Benim 3 gün var canım ama ben bugün öyle şeyler okudum ki bu yaşadıklarımız hep PMS belirtisiymiş kasıklarda batma ağrı bel ağrısı halsizlik falan bata 10 veya 15 gün öncesinden başlarmış hamilelik belirtileri de adetten 1 hafta sonra kesin başlatmış benim artık umudum kalmadı ve ben kadın doğuma gittim ameliyat olduysan önceden karın içinde yapışıklıklar batmalara ağrılara neden oluyormuş eğer yoksa PMS belirtisiymiş bunlar çok üzüldüm ama artık en azından kendimde belirti aramayacağıma seviniyorum eğer bebiş olursada adetten 1 hafta sonra artık test yapmaya karar verdimMerhaba kızlar, batı yaklaşan kimse yok mu? Artık kimse belirtilerini yazmıyor sanırım.
yani parmaklayip durcaklar uffff
Kızlar bu ay ben rahim filmi çektiricem eşime de sperm testi yaptırıcaz. Sperm testi için özel hastaneye gidicek de fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
BilmiyorumYükselme ihtimali yok muymuş canm
BilmiyorumYükselme ihtimali yok muymuş canm
Ben tatildeyim giremiyorum pek canımKizlar grup neden sessiz pek takip edemedim sınavlardan oturu
Ben gölgegörüyorum sanki canım yaEki Görüntüle 2307618 buda bugünkü kizlar bata 5
Benim 3 gün var canım ama ben bugün öyle şeyler okudum ki bu yaşadıklarımız hep PMS belirtisiymiş kasıklarda batma ağrı bel ağrısı halsizlik falan bata 10 veya 15 gün öncesinden başlarmış hamilelik belirtileri de adetten 1 hafta sonra kesin başlatmış benim artık umudum kalmadı ve ben kadın doğuma gittim ameliyat olduysan önceden karın içinde yapışıklıklar batmalara ağrılara neden oluyormuş eğer yoksa PMS belirtisiymiş bunlar çok üzüldüm ama artık en azından kendimde belirti aramayacağıma seviniyorum eğer bebiş olursada adetten 1 hafta sonra artık test yapmaya karar verdim
Kan ver yarın2 gundur hemen cikiyo ama baya belirsiz oyuzden emin olamadım cnm
Ben tatildeyim ondan giremiyorum çok yinemi misafirlerrrgunayyyddiiiinnnnnn kuslar gunaydin caydanlik gunaydin kahvalti sofrasi gunaydin misafirler Gunaydin gunnnnnn nnnaaayyyddiiinnneden ses seda yok buralarda nedennnn neeeddeeennnn neeeddeeeeeeeennnn yine gözümu misafirler actimmm
He yok canimHayirlisi olsunnn hakkinda insallah tez zamanda kavusuruz . Ben seni yeni evli diye saniyordum niyeyse
Proşaktin sınırda ama diğerlerini netten karsılastırabilirsin cnmBu sonuçlar nasıl sizce arkadaşlar
Fsh 6.33
Lh. 3.64
Prolaktin 29.93
Dhea sulfat 405.5
E2 58
Testesteron total 0.69
Aynen canımİkisi çok benzediği için karıştırılıyo canım. Önceden belirti yaşayanlar olduğu gibi, yaşamayıp hamile olanlar da var. O yüzden sabırla beklemek en iyisi
Canım inşallah yerleşme kanamasıdırMrblar kızlar bat dündü hala gelen yok bklm dun iki defa bugün de sabah kahverengi akıntım oldu cok hafif karın agrim halsizlik var onun dışında hic bi belirti kalmadı desem yeridir göğüs hassasiyetim geçti mide bulantisi falan kalmadı hemen hemen ya adet olacam bilmiorum bklm beklemedeyim
Ben tatildeyim ondan giremiyorum çok yinemi misafirlerrr
He yok canimama bir senedir istiyoruz cocuk tbki bakalm suam azbse bise gelmis benden adet oldm bnce
Bekle bakalim . Daha once gecikme olmus muydu? ben de bugun yarin olmam gerek bugun hala gelwn goden yok batim yarin aslindaMrblar kızlar bat dündü hala gelen yok bklm dun iki defa bugün de sabah kahverengi akıntım oldu cok hafif karın agrim halsizlik var onun dışında hic bi belirti kalmadı desem yeridir göğüs hassasiyetim geçti mide bulantisi falan kalmadı hemen hemen ya adet olacam bilmiorum bklm beklemedeyim
insAllah cnm bklm hayrlisiCanım inşallah yerleşme kanamasıdır
cnm benm pco var değişiyor her ay adetim son iki ay döngüm kisalmisti ama bilmiorim vala nolcak hayrlisi bklm ignenin 17.günü bugünKeyfini çıkaripini koparan bize geliyor anaamm bir dahaki tatilini bizim evde gecirmeni tavsiye ederim 7/24 acik büfe self servis
Kafani karistiyim de yerlesme kanamaso diyimbelkiii kim bilirr
Bekle bakalim . Daha once gecikme olmus muydu? ben de bugun yarin olmam gerek bugun hala gelwn goden yok batim yarin aslinda
Peki kan vermeyi dusundun muinsAllah cnm bklm hayrlisi
cnm benm pco var değişiyor her ay adetim son iki ay döngüm kisalmisti ama bilmiorim vala nolcak hayrlisi bklm ignenin 17.günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?