci oluyo fshla bi alakasi var mi ki ben yok diye biliyorumBaktirmadim ama amh fsh yüksek olsa baktirirdim ama bence az bile olsa ben ona çok baglamiyorum sonuçta amh yumurta sayısını gösteriyor kalitesini değil
Fsh ile estradiol yumurtayla ilgili diye biliyorum baktrcam zaten bu ara son 7 günüm yumurtlama günlerini değerlendirdik geçen ay 10 gün kala çok adet belirtim vardı bu ay hiç yokNiyeki kiz yasim ileri dedin diye dedim yani bence cokta ileri degil ideal ama tereddutteysen rezervini ogrenirdin bir de pko ne durumda onu da ogrenmis olurdun o da yardimci oluyo fshla bi alakasi var mi ki ben yok diye biliyorum
Insallah tutmustur canim ben sadece 2 gun yapabilmistim o da catlamadan once bi de catladigi gunden 1 gun sonra ztn galiba onemli olanda o gunlerFsh ile estradiol yumurtayla ilgili diye biliyorum baktrcam zaten bu ara son 7 günüm yumurtlama günlerini değerlendirdik geçen ay 10 gün kala çok adet belirtim vardı bu ay hiç yok
Insallah tutmustur canim biz sadece 2 gun yapabilmistik o da catlamadan once bi de catladigi gunden 1 gun sonra ztn galiba onemli olanda o gunlerbence 1 kere baktir amh ye ztn 1 defa yeterli oluyo fsh gibi degismiyor surekli sabit ona gore yol izlersin eger gebelik yoksa
İnşallah ya❤Insallah tutmustur canim ben sadece 2 gun yapabilmistim o da catlamadan once bi de catladigi gunden 1 gun sonra ztn galiba onemli olanda o gunlerbence 1 kere baktir amh ye ztn 1 defa yeterli oluyo fsh gibi degismiyor surekli sabit ona gore yol izlersin eger gebelik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?